- 13 Haziran 2015
- 5.875
- 19.281
-
- Konu Sahibi alonedark18
Arkadaşım başka konuda da kıt kanaat ev aldığını yazmıştı, eşi ancak yetişiyor işe güce benceHatta yine sizdiniz diye hatırlıyorum eşiniz çocuklarla sizi dışarı çıkarmıyordu araba ile. Siz ben götüreyim deyince de benzin yok vs diyordu. Öncelikli probleminiz bu. Adam size saygı duymuyor ki. Başka biri olabilir mi hayatında? Madem benzin yok sen çocuklara bak ben yürüyüş yapacağım çocuklara bak diyip çıkabilmelisiniz. Önce kendinizle ilişkinizi onarın, kendinize değer verin.
yahu kardeşim eski konu eskiiiiii.....buraya gelip eski konum için azonce mutfakta sevişiyoruz yazmişsin hayır diyorum onu ispatlicaksin! madem dün akşam için azonce sevişiyorsun yazmışsın burda eski konularımi aratıp getirecek kadar işsizsen onu da ispatlayacaksin. . yalandan burda ortaya laf atıyorsunuz beğeni rekoru mu geldi hayırdır ne işe yaradı ne geçti eline ?buyrun ispatlıyorum. kimseye yalan borcum yok
bu biraz önce eşimle birlikte olduk dediğiniz konu.
Bu mutfak muhabbeti bir kaç üyeyle dönmüştü.
Bu eşime trip atayım yola getireyim flörtteki gibi yokluğumla korkutayım konunuz;
bu da kendi konunuza eski yazdıklarınızdan cevap olsun;
buyrun ispatlıyorum. kimseye yalan borcum yok
bu biraz önce eşimle birlikte olduk dediğiniz konu.
Bu mutfak muhabbeti bir kaç üyeyle dönmüştü.
Bu eşime trip atayım yola getireyim flörtteki gibi yokluğumla korkutayım konunuz;
bu da kendi konunuza eski yazdıklarınızdan cevap olsun;
Kimse sizin istediğiniz yorumları yapmak zorunda değil, hakaret olmadıkça herkes istediği yorumu yapar. Beğenmiyorsanız ve kaldıramıyorsanız kullanmayın bu platformu.yalniz kalpler ayrıca o konu açılali iki ay oldu neredeyse...ozaman sorun yoktu belki..nereden biliyorsun?? ...azonce mi sevişmiş oluyoruz yabi şimdi. . mutfakta yazmış bide te Allah'ım taa o senin fantazin olmasın sakın. Mune lütfen mudahele
Bunlar istisnai konular, her erkek aynı soğukluğu yaşamaz, 2 çocuğum var eşim sadece ilk ahmileliğimin başında ürktü uzaklaşma hissi yaşadı, saçmalama onun rahatını bozamazsın sen dedim. Ondan sonra her şey normal seyrinde devam etti. Hatta ikinci çocuktan sonra ben uzaklaştım onda hiç değişiklik olmadı. Rahata erdikçe toparlandım ben. Hatta onun enerjisine yetişmek için takviye bile aldım. Annelik hiç kolay değil, sorumluluğu çok yoruyor insanı, hele ilk çocukta bebek sizsiz nefes alamayacak sanıyorsunuz ama işin aslı o değil. Zamanla her şey rayına giriyor. Bütün erkekler anne olunca eşinden soğuyor olsa emin olun benimki beni terk ederdi. Çünkü ben eşimden ve cinsellikten fazlasıyla soğumuştum. Sağ olsun hiç pes etmedi.Bunları gördükçe çocuk olmasınadan tedirgin oluyorum gerçekten
3 yaş gibi çocuk artık yakanızdan düşmeye başlıyor. Gece uykuları düzene giriyor. Sonrası çok daha rahat.Büyüdükçe kendinize gelirsiniz demişsiniz. Tahminen ne zaman oluyor bu? Çocuk kaç aylık, kaç yaş olunca? Bu aralar bu bilgiyi çok ihtiyacım var
kanitla dedi. kanitladim. eski konu demis, issiz misin demis.. kendi yazdiklarini gosteriyorum hala bana saldiriyor. uzuldum neticede banlanmasina da cunku ilk mesajim alayci degildi.Hay yaşayın. Bende böyle hatırlıyorum üyeyi çünkü. Konuları aklımda kalmış. Ayrıca kilo fazlam var diye konu da açmıştınız. Verdiyseniz o başka tabii. Eşinizle başbaşa vakit geçirin. Yürüyüş vs. Çocuğa bakacak birilerini ayarlayıp.
