ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

Bu konu ekseninden çok kaydı, bir şeyleri ispatlamaya çalışmaya gerek yok, sakinleşip konuyu kapatmak en doğrusu

O alıntıyı yaptığınız mesajların tarihine bakın,onlar aylar öncesinin mesajları,daha önce denk gelmişti okumuştum o diyaloğu,
Az önce seviştik diye bir mesajınız vardı yazınca konu sahibi az önce seviştiğini yazmış gibi algılanıyor,o da öyle anlamış olacak ki o yönde tepki verdi, siz de onun tepkisini yanlış anladınız,yanlış anlaşılma var yine de,

Aslında o konusunda da eşinden dert yanıyordu hatırladığım kadarıyla, yarım kalmaktan dert yanıyordu,yani ilişki sıklığında problem yoktu ama sonuca varamıordu diye biliyorum,
Bu arada yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum bunları,

bir konunuzda biraz once sevistiginizden bahsetmistiniz. mutfakta da sevisiyordur diye uyelerle muhabbet donmustu. baya canli gelmisti seks hayatiniz o zaman bana..
biraz okuma yazmasi olan, su forumda muhabbet kurabilen herkes su uc cumlenin -di'li gecmis zamandan, eskiden olmus bitmis bir seyden bahsettigini anlar. gecmis zamandan bahsettigimin anlasilacagi yerleri koyulastirdim.

hadi diyelim dediginiz gibi yanlis anladi. kanit getirdim. o zaman da mi anlamaz, bu uye eski konumdan bahsediyor demez?

Dedi zaten onlar eski konum diye, üstte bir yerde yazmıştı, öyle anladığı için sert tepki gösterdi, neyse olan olmuş artık, banı açılınca kendisi yazar nasıl anladığını

Diğer konularını bilmiyorum. Alintiladiginiz yerleri okudum sadece. Mutfak konusunu burada okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…