ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

Bazi uyerin sinirleri bozuk sanirim kadin ne yazsa gülmusler, bilirkisi raporu gibi fikir sunan da olmus ,tuhaf.

Kuzum var benim tanidiklarim sanirim biraz erkekle alakali, duskun degilse bu mevzulara hayatin akisina birakiyor kendini , sen soyle kendine enteresan kiyafetler al(biri bana gostermisti puskullu degisik birsey)arada git öp, tutkulu davran yani onu istedigini bilsin ne bilim dal adama yani

Arkadaşım başka konuda da kıt kanaat ev aldığını yazmıştı, eşi ancak yetişiyor işe güce bence

Bebek sonrası ilk 1yil ztn anne eskisi kadar istekli olmuyor özellikle emzirme varsa hormonlar sebebiyle... 1yasi yeni geçti sayılır oğlum, artk bu bilgi bilincaltima yer ettiginden midir nedir gerçekten 1yasindan sonra eskiye döndü ki hatta bence eskisinden daha güzel gidiyor...

Bu kadın açısından tabi ki, erkekte durumlar hormonal değil psikolojik oluyor doğal olarak... belli ki evliliginizde daha farklı sorunlar var, biraz detay çalışmak lazım sizin için belki oturalim konuşalım evresini geçmişsinizdir. Yardım alın.

Bebeginiz daha kücükmüs..bence her dogumdan sonra bir "adapte" olma süreci yasiyor. Hicbir dogum, hicbir bebek ayni degil. Siz de daha bebek-emzirme-modundasinizdir. Bunlar normal. Siz kendinize zaman ayirmaya baslayin ilk önce. Bazen bakimli olmak bebekle daha zor oluyor, heleki az uyuyorsa. Ben mesela braundan bir epilasyon makinesi aldim hem az zaman aliyor, hem sonuc daha uzun kaliyor. Siz kendinizi ne kadar bakimli ve iyi hissetseniz onuda disari yansitirsiniz. Yani ilk siz kendinizi seksi hissedeceksiniz (evet uykusuz ve emzime modunda buda her zaman olmuyor). Kendinize yeni ic camasiri felan da alin. esinizde o degisimleri fark edecektir

Evli değilim çocuğumda yok ta bazı yorumlarda bakımlı ol kocan her türlü gelir muhabbeti var. Neden kocan için bakımlı olasın ki? Kocan senin için aa bu beni seksi bulmuyor bakımlı olayım diyip kendine ozen gösteriyor mu? Eger öyleyse tamam değilse bence yapacağın şeyi tek kendin için yap.

yahu kardeşim eski konu eskiiiiii.....buraya gelip eski konum için azonce mutfakta sevişiyoruz yazmişsin hayır diyorum onu ispatlicaksin! madem dün akşam için azonce sevişiyorsun yazmışsın burda eski konularımi aratıp getirecek kadar işsizsen onu da ispatlayacaksin. . yalandan burda ortaya laf atıyorsunuz beğeni rekoru mu geldi hayırdır ne işe yaradı ne geçti eline ? Mune lütfen artık buna müdahale edin , insanlarin eski konularını burada alayla ifşaliyorlar bir dur deyin artık buna

Mune

Kimse sizin istediğiniz yorumları yapmak zorunda değil, hakaret olmadıkça herkes istediği yorumu yapar. Beğenmiyorsanız ve kaldıramıyorsanız kullanmayın bu platformu.
Ayrıca defalarca cinsellik konusu açtınız, fizyolojik sorunları bile soruyorsunuz ama Haydar Dümen değiliz bilemiyoruz, siz buradan çıkıp doğruca kocanızla birlikte doktora gidin en iyisi, buradan daha fazla işlevsel olur.

Bence bu kadinlada alakali bisey anne olunca degisip anne moduna girdiyseniz eski halinizden eser kalmadiysa ne bileyim mutsuz sadece cocuklara odakli bir hayatiniz varsa biseylerin bozulmasi normal. Benimde ikinci cocugum yolda. Biliorumki
Alisma sureci ve benim iyilesme surecim birkac ay yolunda olmaz hersey ama sonra ikinci cocuga alisinca hersey degisir ozellikle kadnin psikolojisi duzeldiginde

