ikinci çocuk kararsızlığı

Bebeğim kolay diye ikinci için beklemedim sanılmasın benim kızlarım neredeyse üç yaşına kadar geceleri ağladılar:)

Ben de düşünüyorum ama ikisini uyutmak zor olursa diye korkuyorum. Ama kızıma arkadaş olur diye istiyorum. O da dışarıda bebek veya küçük çocuk görünce hoşuna gidiyor. Hayırlısı bakalım

Bence yaz sonrası hamilelik düşünmeniz mantıklı, hamile kalsanız bile hemen bebek doğmaya kızınız 3 buçuk yaş olur, ideal bir yaş.
Ben de ikinciye hamileyim, bebek geldiğinde kızım 2 buçuk yaşında olacak ama küçük henüz yavrum. Şimdi kucağımda hoplayıp zıplamak istiyor, tepeme çıkıyor, karnım acıyor dediğimde anlamıyor boncuğum. Benim hem yaşım geçiyordu hem de birçok açıdan çok avantajlı olduğunu düşündüğüm bir dönemdi. O yüzden bismillah dedik. Kızım biraz büyüse ben bebek dahi görmek istemezdim. Son iki yılda on yaş yaşlandım ben, kızım bana aşırı düşkündü ama şimdi insafa geldi çok şükür.
Umarım sizin ikinci de uslu olur, benim karnımdaki de kuzu gibi olur inşallah.

İnşallah dediğiniz gibi olurlar. Benim kızım da şu an iki buçuk yaşında ama hala bana çoookk düşkün bensiz asla uyumaz mesela. Şu bir sene içerisinde benden biraz daha uzaklaşırsa daha rahat olur sanırım ama gün geçtikçe uzaklaşacağına bağlanıyor nedense..
Bir de kendi aklınca bazen durup dururken keşke benim bir kardeşim olsaydı sarı ördek gibi olsun diyo olduktan sonra da istemem bunu ver geri derse o zaman görcez şamatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…