Konu başlığına ikinci eş olmak diye yazan sizsiniz ama. Bu mesajı neden yazdığınız hakkında fikrim yok mesajları okumadım da içeriğinin başka olduğunu biliyorum. İnsanlar da ona istinaden yazıyorne yazmışsa.sevdim evlendim eşimle hiç problemim yok dünyada bu kadar uyumlu olabilecegim başka insanda varsa bile bulamayabilirdim. ben eşimle niye evlendim demiyorum neden çocugu var demiyorum sadece bu durumdan olabildigince saglıklı bir şekilde çözume ulaşmak istiyorum. bekar erkegin suyu çıktı çıkmadı sizi ilgilendirmez
eşim karşı tarafın iftiraları yuzunden defalarca mahkemelik oldu. ailesinde avukat var. eşim zaten agzının payını veriyor ertesi mahkeme celbi hakaret davası. anlıyacagın utanması yokEşin niye buna müsaade ediyor peki?
Senin yanında konuşmasın.
Eşin demek ki seni koruyamıyor.
Onlar evliylen falan mu siz ilişki yaşadınız?
Ben konunuzu pek inandırıcı bulmadım oturmayan şeyler var.
Durup dururken böyle saldırgan olamaz biri.
Hadi diyelim öyle eşin niye ağzının payını vermiyor benim karıma bunları konuşamazsın seni mahkemeye veririm çocuğunda velayetini alırım niye diyemiyor.
Gerçekten tuhaf insanlarsınız hepiniz
Ağzının payını veremiyor hayatım.eşim karşı tarafın iftiraları yuzunden defalarca mahkemelik oldu. ailesinde avukat var. eşim zaten agzının payını veriyor ertesi mahkeme celbi hakaret davası. anlıyacagın utanması yok
Konu sahibinin anlattigi tarz insanlar cidden var... dışardan bakınca garip geliyor ama yaşadığım için biliyorum. Esimin eski esi de, "çocuk seninle konuşacak" diye görüntülü arıyordu sonra küfürleri saydırıyordu..Kadın küfür mü ediyor?
Bence anlatmafığınıx şeyler var.
Durup dururken küfür edip niye kapatsın .
Karşılıklı tartışma var bence burda
Lütfen şu konuları açık bir şekilde yazın da ona göre yorum yapalım.
O kadar mantıksız ki anlattığımız
Bu kadın dağdan mı inmiş durup dururken küfür edip kapatıyor falan
Evliyken birliktelermiş ya olay belli kadın boşanma aşamasındaydı diyor.Konu sahibinin anlattigi tarz insanlar cidden var... dışardan bakınca garip geliyor ama yaşadığım için biliyorum. Esimin eski esi de, "çocuk seninle konuşacak" diye görüntülü arıyordu sonra küfürleri saydırıyordu..
Bildiğim kadarıyla 2 yıldır devam eden davaları varmış, o surecte tanışmışlar.Evliyken birliktelermiş ya olay belli kadın boşanma aşamasındaydı diyor.
Resmi olarak bitmemiş evlilik.
Evli adamla olmuş kadının yuvasınu yıkmul pardon da der yani Hersey de der .
Adamda o yüzden ses çıkarmıyor zaten
biz eşimle tanıştıgımızda aynı ilde dahi yaşamıyorlardı. biz aynı ıs yerınde calısmaya basladıktan bır ay sonra bosandılar yakın bıle degıldık sonra benı tanımak ıstedıgını soyledı. çok bilip iftira atmaya bayılıyorsunuz. anladıgım sizin de bir yaranız var. adam cevap vermiyor diye birsey yok karsı tarafın ne kadar manyak oldugunu bılmıyorsunuz. farklı sehırlerde oldugumuz halde darp davası bıle actı kadınEvliyken birliktelermiş ya olay belli kadın boşanma aşamasındaydı diyor.
Resmi olarak bitmemiş evlilik.
Evli adamla olmuş kadının yuvasınu yıkmul pardon da der yani Hersey de der .
Adamda o yüzden ses çıkarmıyor zaten
ay gene mi siz ?Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı
Ay evlerden ırakKonu sahibinin anlattigi tarz insanlar cidden var... dışardan bakınca garip geliyor ama yaşadığım için biliyorum. Esimin eski esi de, "çocuk seninle konuşacak" diye görüntülü arıyordu sonra küfürleri saydırıyordu..
Eski eş vibe'ı aldım.Ben size onlar boşanmadan başladınız demedim orda genel olarak söyledim farkındaysanızşunu hiçbir zaman unutmayın konu sahibi üstüne alınabilirsin bu diyeceğimi “ insanlar boşanabilir uzun yıllarca ayrı kalabilir hatta hayatlara başkaları girebilir ama şuda bir gerçek ki dünyada çok var bu örnekler eski eşler uzun yıllar sonra bile çocuk varsa bide birleşebilir “bence siz kaybetme korkusunu yaşamaya başlamışsınız öyle korkunuzda olsun bu sıkıntının yanında. Asla kadın düşmanı biri değilim bazen şunu diyorum bazı insanlar gerçekten hakediyor yaşadıklarını
bendeEski eş vibe'ı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?