ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ben çok geri kalmışım. Melda kim?
o da fenaydı şöyle diyim musodan gidersek musonun eski kocasının karısı melda herkes meldayı tuttu kadın çıldırmıştı

o da fenaydı şöyle diyim musodan gidersek musonun eski kocasının karısı melda herkes meldayı tuttu kadın çıldırmıştı
Ama sonra da Melda olarak konu açmıştı. O tam çoklu kişilik bozukluğu örneğiydi.

Ama sonra da Melda olarak konu açmıştı. O tam çoklu kişilik bozukluğu örneğiydi.
o kadarını hatırlamıyorum ilk gelmeye başladığım zamanlardı. nedense herkes muso gibi geliyo bana yani troll de olsan melda ya da muso muhabbeti gibi ilerletemezsin bence. cidden bi bozukluk var

bunların hepsi yaşadıgı ebeveyne ait başka şehire zaten yalnız gidemeyecegine göre teyite de ihtiyaç yok. ilk bir sene insan gibi konuşuldu anlaşıldı şimdi kadın çirkeflik yapıyor buna izin vermemek adına sadece çocukla konuşuluyor.

eşimde şikayetçi oldugu için problemleri benim olmadıgım ortamda çözmeye çabalıyor ama çocuk akşam arıyor mesela ama aslında telefondan arayan kadın açınca direk kufur hemen kapatıyor. şimdi olaylar degişecek kontrol biraz daha bizde olacak çunku çocugu bize veriyor.

Kadın küfür mü ediyor?
Bence anlatmafığınıx şeyler var.
Durup dururken küfür edip niye kapatsın .
Karşılıklı tartışma var bence burda
Lütfen şu konuları açık bir şekilde yazın da ona göre yorum yapalım.
O kadar mantıksız ki anlattığımız
Bu kadın dağdan mı inmiş durup dururken küfür edip kapatıyor falan

sevdim evlendim eşimle hiç problemim yok dünyada bu kadar uyumlu olabilecegim başka insanda varsa bile bulamayabilirdim. ben eşimle niye evlendim demiyorum neden çocugu var demiyorum sadece bu durumdan olabildigince saglıklı bir şekilde çözume ulaşmak istiyorum. bekar erkegin suyu çıktı çıkmadı sizi ilgilendirmez

başbaşa oturun a..... s.... diyor mesela. normal konuşmaya başlıyor birden bana sesleniyor sana da böyle dedi mi laf atıyor. çocukla ilgili bir durum oldugunda istemedigi birşey söylendiginde o o... mu veriyor bu aklı diyor bir suru şey işte.

Bildiğin hasta

arada bir insanca davrandıgı oluyor birseye mi sinirleniyor ne oluyor bir öyle bir böyle şu anda mesela çocugu alcaz dedigimizden beri gayet medeni şaşırıyorum. böyle devam eder umarım

Eşin niye buna müsaade ediyor peki?
Senin yanında konuşmasın.
Eşin demek ki seni koruyamıyor.
Onlar evliylen falan mu siz ilişki yaşadınız?
Ben konunuzu pek inandırıcı bulmadım oturmayan şeyler var.
Durup dururken böyle saldırgan olamaz biri.
Hadi diyelim öyle eşin niye ağzının payını vermiyor benim karıma bunları konuşamazsın seni mahkemeye veririm çocuğunda velayetini alırım niye diyemiyor.
Gerçekten tuhaf insanlarsınız hepiniz

Valla sen kendi ipini kendin çekmişsin.
Çocuklu adam zor.
Hırs yapmış 2 kadında burda.
O yüzden şöyle uyumlu şöyle iyi deyip kendinizi kandırıyorsunuz.
Senin eşin daha ağzının payını bile veremiyor seni koruyamıyor neyin uyumundan bahsediyorsun.
Gerçekten bunlar normal mi ya.
Uyumlu uyumlu yaşa o zaman.
Küfür yiyorsun elalemin çocuğuna bakıcaksun bide .
Kendine layık gördüğün hayat buysa devam et ben birşey diyemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…