İkinci Defa Bu Heyecanları Yaşamak

gucbendeartik

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
552
662
iyi akşamlar sevgili kk üyeleri;

benim derdim şu;
Daha önce başımdan çook kısa herşeyin içimde kaldığı bir evlilik geçti (4ay) Çok şükür çok kayıp vermeden alnım açık çıktım o kazadan. Yeniden sevdim sevildim çok şükür. Yaşayamadığım bir çok mutluluğu şuan hayatımda olan kişi bana yaşatıyor Allah razı olsun. Herşey yolunda maşşallah.

Sorun ailem. Annemi 2011’de kaybettim. Abim var ancak aramızda hiçbir zaman bir kardeş ilişkisi olmadı. Ben küçükken yurtdışına gitti ve biz birbirimizden fazlaca uzaklaştık. Döndüğünde tartışmalar yaşadık ve iyice soğuduk görüşmüyoruz. Ananem dedem yıllarca annem büyük çocuk diye çok ettiler ona. Onlar yüzünden hasta oldu annem öyle vefat etti. Öz teyzem cenazesinde “ablam zaten bizim için ölmüştü” dedi. Cenazeden sonra 2-3 ay arayıp sordular, sonra yine dışladılar bizi. Ses çıkarmadım zaten hiç bilmiyordum büyük aile nedir. Aramadım varlıklarını. Babam çok şükür çok iyi bir adamdır. Her koşulda hep yanımda destekçim oldu. Tekrar evlenmedi (istedi düşünüyor kısmet olmadı). Annemin bir kuzeni var onada Teyze derim. Sadece o vardı yanımda. O da yılın yarısı TR’de yarısı yurtdışında.

Şimdi yeniden birşeyler olucak hayatımda. Evlenme teklifi aldım. Sevdiceğim durumlardan haberdar. Ben üzüldükçe bu konularda hep destek oluyor. İlk evliliğimde yaşayamadığım şeyleri yapmak istiyorum. (güzel bir nişan isteme vs) yaklaşık 8 tane arkadaşım gelicekler nişanıma. (Söz nişan bir olsun istiyorum) ancak akrabalarımdan kimsem yok. çok takıyorum bunu kafama. Annemin kuzeni olan teyzem yurtdışında bulunmak zorunda ne zaman geleceği belli değil. O da olmazsa ben yapayalnız mı kalacağım? Sizce bu erkek tarafına nasıl bir izlenim bırakır. Bu durum benim suçum değil. Ben çok çabaladım ama üvey torun muamelesi gördüm. Baba tarafım zaten hiç olmadılar yanımızda.

Sevdiğim adam biraz nüfuslu birisi. Beni istemeye üst düzey bir siyasetçiyle gelicek. Ben mahçup olucam diye çok üzülüyorum. Çok isterdim kocaman bir ailem olsun ama benimde doğduğumdan beri çilem bu oldu.

Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

cırkef akrabsların olup da fesatlanıp terslık cıkaracagına hıc olmsn daha ıyı baban var dag gıbı sadece ıkınız olsanız bıle yetersınız sakın uzulme arkadasların gelecekmıs daha ne olsun hıc dert edılecek seyler degıl bunlar

Yanı yapacağınız birşey yok malesef keşke birileri olsa ama babanız zaten en büyük desteğiniz olacak sanırım arkadaşlar birde yeter zorla olmuyor malesef bu akrabalık ilişkileri bazısı olmaz olsun dedirtiyor inanın çok iyi anlıyorum sizi oğlum çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi yazın abim demeye utandigim o vicdansız 5 dakika ya 5 dakikalık mesafe hastaneye işyeri bir kere gelsi üstün koru ve bir daha uğramadı bile ben o acıyı yaşarken o yüzden çok dert etmeyin o güzel günde kendinizi yıpratmayın hic

Hiç takılmayın yanınızda dağ gibi babanız olacak. Anneniz hakkın rahmetine kavuşmuş Allah rahmet eylesin bu mutlu gününüzü o da görseydi keşke ama yapacak bir şey yok ki abiniz usulen yanınızda bulunabilir 8 tane arkadaş da az değil. Güzel geçer inşallah..

