Tebrik etmeye geldim. İki çocuk çok güzel, emin olun. Önce biraz zorlayacaktır ama ikisi beraber büyüdüğünde çok rahat edeceksiniz. Etrafımdaki 2 yaş aralıklı kardeşler hep öyle. İkiz gibi beraber büyüttü anneleri ve sonra en yakın arkadaş oldular kardeşler.
geçen yeğenim geldi, 2 yaş arası var ablasıyla. Ablası o gün yoktu. Her zaman keyifle oynayan çocuk resmen ablasını aradı evde. Geldi bizimle oynadı filan biraz ama akşam ablası gelince kardeşimm diye bir sarılmaları vardı ki..
Bu 4 yaş ve 2 yaş halleri.
anneleri elbette yoruluyor ama tek çocuk da olsa bebeklik kısmı zaten yorucu. Biraz daha çabayla ikisi beraber büyümüş oluyor.
ailelerden uzak olma kısmıysa benim için çok güzel bir şey aslında ama tabi ki herkese öyle gelmeyebilir. Ne güzel kendi programınızı yapabilirsiniz. Dışarıdan müdahale eden yok, karışan yok, çay kapı yok.
Hele haftalık bir yardımcı alabilirseniz, işleriniz çok kolaylaşır. Kutluyorum tekrar ve zor görünse de emin olun çok olumlu bir şey bu.
ben tek çocuk büyüttüm 11 yaşında. İlerisi daha zor tek olunca. Hem çocuk, hem anne için pek çok açıdan. Ben işime gücüme bakayım, sen takıl demek bir lüks oluyor, çünkü çocuğu yalnız bıraktığınızı biliyorsunuz. Ya da devamlı bir aktivite, veya arkadaş grubu arıyorsunuz.
oğlum küçükken hamile olduğumu öğrenseydim üzülürdüm sanırım o sırada ama şu anda yıllar sonrasından bakınca keşke bir kaza kurşunu olsaymış diyorum
İki çocuk bir yerden sonra sizden bağımsız kendi oyun dünyalarında harikalar yaratıyorlar