İkinci Defa Bu Heyecanları Yaşamak

Bosanmanin bir eksi olmadiginin en guzel kanitisin bence. Bu bdv'de bazen okuduklarim beni kafami patlatma istegiyle bas basa birakiyor. Ne guclu, ne guzel bir kadinmissin ki, ayaklarini saglam basabilmissin. O bir kazaydi, simdi ki sonsuzlugun filmi olsun :KK66: trakyadayim bende, bilirim buranin insanlarini...
Aile iliskileri seviyeli ve samimi olan yuvada huzurlu olursun bence, ben o sansi degerlendirdim, onlara sarildim, sukur benim bir adimima onlar on adim geldiler.
Annesizlik kiz cocuklarinda usulca kanayan bir yara birakir. Bu yara ara ara yanar, ara ara inzivaya cekilir. Aslolan bu yarayi yanacak degil, opecek insani bulmak. Gerisi bir sekilde geliyor. O aile sifatini alan insanlar, iki gobek atacaklar da, basin darda kaldiginda cok mu tutacaklar elinden? Gecene gunes olmayani gunesine cagirma. Sen yuvana, evine ve evliligine odaklan. Sen artik sifirdan terrrrrtemiz bir aile kuruyorsun :)

Maşallah ne güzel insansınız öyle. Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :KK200:

Senin bu durumunu bile bile istemeye siyasetciyle gelmesi bana mantikli gelmedi.
Empati yapabilseydi bence boyle dusunmezdi.

Benim annem de babam da vefat etti, abim ablalarim ve enistelerim vardi istemede, nikahta vs.

Öncelikle mutluluklar diliyorum. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Hiç üzülmeyin o gün yanınızda sizi kimler mutlu edecekse onlar gelsin. Az olur belki ama daha mutlu olursunuz. Zaten akraba dediğimiz insanlar bildiğin akbaba..

Mrb canım yazını okudugumda sanki ben evleniyomusum gibi mutlu oldum.
Rabbim inşallah bu sefer yüzünü guldurur.
Seni çok iyi anlıyorum ve hissediyorum. Bende kısa süreli bi evlilik geçirdim. Ve bazen acaba bır gün karşıma çıkacak mı diyorum hep adam akıllı biri...
Umut oldun bi nevi ..
Rabbim nazarlardan korusun.
Şuraya bi maşallah koyalım.
Aileyi sorun etme hiç.
Rahat ol.
Sen davet et gelen gelir gelmeyene de eyvallah de.
Fazlalikla olmaz bu iş.
Önemli olan gerçek ruhlariyla yanınızda olmaları.
Çoook mutlu ol inşallah :)))
Ama lütfen şu tanışmaya da anlat çok merak ettim nasıl oldu .... nasıl tanıştınız :)

Tek basima evlendim :) samimi soyluyorum 3-5 kisi degil, tek basima. Hayatta aslinda ne kadar kimsesizmisim bunu anlamistim. En mutlu gunum tokat gibi carpmisti yuzume. Bir yanim sevincten ucmak diger tarafim aglamaktan bolunmek istiyordu. O gun cizdim geride kalanlari.
Ayni senin gibi annemi kaybetmistim o sene, annemle beraber tum cocuk kalan yanlarimi... Sakin uzulme, sakin... O gununu kendine zehir etme. Cunku mutlu bir evliligi yasmaya baslayinca kimsesizlik kanina dokunmamaya basliyor. Yine uzuluyorsun, ama yara almiyorsun. Dilerim coook mutlu olur kendi yuvani , nufusunu kalabaliklastirirsin.
Es adayinin ailesiyle aran nasil? Bak benim sansim oydu, kayinvalidem bana cok sarildi, annemsiz kaldigim icin ayri dustu ustume. Bir keresinde sacimi severdi annem diye kayinvalideme aglamistim, unutmamis gorusunce dizine yatirip sacimi sevmisti, aglamistik. O da beni kaybettigi kizinin yerine koydu belki de... O yuzden bir yerde kayiplar verirken bir yerde kazanabilirsin. Yeter ki inancini kaybetme...
Aglattin gece gece :) mutlu ol...mutlu kal...
Sende beni ağlattın. Umarım kendi kurdugun ve genislettigin ailenle ömür boyu mutlu olursun. Benim annem hayatta çok şükür ama uzak bir şehirde senin mesajindan sonra nasıl ellerini aradım saçlarimda bir bilsen...

iyi akşamlar sevgili kk üyeleri;

benim derdim şu;
Daha önce başımdan çook kısa herşeyin içimde kaldığı bir evlilik geçti (4ay) Çok şükür çok kayıp vermeden alnım açık çıktım o kazadan. Yeniden sevdim sevildim çok şükür. Yaşayamadığım bir çok mutluluğu şuan hayatımda olan kişi bana yaşatıyor Allah razı olsun. Herşey yolunda maşşallah.