Gelmeselerde,başın dik olsun,mahçup olunacak bir durum değil onlar utansin seni yalnız bırakırlarsa ara davetini et,inşallah yolun bahtın açık olsun hep mutlu ol.
İçimden davet etmek bile gelmiyor ilk evliliğimde dedemi çağırdım ananesi teyzesi gelmezse gelmem dedi 75 yaşında halaaa inadının derdinde

Abim 22 yaşımda beni dövmeye kalktı neymiş neden istediği şeyi yapmamışım (araç vardı bende onu modifiye etmek istedi izin vermedim) Allah ıslah eylesin

Tek basima evlendim :) samimi soyluyorum 3-5 kisi degil, tek basima. Hayatta aslinda ne kadar kimsesizmisim bunu anlamistim. En mutlu gunum tokat gibi carpmisti yuzume. Bir yanim sevincten ucmak diger tarafim aglamaktan bolunmek istiyordu. O gun cizdim geride kalanlari.
Ayni senin gibi annemi kaybetmistim o sene, annemle beraber tum cocuk kalan yanlarimi... Sakin uzulme, sakin... O gununu kendine zehir etme. Cunku mutlu bir evliligi yasmaya baslayinca kimsesizlik kanina dokunmamaya basliyor. Yine uzuluyorsun, ama yara almiyorsun. Dilerim coook mutlu olur kendi yuvani , nufusunu kalabaliklastirirsin.
Es adayinin ailesiyle aran nasil? Bak benim sansim oydu, kayinvalidem bana cok sarildi, annemsiz kaldigim icin ayri dustu ustume. Bir keresinde sacimi severdi annem diye kayinvalideme aglamistim, unutmamis gorusunce dizine yatirip sacimi sevmisti, aglamistik. O da beni kaybettigi kizinin yerine koydu belki de... O yuzden bir yerde kayiplar verirken bir yerde kazanabilirsin. Yeter ki inancini kaybetme...
Aglattin gece gece :) mutlu ol...mutlu kal...

Abim 22 yaşımda beni dövmeye kalktı neymiş neden istediği şeyi yapmamışım (araç vardı bende onu modifiye etmek istedi izin vermedim) Allah ıslah eylesin
Ben seni çok iyi anlıyorum bak emin ol öyle kardeş olmasa da olur diye düşün bal 31 yaşındayım ne iyi ne kötü hicbir günümde yanımda olmadi asla aramaz sormaz menfaatine geldiği gibidir umrumda mu asla. Iki evlâdım var zırnık parası geçmemiştir asla da istemem bir kere kucağına alıp yalandan sun öpüp sevmez yani demek istediğim şu bu adam seni böyle sevdi mi sevdi gerisini düşünme artık kim gelirse gelsin sen güçlü dur ki kimse cesaret edemezsin laf yapmaya akrep gibi akrabaların olacağına uzak olsunlar daha iyi

teyzenin sizin yanınızda olduğu zamana denk getirseniz olmazmı. arkdaşlarında evliyse eşleriyle gelsin. sorun yapma mutlu olmaya bak

Saçmalama lütfen. Mahcup falan olmazsin. Benim 6 teyzemde nisanındaydı onlar yüzünden mahcup oldum. Ne biri taki takti. Ne biri kalktı karşı tarafa hoşgeldin dedi. Ne biri balkona gecerken gecin sizde soyle oturun demedi. Oturdular aynı şekilde kalkip gittiler okadar uzuldumki. Iki üç akraban büyüklerin yeter. Arkadaşlarında varmis. Hiç üzülme hersey çok güzel olur Allah'ın izniyle ♡