bende de 2 tane bebiş var büyük 2,5 yasında küçük 9 aylık oldu.
yemek çamaşır bulaşık ev toplama işi,evden çalışmaya başladım,onun telaşı sabah 9 da online pc başında olma zorunluluğu,gece emzirme için uyanma,işe başlamadan kahvaltılarını hazır etme,sabah bakımlarını tamamlama vs vs
bazen 3-4 saatlik uykuyla zombi gibi oluyorum.
Eşim de vardiyalı çalışıyor düzenli bir seks hayatımız kalmadı ama haftada en kötü 1-2 sefer oluyor.
Doğum kilolarımıda veremedim,zaten hamileydim ilk korona vakası çıktığında şirket direkt idari izne ayırıp eve yollamıştı aylardır evdeyim.
Çoğu kez kendimi tükendim bittim ve artık mücadele edemeyeceğim derken bulsamda,bir şeylerin ucundan tutup devam ediyorum yinede
Eşimin moral vermesi,sevgi göstermesi şükür ki beni mutlu ediyor.
öyle hemen doğum kilosunu verip fit anne olamadım,makyaj yapıp gecelikte giyemiyorum.
Ama gene de anne oldum artık bazı şeyler bizden geçti diye de kendimi o anaç emekli anne moduna sokmuyorum
eşim işten geldiğinde ufak bir öpücük sevgiliyken yaptığımız ufak şakalar o zamanlarda kullandığımız özlem cümlelerini filan söylerim mesela eşimde hemen karşılık verir.
Şükür bir sıkıntı olmadı ama zamanla bu aşamaya geldik 2. bebeğimi ilk doğurduğum zamanlar daha zordu herşey
sizinde zamanla düzelir bence

Bunları gördükçe çocuk olmasınadan tedirgin oluyorum gerçekten
Bunlar istisnai konular, her erkek aynı soğukluğu yaşamaz, 2 çocuğum var eşim sadece ilk ahmileliğimin başında ürktü uzaklaşma hissi yaşadı, saçmalama onun rahatını bozamazsın sen dedim. Ondan sonra her şey normal seyrinde devam etti. Hatta ikinci çocuktan sonra ben uzaklaştım onda hiç değişiklik olmadı. Rahata erdikçe toparlandım ben. Hatta onun enerjisine yetişmek için takviye bile aldım. Annelik hiç kolay değil, sorumluluğu çok yoruyor insanı, hele ilk çocukta bebek sizsiz nefes alamayacak sanıyorsunuz ama işin aslı o değil. Zamanla her şey rayına giriyor. Bütün erkekler anne olunca eşinden soğuyor olsa emin olun benimki beni terk ederdi. Çünkü ben eşimden ve cinsellikten fazlasıyla soğumuştum. Sağ olsun hiç pes etmedi.

Büyüdükçe kendinize gelirsiniz demişsiniz. Tahminen ne zaman oluyor bu? Çocuk kaç aylık, kaç yaş olunca? Bu aralar bu bilgiyi çok ihtiyacım var
3 yaş gibi çocuk artık yakanızdan düşmeye başlıyor. Gece uykuları düzene giriyor. Sonrası çok daha rahat.

Sevgili konu sahibi ceza yenişsin ama okursun diye düşünüyorum. Sizin sorununuza çok geniş açıdan bakmak lazım. Acaba sürekli negatif enerjiniz mi var, söylemekten hiç hoşlanmam ama "dırdırcı kadın" modunda olup eşinizi soğutuyor olma ihtimaliniz nedir? Evdeki elektriği bir değerlendirin, sürekli barut gibi dolaşıyor ve eşinizi de iğneliyorsanız bunlar durumu kötüye götürüyor olabilir mi? Daha önce de konu açmıştınız eşiniz doktora gitmeyi reddediyordu sanki, doktora gitmiş sorun da yokmuş o zaman sorun evin içinde bir yerde. Ya adamın sevgisi ilgisi bitti hatta sizden soğudu ya da anneliğiniz onu gerçekten olması gerekenden fazla etkiliyor. Öküz ve yetersiz de olabilir ama bunu söylemek benim haddime düşmüyor.
Evde olumlu bir hava esmesi için çaba göstermeye çalışın, seni yoran yıpratan enerjini emen işleri yapma sadece gerekli olanları yap, çocuklar uyurken iş yapacağına sen de uzan dinlen bırak b.k götürsün, akşam yemeği bir çeşit eksik olsun, camlar pis olsun, hatta erotik bir şeyler aç izle kendine dokun bu arada, kendini mutlu edecek ne varsa onu yap enerjin olumluya dönsün, aynaya baktığında kendini güzel görecek kadar dinlen, çekici ve mutlu hissetmeye çalış, eşin iyi bir eş midir bilemem ama kötü olsa sana dokunsun istemezdin diye düşünüyorum, neşenin yerinde olduğunu görsün olumlu enerjin ona da yansısın.
Eğer bunlar da işe yaramazsa yok say zaten adamı yoluna bak.
Bu söylediklerim bence çok havada, tamamen hayal gücüme dayanarak yazdım, işine yarar mı bilmem ama başka verilecek tavsiye de yok.

