ikinci çocuktan sonra seksiliği kaybetmek

Bence burdan sürekli eleştirmek yerine empati yapıp nasıl hissettiğini düşünüp yaşayanlar ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diye öneriler daha iyi olur🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Çocuk olunca gerçekten herkes olumlu veya olumsuz anlamda değişimlere girdiğini söylüyor ve bende bu yüzden iyi giden evlilliği sarsar ve eskisi gibi sıkı veya tutkulu rahat olabilirmiyiz diye düşünmeden edemiyorum 🤷🏼‍♀️ Allah yardımcımız olsun

Daha bebek küçükmüş. İlk üç yıl anne çocuğun her şeyi oluyor. Biraz büyüsün, bağımsız hareket etmeye başlayın değişir bence. Şimdi emzirirken östrojen hormonu baskılandığından da böyle hissediyorsunuz. İleride çocukları büyüklere bırakıp eşinizle çıkmaya başlarsınız. Hatta birkaç günlük tatillere kaçarsınız. Yeniden alevlenir bence bir şeyler. Ben de ikinciyi bekliyorum be böyle olur diye Ümit ediyorum

Bence bu şekilde gören eşlerimiz değil. Bizzat biz yapıyoruz bunu kendimize. Biz kendimizi buna o kadar adapte ediyoruz ki seksapalitemizi analığa kurban ediyoruz. Ben kendimi ne kadar seksi hissedersem eşimede bunu o denli yansıtabiliyorum. Kendimi de en iyi zayıf olduğumda öyle hissediyorum. Kilolu değilim ama illa o birkaç kilo gidecek. 2. Çocuğum dan sonra 2 senedir deliksiz hiç uyumadım hala en az 3 kere uyanıyorum. Eşim ş. Dışında çalışıyor ve ben 2 çocuğuda yetişmek zorundayım. Bazı şeyler bizim elimizde yani. 💜

Bebek olduktan sonra onlar es olarak degil de bazen kutsal varlik, anne, gibi gordukleri icin bir donem oyle uzak durak durabiliyorlar. Sonra duzeliyor. Bunlari esinizle konustunuz mu?

İkinci çocuğu doğurmadım ama ilk çocuktan sonra bile sizin şikayetlerinizi bana anlatan arkadaşlarım oldu. Ben öyle bir sıkıntı hiç yaşamadım çünkü en başından beri şunun farkındayım ben bir kadınım kendi başıma bir bireyim. Tek sıfatım anne veya eş değil olmamalı. Çoçuğumu babasına bırakıp çıktığım çok olmuştur. Ben anneysem o da baba. Bir arkadaşım anlatmıştı kocasının kucağına bile vermiyormuş bebeği tutamaz diye. Ben gayet babasına bırakıp kuaföre de sinemaya da yürüyüşe de gittim. Sütü sağıp bıraktıktan sonra baba da benim yaptığımı yapabilir. Kendimi biraz olsun dinlenmiş, güzel hissettiğimde bu moralime de evliliğine de yansıdı

Mesele aslında karı-koca ilişkisine devam etmekte bu ilişki anne-baba ilişkisine dönmemeli sadece. İki sene kadar önce arkadaşım konsere bilet almıştı kocasıyla aylar öncesinden küçük bebekleri vardı bize getirip bıraktılar. Çıktık diye aradığında dedim ki hemen gelmeyin gidin bir yerde kahve için bebek uyuyordu zaten. Sonra arkadaşım bana dedi ki kocamla sohbet etmeye hasret kalmışım o bir saatlik kahve molası bize çok iyi geldi. Eğer çocukları bırakabileceğiniz biri varsa bir saat bile olsa eşinizle baş başa vakit geçirmeyi deneyin

Bebek olduktan sonra onlar es olarak degil de bazen kutsal varlik, anne, gibi gordukleri icin bir donem oyle uzak durak durabiliyorlar. Sonra duzeliyor. Bunlari esinizle konustunuz mu?
düzeliyor degilmi :KK43:konuştuk tabi urologa bile gitti sorun yok dendi ..psikolojik yani i da benim aklıma bunlari getieiyor

Çocuktan değil, sizin lüzumsuz komplekslerinizden ötürü sorunlar çıkıyor muhtemelen.
Bir başka konunuzda da ev hanımı olmanıza takmıştınız, daha aklımda kalan bir konu da kocanızı eş olarak kendinize layık görmemenizdi "Saf" filan diyordunuz eşinize, öyle yerdiğiniz bi konu hatırlıyorum yanlış üyeyi anımsamıyorsam.

Sizin sorununuz kendinizle ilgili, hayatınızdan memnun değilsiniz, bunu geliştirip değiştirmeye verin bari kendinizi, sorunları çoğaltmak yerine.

düzeliyor degilmi :KK43:konuştuk tabi urologa bile gitti sorun yok dendi ..psikolojik yani i da benim aklıma bunlari getieiyor
Sanırım birbirinize vakit ayırmanız gerekiyor. Siz biraz flörtöz davranın gün içinde sadece yatakta değil ilişkinizde de öyle davranın. Küçük kaçamaklar yapabilirseniz yapın, çocukları emanet edebileceğiniz biri varsa emanet edip dışarı çıkın biraz ne bileyim bir yürüyüşte sohbet etmek bile ilişkiyi güzelleştirebiliyor.

şöyleki ..ikinci çocuktan sonra kocalar bizleri daha anaç mi görmeye başlıyor ..çocukların anası evde yemek yap onlara bak ..tek statü bu gibi mi gozlerinde artık ? tamam istisnalar vardır ama genel olarak bu şikayetleri hep okuyoruz duyuyorz...bende ikinci çocuktan sonra bunu yaşamaya basladim..cinsel hayatta sorunlar oluşmaya başladı ..bu baslayincada dank etti ..evet artık bende kocası öyle gören bir kadınım artık diye .
peki bu bakış açısını nasıl değiştireceğiz ? kocamizin gözünde nasıl hala o flört ettiği kadın moduna gecebiliriz ? çok mu imkansız ya .. tecrübe eden varsa lütfen yazsın neler yaptığını nasıl davrnamak gerektiğini ...cinselliğin evlilikte çok büyük bir rolü varmış bunu anladım:KK43:
1. Den sonra seksi miydik ki

Duzelir. Su an emzirme olayi olayi falan var ya, o kutsal birsey gibi gordugu icin sizi beraber olmuyordur. Dogumdan sonra bunlar yasaniyor. Ilesiminizi koparmayin. Konusarak cozmeye calisin. Kendinizi salmayin.

Sanırım birbirinize vakit ayırmanız gerekiyor. Siz biraz flörtöz davranın gün içinde sadece yatakta değil ilişkinizde de öyle davranın. Küçük kaçamaklar yapabilirseniz yapın, çocukları emanet edebileceğiniz biri varsa emanet edip dışarı çıkın biraz ne bileyim bir yürüyüşte sohbet etmek bile ilişkiyi güzelleştirebiliyor.
degilmi ..haklısınız ...ama benim eşim böyle seylere pek yanaşmıyor veya ben öyle sanıyorum bir teklif edeyim...ama asla çocuklarımı bırakıp biyere gitmem modunda...hep cumbur cemaatiz ..öyle ölü cada çocuklarla ilgileniyorum ben onlada arada muhabbet ama gerçekten yalnız kalmamız lazim

X