ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

Bu konu ekseninden çok kaydı, bir şeyleri ispatlamaya çalışmaya gerek yok, sakinleşip konuyu kapatmak en doğrusu

konunun birinde az once birliktelik oldu diyor. filmdelisi de bu konunun hemen altina (konu sahibinin gece mutfaktan cikmamak hep bir seyler yemekle ilgili bir konusu var ona ithafen) diyor ki sen mutfaktan cikmiyordun ne ara sevistin. alintilara bakarsaniz ayni sayfada hepsi. ben de diyorum ki mutfaktan cikmaya gerek yok orada da sevisilebilir. yanlis anlamiyorum latife yapiyorum orada.

bu konu icindeki ilk mesajimda ise "az once sevistik diye bir mesajiniz vardi ben sizin seks hayatinizin renkli oldugunu dusunmustum o zaman" diyorum. gecmis zamandan bahsediyorum zaten. yanlis anlasilma nerede? bence siz kaciriyorsunuz bir seyleri.
O alıntıyı yaptığınız mesajların tarihine bakın,onlar aylar öncesinin mesajları,daha önce denk gelmişti okumuştum o diyaloğu,
Az önce seviştik diye bir mesajınız vardı yazınca konu sahibi az önce seviştiğini yazmış gibi algılanıyor,o da öyle anlamış olacak ki o yönde tepki verdi, siz de onun tepkisini yanlış anladınız,yanlış anlaşılma var yine de,

konunun birinde az once birliktelik oldu diyor. filmdelisi de bu konunun hemen altina (konu sahibinin gece mutfaktan cikmamak hep bir seyler yemekle ilgili bir konusu var ona ithafen) diyor ki sen mutfaktan cikmiyordun ne ara sevistin. alintilara bakarsaniz ayni sayfada hepsi. ben de diyorum ki mutfaktan cikmaya gerek yok orada da sevisilebilir. yanlis anlamiyorum latife yapiyorum orada.

bu konu icindeki ilk mesajimda ise "az once sevistik diye bir mesajiniz vardi ben sizin seks hayatinizin renkli oldugunu dusunmustum o zaman" diyorum. gecmis zamandan bahsediyorum zaten. yanlis anlasilma nerede? bence siz kaciriyorsunuz bir seyleri.
Aslında o konusunda da eşinden dert yanıyordu hatırladığım kadarıyla, yarım kalmaktan dert yanıyordu,yani ilişki sıklığında problem yoktu ama sonuca varamıordu diye biliyorum,
Bu arada yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum bunları,

Aslında o konusunda da eşinden dert yanıyordu hatırladığım kadarıyla, yarım kalmaktan dert yanıyordu,yani ilişki sıklığında problem yoktu ama sonuca varamıordu diye biliyorum,
Bu arada yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum bunları,
bir konunuzda biraz once sevistiginizden bahsetmistiniz. mutfakta da sevisiyordur diye uyelerle muhabbet donmustu. baya canli gelmisti seks hayatiniz o zaman bana..
biraz okuma yazmasi olan, su forumda muhabbet kurabilen herkes su uc cumlenin -di'li gecmis zamandan, eskiden olmus bitmis bir seyden bahsettigini anlar. gecmis zamandan bahsettigimin anlasilacagi yerleri koyulastirdim.

hadi diyelim dediginiz gibi yanlis anladi. kanit getirdim. o zaman da mi anlamaz, bu uye eski konumdan bahsediyor demez?

biraz okuma yazmasi olan, su forumda muhabbet kurabilen herkes su uc cumlenin -di'li gecmis zamandan, eskiden olmus bitmis bir seyden bahsettigini anlar. gecmis zamandan bahsettigimin anlasilacagi yerleri koyulastirdim.

hadi diyelim dediginiz gibi yanlis anladi. kanit getirdim. o zaman da mi anlamaz, bu uye eski konumdan bahsediyor demez?
Dedi zaten onlar eski konum diye, üstte bir yerde yazmıştı, öyle anladığı için sert tepki gösterdi, neyse olan olmuş artık, banı açılınca kendisi yazar nasıl anladığını

surekli size ayni problemden bahseden bir arkadasiniza nereye kadar sabredebilirsiniz? elli kere ayni konu acilsa en fazla ne kadar degisik bir oneri gelebilir? bir noktada kisir dongu degil mi?

konu sahibinin onceki mesajlarindan biri cok istekli olduguna dair. bir kac yerde okudugum mesajlarina gore ben renkli bir hayati var saniyordum. siz sadece mutfak meselesini biliyorsunuz uyenin. bana saygisizlik yaptigi icin banlanmis. ilk mesajima bir daha bakin gayet insanca yaziyorum. yalan, iftira, alay yok. kanitla dedi kanitladim. kendi yaziklarini gosterdim. banlanmis. uyaninca gordum ben de. sikayet eden ben degilim. kendi mune'a bildirince mune onu haksiz bulmus demek ki. hatta uzuldum de gerek yoktu bence.
Diğer konularını bilmiyorum. Alintiladiginiz yerleri okudum sadece. Mutfak konusunu burada okudum.

X