- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınla karşılaşmayı hiç kaldıramam sanırım, belki bir gün cesaretim olsa ama ne diyeceğim ki belki o da evlenmiştir biriyle çoktan, kabul eder mi bilmiyorum...
yok ben evlenip boşanmadım benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği. canım neyin altta kalması anlamadım çoğu insan gibi mutlu olmayı hayal ederek evlenmiş anlaşamamışlar ayrılmışlar neden bu kadar kendini de onunla yarıştırma çabası içindesin anlamadım. sen işin cinsellik boyutunu mu düşünüp kıskanıyorsun ? adam karısıyla tabii ki cinsellik yaşayacaktı.
adamın canını acıtmanın manası yok ne yapacaksın sen de mi gidip biriyle birşeyler yaşayacaksın sırf eşit olmak için yapma Allahını seversen
Karsilasma zaten ne gerek var ama telefonda konusabilirsin.
Nasil yani ya?
Adam 1 yil once bosanmis,
siz 4 Yildir birliktesiniz
ve adamin 5 yasinda cocugu var !
Yani seninle esini aldatmis
Bence de boyle bir adamdan gozun korksun!
Ne güzel de anladınız. Yarıştırmak... problemim bu sanırım. Zaten buna benzer bir şey yapmıştım acı çeksin diye biriyle beraber olmadım ama çok çektirdim şimdi hakkı var Cinsellik boyutunu umursamıyorum çünkü çoğu erkek ya da kadın evliliği beklemiyor artık bakir erkek bulmak ümidim de yok benim zaten. Tek sorun ettiğim acaba benimle ilk defa aşk evliliği mi yapacak dediği gibi aynı heyecanları o da yaşayacak mı ve en değerlisi ben olacak mıyım? Hep inandığım bu oldu ama annem konuşunca sarsıldım biraz, aklıma fikirler soktu böyle... Bir de neden bilmem düşününce geçmiş bile olsa kıskanıyorum. Başka bir kadına eşim demiş diye. Deliricem, saçımı başımı yolasım geliyor. 100 mesajım olsa size kesinlikle yazardım...
Bu olabilir bunu isteyebilirim ama önce sakinleşmem lazım bunları kafamdan atıp sakin bir şekilde bu isteğimi dile getirmeliyim.
Ne güzel de anladınız. Yarıştırmak... problemim bu sanırım. Zaten buna benzer bir şey yapmıştım acı çeksin diye biriyle beraber olmadım ama çok çektirdim şimdi hakkı var Cinsellik boyutunu umursamıyorum çünkü çoğu erkek ya da kadın evliliği beklemiyor artık bakir erkek bulmak ümidim de yok benim zaten. Tek sorun ettiğim acaba benimle ilk defa aşk evliliği mi yapacak dediği gibi aynı heyecanları o da yaşayacak mı ve en değerlisi ben olacak mıyım? Hep inandığım bu oldu ama annem konuşunca sarsıldım biraz, aklıma fikirler soktu böyle... Bir de neden bilmem düşününce geçmiş bile olsa kıskanıyorum. Başka bir kadına eşim demiş diye. Deliricem, saçımı başımı yolasım geliyor. 100 mesajım olsa size kesinlikle yazardım...
Sorunada cevap vereyim
Evet bekar oldugu halde bosanmis biriyle evli kuzenim
Aslinda aşkevliligide degil
Kuzen issizdi adamin durumu iyi kacirmiyim dedi
Yedi yil oldu
Kocasi kralice gibi yasatiyor kizi
Hatta vay be dedigim zamanlar oldu
Kismet
benim eşim biz evlenirken gayet heyecanlı ve mutluydu tabii ben de. benim eşim öyle aile zoruyla falan evlenmemiş kendisi evlenmeyi kafaya koymuş ve ondan hiç beklemediğim bir şekilde görücü usülü evlenmiş bu demek değil ki eski karısını sevmemiş sevmiş ama aralarında çok başka sorunlar çıkmış hem eşim hem de eski eşi tecrübesiz genç zamanlarında çok fazla düşünmeden ve de tanımadan evlenmişler sonra sorunlar büyüyünce çözülemez hale gelince ayrılmışlar. ben eski eşiyle irtibata geçmedim açıkçası çünkü çok uzun bir süre tanıma evresinden geçtim her halini gördüm değerlendirdim. sinirini, kızgınlıklarını,sevinçlerini vs. tabii hala çok çok tanıyorum diye iddialı bir laf etmem sonuçta evli çiftler 30 sene sonra bile birbirlerinin yeni yeni huylarını keşfediyorlar.
kısacası bekar biriyle de evlenseydin yine aynı kaygıları yaşayacaktın seninkinin tek farkı düğün dernek yapıp ev dizip imza atıp bir yola başkoymuş birinin neden bundan vazgeçtiğiyle ilgili detaylar haklısın da tek bildiğim şey kendini sevgilinle yarıştırmanın eski evliliğiyle de kıyaslamanın yanlış olduğudur. mesaj hakkın dolduğunda bana istediğin zaman yazabilirsin
ama burada yazılanları da dikkate al eski eşiyle konuşmadan evvel ufak bir çevre soruşturması ardından da dolaylı ya da direkt olarak eşiyle konuş çünkü 1,5 yıllık ilişki çok da uzun bir süre değil tanımak için bence.
İkinci eş olmak mesele değil de bir erkeğin evlendiği kadını yermesi ne kadar kötü. Sen onu eş seçip evlenmişsin, sırf başka bir kadının egosunu okşamak icin aynı yataga girdiğin kadını iki kelimeyle nasıl harcarsın?
Ben olsam böyle bir adama güvenmem. Dik dursaydı, evlendim ama yürümedi deseydi daha delikanlıca olurdu.
arkadasim benim esiminde 2.evliligi ve hatta bir oglu var sen sanslisinki cocugu yok bende cok uzuluyordum ilk zamanlar ama artik takmiorum eger gercekten guveniyorsan , seni gercekten sevdiginden eminsen ailenide bi sekilde ikna edip yuvani kur. Benim sahsi fikrim sudurki ikinci es olunca erkekler daha cok kiymet biliyolar , ben mutluyum cok sukur o dusunceleride aklindan cikart dusunmeye vde kendini hirpalamaya gerek yok olmus bitmis kendiniz ile ilgili guzel seyler dusun derim ben Allah hakkinizdan hayirlisini nasip etsin...