- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
bir konunuzda biraz once sevistiginizden bahsetmistiniz. mutfakta da sevisiyordur diye uyelerle muhabbet donmustu. baya canli gelmisti seks hayatiniz o zaman bana..
Bizim de öyleydi düzeldi çok şükür bu konuyu okuyunca 2.ye tırstım yaniBiz birinci çocukta her şeyi unuttuk. Ev arkadaşı olduk
İkinciden sonra olmuşsa şanslısın. Genelde ilk çocukla kazanılıyor o statüşöyleki ..ikinci çocuktan sonra kocalar bizleri daha anaç mi görmeye başlıyor ..çocukların anası evde yemek yap onlara bak ..tek statü bu gibi mi gozlerinde artık ? tamam istisnalar vardır ama genel olarak bu şikayetleri hep okuyoruz duyuyorz...bende ikinci çocuktan sonra bunu yaşamaya basladim..cinsel hayatta sorunlar oluşmaya başladı ..bu baslayincada dank etti ..evet artık bende kocası öyle gören bir kadınım artık diye .
peki bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz ? kocamizin gözünde nasıl hala o flört ettiği kadın moduna gecebiliriz ? çok mu imkansız ya .. tecrübe eden varsa lütfen yazsın neler yaptığını nasıl davrnamak gerektiğini ...cinselliğin evlilikte çok büyük bir rolü varmış bunu anladım
hayır ya ne alaka ispatlayin başka üye ile karıştırıp gelip burda insanların konusunu alaya almayın.bir konunuzda biraz once sevistiginizden bahsetmistiniz. mutfakta da sevisiyordur diye uyelerle muhabbet donmustu. baya canli gelmisti seks hayatiniz o zaman bana..
tabiki dediginiz sey imkansiz. siz eski siz degilsiniz, yasanmisliklar var. baska bir konuda da kocanizi korkutmak, terbiye etmek, yoklugunuzla tehdit etmekten bahsediyordunuz.
mutlu degilsiniz siz bu evlilikte.
simdiye kadar ne olduysa o. bu saatten sonra ne yoklugunuzla adami terbiye edebilirsiniz ne flort zamanlarina donebilirsiniz. iki cocuklu her evlilik icin soyluyorum bunu.
evet ama emin ol ikinci kadar kötü değildi ya ilk çocuk yıllarindaİkinciden sonra olmuşsa şanslısın. Genelde ilk çocukla kazanılıyor o statü
altı buçuk aylık...ben kilolu değilim artık fazla da emmiyor süt yumağo gibi ki o halden çıktım ama şimdilik eşimle durumlar ayniİkinci çocuk ama kaç yaşında??? Birkaç aylıksa normal. İnsan şişman bir süt ineği gibi hissediyor kendini bazen. Büyüdükçe rahatladıkça kendine gelirsin. Dolayısıyla karşı taraf da...
5 aylık bebeğim. Kolik, allerjisi olan bir bebek. Kendimizi unuttuk gerçekten . Yoksa çocuk oldu her şey bitti olmazdı galiba ya da kendimi mi kandırıyorum acaba yazarken farkettimBizim de öyleydi düzeldi çok şükür bu konuyu okuyunca 2.ye tırstım yani
Gece uyuyor mu? Benimkiler 2- 3 yaşa kadar gece uykusu bilmediler mesela.altı buçuk aylık...ben kilolu değilim artık fazla da emmiyor süt yumağo gibi ki o halden çıktım ama şimdilik eşimle durumlar ayni
uyuyor sayılır ...Gece uyuyor mu? Benimkiler 2- 3 yaşa kadar gece uykusu bilmediler mesela.