Bu arada konu sahibinin eski konularını kurcalayanlara yazıyorum kadın ayda bir defa mutfakta sıkıştırıldıysa ve bunu yazdıysa cinsel hayatı mükemmel anlamına gelmez ki. Tabi onun verdiği cevaplar da yoğun saldırı içeriyor o da ayrı mesele

kanitla dedi. kanitladim. eski konu demis, issiz misin demis.. kendi yazdiklarini gosteriyorum hala bana saldiriyor. uzuldum neticede banlanmasina da cunku ilk mesajim alayci degildi. warrior princess

ilk mesajimda demisim ki ben "ben sizin canli bir seks hayatiniz oldugunu dusunmustum"

bunda art niyet yok. dediginiz gibi ben oyle sanmisim. mukemmel oldugu anlamina gelmez. konusuna insanca yorum da yaptim. o beni yalancilikla, iftrayla, hatta alaya almakla suclayinca kendimi aklamak icin kanit sundum. eski konularini kurcalamak degil. bu baslik altindaki cogu mesajda ne yaziyor; soyle de bir konunuz vardi, boyle bir konunuz vardi, sizin sorununuz su degil miydi.. ayni konu etrafinda donuyor konu sahibi. insanlarin hep aklinda kalmis. buna kurcalamak denilmez ki. surekli ayni sorundan bahsediyorsan ya dr a gidersin ya psikologa.. elli kere konu acinca farkli ne cevap alabilir?

Tam olarak neden banlandı anlamadım ama yani bir kere mutfakta sıkıştırılan kadının özel hayatı mükemmel mi oluyor? Ya da maddi sıkıntılar yaşadığı için bu konuyu açmasına verilen tepkiler yersiz. Öneri istemiş sürekli eleştiri gelmiş.

surekli size ayni problemden bahseden bir arkadasiniza nereye kadar sabredebilirsiniz? elli kere ayni konu acilsa en fazla ne kadar degisik bir oneri gelebilir? bir noktada kisir dongu degil mi?

konu sahibinin onceki mesajlarindan biri cok istekli olduguna dair. bir kac yerde okudugum mesajlarina gore ben renkli bir hayati var saniyordum. siz sadece mutfak meselesini biliyorsunuz uyenin. bana saygisizlik yaptigi icin banlanmis. ilk mesajima bir daha bakin gayet insanca yaziyorum. yalan, iftira, alay yok. kanitla dedi kanitladim. kendi yaziklarini gosterdim. banlanmis. uyaninca gordum ben de. sikayet eden ben degilim. kendi mune'a bildirince mune onu haksiz bulmus demek ki. hatta uzuldum de gerek yoktu bence.

kanitla dedi. kanitladim. eski konu demis, issiz misin demis.. kendi yazdiklarini gosteriyorum hala bana saldiriyor. uzuldum neticede banlanmasina da cunku ilk mesajim alayci degildi. warrior princess
Konu sahibinin konularını az çok biliyorum, az önce sevistiniz dediğiniz aylar öncesinin konusu, eski konusundan birinde de yorum yapanlar başka bir konusuna binaen mutfaktan çıkamıyordunuz yani işiniz bitmiyordu ne ara sevistiniz demiş, siz o kısmı mutfakta sevistiniz anlamışsınız galiba, yanlış anlamalar anlaşılmalar var

konunun birinde az once birliktelik oldu diyor. filmdelisi de bu konunun hemen altina (konu sahibinin gece mutfaktan cikmamak hep bir seyler yemekle ilgili bir konusu var ona ithafen) diyor ki sen mutfaktan cikmiyordun ne ara sevistin. alintilara bakarsaniz ayni sayfada hepsi. ben de diyorum ki mutfaktan cikmaya gerek yok orada da sevisilebilir. yanlis anlamiyorum latife yapiyorum orada.

bu konu icindeki ilk mesajimda ise "az once sevistik diye bir mesajiniz vardi ben sizin seks hayatinizin renkli oldugunu dusunmustum o zaman" diyorum. gecmis zamandan bahsediyorum zaten. yanlis anlasilma nerede? bence siz kaciriyorsunuz bir seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…