ilk mesajimda demisim ki ben "ben sizin canli bir seks hayatiniz oldugunu dusunmustum"Sevgili konu sahibi ceza yenişsin ama okursun diye düşünüyorum. Sizin sorununuza çok geniş açıdan bakmak lazım. Acaba sürekli negatif enerjiniz mi var, söylemekten hiç hoşlanmam ama "dırdırcı kadın" modunda olup eşinizi soğutuyor olma ihtimaliniz nedir? Evdeki elektriği bir değerlendirin, sürekli barut gibi dolaşıyor ve eşinizi de iğneliyorsanız bunlar durumu kötüye götürüyor olabilir mi? Daha önce de konu açmıştınız eşiniz doktora gitmeyi reddediyordu sanki, doktora gitmiş sorun da yokmuş o zaman sorun evin içinde bir yerde. Ya adamın sevgisi ilgisi bitti hatta sizden soğudu ya da anneliğiniz onu gerçekten olması gerekenden fazla etkiliyor. Öküz ve yetersiz de olabilir ama bunu söylemek benim haddime düşmüyor.
Evde olumlu bir hava esmesi için çaba göstermeye çalışın, seni yoran yıpratan enerjini emen işleri yapma sadece gerekli olanları yap, çocuklar uyurken iş yapacağına sen de uzan dinlen bırak b.k götürsün, akşam yemeği bir çeşit eksik olsun, camlar pis olsun, hatta erotik bir şeyler aç izle kendine dokun bu arada, kendini mutlu edecek ne varsa onu yap enerjin olumluya dönsün, aynaya baktığında kendini güzel görecek kadar dinlen, çekici ve mutlu hissetmeye çalış, eşin iyi bir eş midir bilemem ama kötü olsa sana dokunsun istemezdin diye düşünüyorum, neşenin yerinde olduğunu görsün olumlu enerjin ona da yansısın.
Eğer bunlar da işe yaramazsa yok say zaten adamı yoluna bak.
Bu söylediklerim bence çok havada, tamamen hayal gücüme dayanarak yazdım, işine yarar mı bilmem ama başka verilecek tavsiye de yok.
Bu arada konu sahibinin eski konularını kurcalayanlara yazıyorum kadın ayda bir defa mutfakta sıkıştırıldıysa ve bunu yazdıysa cinsel hayatı mükemmel anlamına gelmez ki. Tabi onun verdiği cevaplar da yoğun saldırı içeriyor o da ayrı mesele
surekli size ayni problemden bahseden bir arkadasiniza nereye kadar sabredebilirsiniz? elli kere ayni konu acilsa en fazla ne kadar degisik bir oneri gelebilir? bir noktada kisir dongu degil mi?Tam olarak neden banlandı anlamadım ama yani bir kere mutfakta sıkıştırılan kadının özel hayatı mükemmel mi oluyor? Ya da maddi sıkıntılar yaşadığı için bu konuyu açmasına verilen tepkiler yersiz. Öneri istemiş sürekli eleştiri gelmiş.
Konu sahibinin konularını az çok biliyorum, az önce sevistiniz dediğiniz aylar öncesinin konusu, eski konusundan birinde de yorum yapanlar başka bir konusuna binaen mutfaktan çıkamıyordunuz yani işiniz bitmiyordu ne ara sevistiniz demiş, siz o kısmı mutfakta sevistiniz anlamışsınız galiba, yanlış anlamalar anlaşılmalar varkanitla dedi. kanitladim. eski konu demis, issiz misin demis.. kendi yazdiklarini gosteriyorum hala bana saldiriyor. uzuldum neticede banlanmasina da cunku ilk mesajim alayci degildi.warrior princess
konunun birinde az once birliktelik oldu diyor. filmdelisi de bu konunun hemen altina (konu sahibinin gece mutfaktan cikmamak hep bir seyler yemekle ilgili bir konusu var ona ithafen) diyor ki sen mutfaktan cikmiyordun ne ara sevistin. alintilara bakarsaniz ayni sayfada hepsi. ben de diyorum ki mutfaktan cikmaya gerek yok orada da sevisilebilir. yanlis anlamiyorum latife yapiyorum orada.Konu sahibinin konularını az çok biliyorum, az önce sevistiniz dediğiniz aylar öncesinin konusu, eski konusundan birinde de yorum yapanlar başka bir konusuna binaen mutfaktan çıkamıyordunuz yani işiniz bitmiyordu ne ara sevistiniz demiş, siz o kısmı mutfakta sevistiniz anlamışsınız galiba, yanlış anlamalar anlaşılmalar var