- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
bunlara rağmen yinede başarılı oluyorsa sen kazanmissin5 aylık bebeğim. Kolik, allerjisi olan bir bebek. Kendimizi unuttuk gerçekten . Yoksa çocuk oldu her şey bitti olmazdı galiba ya da kendimi mi kandırıyorum acaba yazarken farkettim
Sizi yormuyor çocuklar yani.. o zaman gidişat kötüuyuyor sayılır ...
seks yapamayacak kadarbdegilSizi yormuyor çocuklar yani.. o zaman gidişat kötü
yok ben bakimliyimda burda yazmadım , "kendini ne çok ovmüşşun anladik güzelsin ama ne gerek var bunu yazmaya"diyenlerle uğraşmamak için.Kendinize bakarsanız bağ bakmazsanız dağ olurdunuz
düzeliyor degilmiBebek olduktan sonra onlar es olarak degil de bazen kutsal varlik, anne, gibi gordukleri icin bir donem oyle uzak durak durabiliyorlar. Sonra duzeliyor. Bunlari esinizle konustunuz mu?
Sanırım birbirinize vakit ayırmanız gerekiyor. Siz biraz flörtöz davranın gün içinde sadece yatakta değil ilişkinizde de öyle davranın. Küçük kaçamaklar yapabilirseniz yapın, çocukları emanet edebileceğiniz biri varsa emanet edip dışarı çıkın biraz ne bileyim bir yürüyüşte sohbet etmek bile ilişkiyi güzelleştirebiliyor.düzeliyor degilmikonuştuk tabi urologa bile gitti sorun yok dendi ..psikolojik yani i da benim aklıma bunlari getieiyor
1. Den sonra seksi miydik kişöyleki ..ikinci çocuktan sonra kocalar bizleri daha anaç mi görmeye başlıyor ..çocukların anası evde yemek yap onlara bak ..tek statü bu gibi mi gozlerinde artık ? tamam istisnalar vardır ama genel olarak bu şikayetleri hep okuyoruz duyuyorz...bende ikinci çocuktan sonra bunu yaşamaya basladim..cinsel hayatta sorunlar oluşmaya başladı ..bu baslayincada dank etti ..evet artık bende kocası öyle gören bir kadınım artık diye .
peki bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz ? kocamizin gözünde nasıl hala o flört ettiği kadın moduna gecebiliriz ? çok mu imkansız ya .. tecrübe eden varsa lütfen yazsın neler yaptığını nasıl davrnamak gerektiğini ...cinselliğin evlilikte çok büyük bir rolü varmış bunu anladım
öyle sanıyorduk1. Den sonra seksi miydik ki
Duzelir. Su an emzirme olayi olayi falan var ya, o kutsal birsey gibi gordugu icin sizi beraber olmuyordur. Dogumdan sonra bunlar yasaniyor. Ilesiminizi koparmayin. Konusarak cozmeye calisin. Kendinizi salmayin.düzeliyor degilmikonuştuk tabi urologa bile gitti sorun yok dendi ..psikolojik yani i da benim aklıma bunlari getieiyor
degilmi ..haklısınız ...ama benim eşim böyle seylere pek yanaşmıyor veya ben öyle sanıyorum bir teklif edeyim...ama asla çocuklarımı bırakıp biyere gitmem modunda...hep cumbur cemaatiz ..öyle ölü cada çocuklarla ilgileniyorum ben onlada arada muhabbet ama gerçekten yalnız kalmamız lazimSanırım birbirinize vakit ayırmanız gerekiyor. Siz biraz flörtöz davranın gün içinde sadece yatakta değil ilişkinizde de öyle davranın. Küçük kaçamaklar yapabilirseniz yapın, çocukları emanet edebileceğiniz biri varsa emanet edip dışarı çıkın biraz ne bileyim bir yürüyüşte sohbet etmek bile ilişkiyi güzelleştirebiliyor.
Ben derbederim deöyle sanıyorduk