Sorun ailem. Annemi 2011’de kaybettim. Abim var ancak aramızda hiçbir zaman bir kardeş ilişkisi olmadı. Ben küçükken yurtdışına gitti ve biz birbirimizden fazlaca uzaklaştık. Döndüğünde tartışmalar yaşadık ve iyice soğuduk görüşmüyoruz. Ananem dedem yıllarca annem büyük çocuk diye çok ettiler ona. Onlar yüzünden hasta oldu annem öyle vefat etti. Öz teyzem cenazesinde “ablam zaten bizim için ölmüştü” dedi. Cenazeden sonra 2-3 ay arayıp sordular, sonra yine dışladılar bizi. Ses çıkarmadım zaten hiç bilmiyordum büyük aile nedir. Aramadım varlıklarını. Babam çok şükür çok iyi bir adamdır. Her koşulda hep yanımda destekçim oldu. Tekrar evlenmedi (istedi düşünüyor kısmet olmadı). Annemin bir kuzeni var onada Teyze derim. Sadece o vardı yanımda. O da yılın yarısı TR’de yarısı yurtdışında.

Şimdi yeniden birşeyler olucak hayatımda. Evlenme teklifi aldım. Sevdiceğim durumlardan haberdar. Ben üzüldükçe bu konularda hep destek oluyor. İlk evliliğimde yaşayamadığım şeyleri yapmak istiyorum. (güzel bir nişan isteme vs) yaklaşık 8 tane arkadaşım gelicekler nişanıma. (Söz nişan bir olsun istiyorum) ancak akrabalarımdan kimsem yok. çok takıyorum bunu kafama. Annemin kuzeni olan teyzem yurtdışında bulunmak zorunda ne zaman geleceği belli değil. O da olmazsa ben yapayalnız mı kalacağım? Sizce bu erkek tarafına nasıl bir izlenim bırakır. Bu durum benim suçum değil. Ben çok çabaladım ama üvey torun muamelesi gördüm. Baba tarafım zaten hiç olmadılar yanımızda.

Sevdiğim adam biraz nüfuslu birisi. Beni istemeye üst düzey bir siyasetçiyle gelicek. Ben mahçup olucam diye çok üzülüyorum. Çok isterdim kocaman bir ailem olsun ama benimde doğduğumdan beri çilem bu oldu.

Değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
ben gelirim kiz teyzen olurum senin

Tek basima evlendim :) samimi soyluyorum 3-5 kisi degil, tek basima. Hayatta aslinda ne kadar kimsesizmisim bunu anlamistim. En mutlu gunum tokat gibi carpmisti yuzume. Bir yanim sevincten ucmak diger tarafim aglamaktan bolunmek istiyordu. O gun cizdim geride kalanlari.
Ayni senin gibi annemi kaybetmistim o sene, annemle beraber tum cocuk kalan yanlarimi... Sakin uzulme, sakin... O gununu kendine zehir etme. Cunku mutlu bir evliligi yasmaya baslayinca kimsesizlik kanina dokunmamaya basliyor. Yine uzuluyorsun, ama yara almiyorsun. Dilerim coook mutlu olur kendi yuvani , nufusunu kalabaliklastirirsin.
Es adayinin ailesiyle aran nasil? Bak benim sansim oydu, kayinvalidem bana cok sarildi, annemsiz kaldigim icin ayri dustu ustume. Bir keresinde sacimi severdi annem diye kayinvalideme aglamistim, unutmamis gorusunce dizine yatirip sacimi sevmisti, aglamistik. O da beni kaybettigi kizinin yerine koydu belki de... O yuzden bir yerde kayiplar verirken bir yerde kazanabilirsin. Yeter ki inancini kaybetme...
Sende beni ağlattın bu saatte.Çok çok mutlu olasın inşallah.

Siz de beni aglattiniz hayatta hep gülün emi hep mutlu olun

Sevmedigin kisiler olup gerilecegine sevdigin 3-5 kisi ile paylas en mutlu gununu canim bosver onlari onemseme mutluluklar dilerim

Ay maşallah boyle seyleri okuyunca cok seviniyorum. Ben de bir sure once bosandim. Ve tekrar evlenmek su an icin imkansiz geliyor bana .
Konunuza gelince , zaten beyfendi sizin durumunuzu biliyormus. Bence hic bir sorun olmaz ve kimse de bu duruma takilmaz. Rabbim yasayamadiginiz icinizde kalan ne varsa en güzel sekilde yasamayi nasip etsin.
Cok mutlu olun insallah :KK200:

Baban varmış yeter sana

Arkadaş vs de varmış

Babanın akrabasına sizi Adam yerine koymayan teyzeye neneye gerek yok

Az ve öz olur

İlle de biraz daha büyük birileri olsun dersen komşu cs olabilir arkadaşlarının aileleri de çağırılabilir

Ama bence gerek yok

Baban ve sen dimdik durun yeter

X