ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
şöyleki ..ikinci çocuktan sonra kocalar bizleri daha anaç mi görmeye başlıyor ..çocukların anası evde yemek yap onlara bak ..tek statü bu gibi mi gozlerinde artık ? tamam istisnalar vardır ama genel olarak bu şikayetleri hep okuyoruz duyuyorz...bende ikinci çocuktan sonra bunu yaşamaya basladim..cinsel hayatta sorunlar oluşmaya başladı ..bu baslayincada dank etti ..evet artık bende kocası öyle gören bir kadınım artık diye .
peki bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz ? kocamizin gözünde nasıl hala o flört ettiği kadın moduna gecebiliriz ? çok mu imkansız ya .. tecrübe eden varsa lütfen yazsın neler yaptığını nasıl davrnamak gerektiğini ...cinselliğin evlilikte çok büyük bir rolü varmış bunu anladım

Ne gibi sorunlar oluyor. Çocuklar kaç yaşında. Karşılıklı oturup konuşabilirsiniz. Sonuçta çocuklar olduğuna göre daha önce iyi bir cinsel hayatınız varmış. Çalışmadığınız haftasonlarında hayatınıza renk kalabilirsiniz. Sonuçta iş ev çocuklar yoruyor insanı. Yani çalışırken erken kalk filan yoruluyor insan . Ya da kısa bir tatil ayarlayın Başbakan filan. Çocukları bırakabileceğiniz bi yer varsa. Aklıma gelenler bunlar

bir konunuzda biraz once sevistiginizden bahsetmistiniz. mutfakta da sevisiyordur diye uyelerle muhabbet donmustu. baya canli gelmisti seks hayatiniz o zaman bana..

tabiki dediginiz sey imkansiz. siz eski siz degilsiniz, yasanmisliklar var. baska bir konuda da kocanizi korkutmak, terbiye etmek, yoklugunuzla tehdit etmekten bahsediyordunuz.

mutlu degilsiniz siz bu evlilikte.

simdiye kadar ne olduysa o. bu saatten sonra ne yoklugunuzla adami terbiye edebilirsiniz ne flort zamanlarina donebilirsiniz. iki cocuklu her evlilik icin soyluyorum bunu.

Benim 2 kizim var ve nasipse 3. Bebegim yolda.. oyle
Bisey yasamadim ama surekli degisik gecelikler fln giyinirim severimde esimde sever Bakimli olduktan sonra esiniz imkansiz o dusunceye kapilsin

İkinciden sonra olmuşsa şanslısın. Genelde ilk çocukla kazanılıyor o statü

Sorunlarınızı çözmeye çalışın. İstekli ve seksi olduktan sonra öyle görmesine imkan yok

hayır ya ne alaka ispatlayin başka üye ile karıştırıp gelip burda insanların konusunu alaya almayın.

İkinci çocuk ama kaç yaşında??? Birkaç aylıksa normal. İnsan şişman bir süt ineği gibi hissediyor kendini bazen. Büyüdükçe rahatladıkça kendine gelirsin. Dolayısıyla karşı taraf da...

Siz artık evlisiniz ve çocuklarınız var, sevgili olduğunuz dönem mi gibi olmaz birçok şey.

Birinci, ikinci diye değil ama doğumlardan sonra bir müddet olabiliyor böyle durumlar.

Varsa da bir soğukluk, problem konuşa bilmeniz lazım eşinizle. Soruna göre çözüm bulacak olan da sizsiniz karşılıklı olarak.

İkinci çocuk ama kaç yaşında??? Birkaç aylıksa normal. İnsan şişman bir süt ineği gibi hissediyor kendini bazen. Büyüdükçe rahatladıkça kendine gelirsin. Dolayısıyla karşı taraf da...
altı buçuk aylık...ben kilolu değilim artık fazla da emmiyor süt yumağo gibi ki o halden çıktım ama şimdilik eşimle durumlar ayni

Bizim de öyleydi düzeldi çok şükür bu konuyu okuyunca 2.ye tırstım yani
5 aylık bebeğim. Kolik, allerjisi olan bir bebek. Kendimizi unuttuk gerçekten . Yoksa çocuk oldu her şey bitti olmazdı galiba ya da kendimi mi kandırıyorum acaba yazarken farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…