Sizde beni.. :)
Ailesi güzel insanlar trakya insanı taaamm ağlarken bile güle bilen insanlar. Çook dertleri olmuş ama hiiç üzülmemişler gibiler. Sevgilimin kardeşiyle arası o kadar güzel ki hayranlıkla izliyorum.
Eski eşimin annesine bir keresinde oğlu beni tartakladığında anne diye sarılmıştım da kadın sırtımı pışpışlayıp kaldırmıştı beni sabret erkekler böyledir demişti onu anımsadım siz söyleyince.. nasıl canım yanmıştı. Nasıl öz anneme sarılıp saatlerce ağlamak istemiştim bir ben bilirim. Erkekler öyle değil senin oğlun hasta diyememiştim.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Yaşasın gğçlü kadınlar

Eşinizden gülüyorsanız gerisinin bir önemi yok zaten. Eski eşim beni kimsesiz gördüğü için o kadar aşağıladı ezdi. Ama bilmiyordu ki babam benim arkamdaydı. Arkamda durunca hazmedemedi. Rabbim evinizin kapısını kapattığjnızda herşeyi dışarıda bırakacak bir aileyi nasip etsin bu acıyı yaşayanlara.

teyzenin sizin yanınızda olduğu zamana denk getirseniz olmazmı. arkdaşlarında evliyse eşleriyle gelsin. sorun yapma mutlu olmaya bak
Bir arkadaşım nişanlı yalnızca. Sevgilimin arkadaşları evli. Teyzem ayarlamaya çalışıcağını söyledi. Ama çok zor olucak ilkinde herşeyime koşturdu utanıyorum bir daha birşeyler istemeye. Çok hırpalandım aile mevzularında o yüzden çok ürkeğim.

Halam var aynı böyle birisi. Annemin cenazesinden sonra gelmişti babamın yanına. Annemin gümüş tepsilerini çalıp gitmiş. Düşünün. Olmaz olsun rezillik

Çok şükür ki eşimden yana çok iyiyim şükürler olsun benim esim de biliyor hatta eşimin onca inceliğine rağmen eşime karşı bile kaç kere öküzlük yaptı da ah ıste mecbur senede birkaç görüyorum ama hepsi bu kardeş gibi asla değil benim için ici m buz gibi görünce böyle sınır oluyorum iki kelime o kadar sende takma kafana bak sevdiğin adam arkanda artık gerisi önemsiz eski esinde yaptığını muhakak bulur emin ol

Bosanmanin bir eksi olmadiginin en guzel kanitisin bence. Bu bdv'de bazen okuduklarim beni kafami patlatma istegiyle bas basa birakiyor. Ne guclu, ne guzel bir kadinmissin ki, ayaklarini saglam basabilmissin. O bir kazaydi, simdi ki sonsuzlugun filmi olsun trakyadayim bende, bilirim buranin insanlarini...
Aile iliskileri seviyeli ve samimi olan yuvada huzurlu olursun bence, ben o sansi degerlendirdim, onlara sarildim, sukur benim bir adimima onlar on adim geldiler.
Annesizlik kiz cocuklarinda usulca kanayan bir yara birakir. Bu yara ara ara yanar, ara ara inzivaya cekilir. Aslolan bu yarayi yanacak degil, opecek insani bulmak. Gerisi bir sekilde geliyor. O aile sifatini alan insanlar, iki gobek atacaklar da, basin darda kaldiginda cok mu tutacaklar elinden? Gecene gunes olmayani gunesine cagirma. Sen yuvana, evine ve evliligine odaklan. Sen artik sifirdan terrrrrtemiz bir aile kuruyorsun :)

Ay sacmalamayın. 5yıllık evliyim. Söz denilen şeyde günlük kıyafet ler giydik neden bilmiyorum imkanımız olmasına rağmen. Erkek tarafı 20kişi geldi bizden kimse yoktu anne babam 2küçük kardeşim. Akraba var biiir dolu akbaba. Onları görüp mutusz olacagıma kimseyi davet etmedim takmayın. Kimse yargılayamaz sizin hayatınız. Ne güzel sevdıgınjz arkadaslarınız olacakmış babanızda var yeterli mutluluklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…