ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

Neden hep kadınlar kocaları için mücadele ediyor bunu anlamıyorum.Sen ona iki tane çocuk vermişsin zaman tabiki sizden bir şeyler götürecek ama ilişkinizden götürmesi saçma.Bırakın o mücadele etsin.Bırakın onun yaklaşmasını bekleyin

Neden hep kadınlar kocaları için mücadele ediyor bunu anlamıyorum.Sen ona iki tane çocuk vermişsin zaman tabiki sizden bir şeyler götürecek ama ilişkinizden götürmesi saçma.Bırakın o mücadele etsin.Bırakın onun yaklaşmasını bekleyin
aslında yaklasiyor da o an iktidarsiz oluyor ..bende diyorum acaba ikinci çocuktan sonra beni ana kefesine koyduğu için artık seksi gelmiyor muyum ona diye korkuyorum iste

yok ben bakimliyimda burda yazmadım , "kendini ne çok ovmüşşun anladik güzelsin ama ne gerek var bunu yazmaya"diyenlerle uğraşmamak için.
Ozaman kocanız evli çocuklu tribine girmeye başlamıştır . Çocuklar asla kadınları seksiliklerinden alıp sadece anaç sıfatına sokmaz . Siz kendine baktığınız sürece ve birbirinizi sevdiğiniz sürece sorun olmaması gerekir

şöyleki ..ikinci çocuktan sonra kocalar bizleri daha anaç mi görmeye başlıyor ..çocukların anası evde yemek yap onlara bak ..tek statü bu gibi mi gozlerinde artık ? tamam istisnalar vardır ama genel olarak bu şikayetleri hep okuyoruz duyuyorz...bende ikinci çocuktan sonra bunu yaşamaya basladim..cinsel hayatta sorunlar oluşmaya başladı ..bu baslayincada dank etti ..evet artık bende kocası öyle gören bir kadınım artık diye .
peki bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz ? kocamizin gözünde nasıl hala o flört ettiği kadın moduna gecebiliriz ? çok mu imkansız ya .. tecrübe eden varsa lütfen yazsın neler yaptığını nasıl davrnamak gerektiğini ...cinselliğin evlilikte çok büyük bir rolü varmış bunu anladım:KK43:
İki tane çocuğum var kilo takıntım var kendimi aynada güzel görmek isterim 57kiloyum 48oldugum zamanda oldu ama bu kilo ideal sevdim asıl eş kısmına gelirsek ona güzel olsun diye bu kiloda değilim ben kendimi böyle seviyoruk bekarkenden beri takintiliydim zaten cilve falan hak getire asker arkadaş modundayim eşimde tam tersi hep bı oynas cilve peşinde benden daha çok cilvelidir bı akşam mudur gel senle karşılıklı konuşalım dedi olmuyor böyle bak vücut desen var birz da cilve olsa su fantazi gecelikleri çekmeceden arada çıkar kendi canın isteyince makyaj yapma az bana karşı falanda yap dedi 😅 brz hak verdim dikkat ettim ama hiç benlik değil cilve olayı yaa bu arada eşimde kendine dikkat eden biri ☹️

buyrun ispatlıyorum. kimseye yalan borcum yok

hayır ya ne alaka ispatlayin başka üye ile karıştırıp gelip burda insanların konusunu alaya almayın.

bu biraz önce eşimle birlikte olduk dediğiniz konu.
azonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim var :KK43: Allah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
Bu mutfak muhabbeti bir kaç üyeyle dönmüştü.
Bacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen😂

cikmasina gerek var mi.. orada olmustur o iş

Bu eşime trip atayım yola getireyim flörtteki gibi yokluğumla korkutayım konunuz;

flortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...

bu da kendi konunuza eski yazdıklarınızdan cevap olsun;

evlilikte aşk yoktur ...yerini büyük bir sevgiye alışkanlığa bırakır ..kocan sabah uyaninca seni yanında gorunce heycandan kıpır kıpır olmayacak , şevkat hissedip sarılacak veya başka bişey hiseedecek hdhdbd ama liseli aşık olayı evlilikte biter boşuna adamda heyecan aramiyin

aslında yaklasiyor da o an iktidarsiz oluyor ..bende diyorum acaba ikinci çocuktan sonra beni ana kefesine koyduğu için artık seksi gelmiyor muyum ona diye korkuyorum iste

çocuklarla ne ilgisi var.?
doktora gitti mi iktidarsızlık için? doktor mu dedi psikolojik diye fizyolojik bir sorunu var belki.

Bi saniye,hemen bilir kisileri ekliyorum 😂
Ikisinde de ikiser tane oglan var,aha anlatsinlar Nooption Nooption Alys Alys

Bi saniye,hemen bilir kisileri ekliyorum 😂
Ikisinde de ikiser tane oglan var,aha anlatsinlar Nooption Nooption Alys Alys

yoga sart :rapci:
ben 15 yasinda yapamadigim hareketleri yapabiliyorum sayesinde valla, oyle olunca da kimse anac goremiyor :spor:

bilemiyorum yasla birlikte, cocuklarla birlikte illa ki saliyoruz da, bu durumu farkettikten sonra kendimizie biraz yatirim yapmanin vakti gelmis demektir.
Kendine bakan kadin da 10 cocuk da dogursa 100 yasina da gelse kaybetmez alimini calimini diye dusunuyorum :KK15:

yoga sart :rapci:
ben 15 yasinda yapamadigim hareketleri yapabiliyorum sayesinde valla, oyle olunca da kimse anac goremiyor :spor:

bilemiyorum yasla birlikte, cocuklarla birlikte illa ki saliyoruz da, bu durumu farkettikten sonra kendimizie biraz yatirim yapmanin vakti gelmis demektir.
Kendine bakan kadin da 10 cocuk da dogursa 100 yasina da gelse kaybetmez alimini calimini diye dusunuyorum :KK15:
Iste bu 🤗
Seksiligini burdan ben hissettim sahsen. Kociskolar hissedemiyorsa gozlerine sureyim daha da

Büyüdükçe kendinize gelirsiniz demişsiniz. Tahminen ne zaman oluyor bu? Çocuk kaç aylık, kaç yaş olunca? Bu aralar bu bilgiyi çok ihtiyacım var

buyrun ispatlıyorum. kimseye yalan borcum yok

bu biraz önce eşimle birlikte olduk dediğiniz konu.

Bu mutfak muhabbeti bir kaç üyeyle dönmüştü.

Bu eşime trip atayım yola getireyim flörtteki gibi yokluğumla korkutayım konunuz;

bu da kendi konunuza eski yazdıklarınızdan cevap olsun;
Hay yaşayın. Bende böyle hatırlıyorum üyeyi çünkü. Konuları aklımda kalmış. Ayrıca kilo fazlam var diye konu da açmıştınız. Verdiyseniz o başka tabii. Eşinizle başbaşa vakit geçirin. Yürüyüş vs. Çocuğa bakacak birilerini ayarlayıp.

Hatta yine sizdiniz diye hatırlıyorum eşiniz çocuklarla sizi dışarı çıkarmıyordu araba ile. Siz ben götüreyim deyince de benzin yok vs diyordu. Öncelikli probleminiz bu. Adam size saygı duymuyor ki. Başka biri olabilir mi hayatında? Madem benzin yok sen çocuklara bak ben yürüyüş yapacağım çocuklara bak diyip çıkabilmelisiniz. Önce kendinizle ilişkinizi onarın, kendinize değer verin.

X