Valla iki taraf da istemeli evet ama anne adayı çok daha fazla istemeli. Büyük çocuğun okula başlayacak olmasından ziyade eşle problem varsa olmaz.Bu sene kızım ilkokula başlayacak o nedenle erteleyim dedim ama gerçekten istemiyorum. Biz görücü usulü evlendik o zaman çocuk meselesini sormadigima pişmanım keşke soyleseydim. Eşler anlayışlı olmalı istemiyorsa bir taraf yapılmamalı.
Ben 3.sinfa giderken doğurdum rezil oldum. Yapmayın arkadaslar
Allah isteyene versin bu bizim suçumuz degil. Dua ederimde korunmak size kalmış aylik igne en saglamiİkinci çocuk pişmanlıktır diyorsunuz. Dua edin de olmasın Rabbim isteyene versin inşallah bu durumdan da aşırı utanıyorum şımarıklık yapıyormuşum gibi forumda gördüm çok isteyip olmayan var Allah'ım onlara nasip etsin.
Bak desen yasliyiz derler ama akil vermede maşallah kafalar yerindeBenim kv yaşını bile belirledi 2 yalçından sonra cocuk yap diyor sanki kendi bakıyor
Evet keşke herkes sizin gibi düşünse eşle problemim son 2 aydır var. Kendi ailesine daha çok vakit ayırmaya başladı bizi boşladı sinir olmaya başlıyorum artık. İnşallah duzelirizValla iki taraf da istemeli evet ama anne adayı çok daha fazla istemeli. Büyük çocuğun okula başlayacak olmasından ziyade eşle problem varsa olmaz.
Vallaaa ne oluyosa anaya oluyo adam çalışıyorum diyo yoruluyorum diyo atiyo kendini disari yeri geldimi disari ama sen 7-24 mesai een nihayetinde insaniz bunaliyoruzz bisey deyince de cevredekiler klasik laf anne olmak kolay degil..Gerçekten öyle kendi annem her defasında her iki kelimeden biri birtane daha doğur. Tersleyince de küsüyor. Ben hiçbir şekilde istemiyorum ama eşim bana sen çok bencilsin çocuğu düşünmüyorsun diye sürekli baskı yapıyor. Anlayış yok kimsede böyle olacağını bilsem evlenmezdim hiç bekar yaşardım.
Umarım düzelir ama düzelmeden çocuk düşünmeyin derim. Israrcı olursa da açık açık söylemek gerekiyor sen önce olanlara vakit ayır, onların sorumluluğunu al diye.Evet keşke herkes sizin gibi düşünse eşle problemim son 2 aydır var. Kendi ailesine daha çok vakit ayırmaya başladı bizi boşladı sinir olmaya başlıyorum artık. İnşallah duzeliriz
Umarım düzelir ama düzelmeden çocuk düşünmeyin derim. Israrcı olursa da açık açık söylemek gerekiyor sen önce olanlara vakit ayır, onların sorumluluğunu al diy
ilk kızınızdan kendi çocuğunuz ikinciden komşunun çocuğu gibi bahsediyorsunuzBenim esimin işi geregi çok yoğun biri ve ne kadar yardımcı olsada benimde yoğun tam gezip tozacakken zorlaniyorsun. Mesela ben kizimla araba atlar hadi gezelim parka bahçeye derdim. 2.kizimla pazara gidemiyorum. Dışarı markete çıkasım gelmiyor çok gezen tozan biriyim. Bayagi zorlukları var he kardeşi olsun diye doğurdum ama 4 5 yaştan sonrası cidden hayal kırıklığı. Çocuğum tam ergenliğe girdi 11 yaşında zorlukları dersleri vs var küçük yok çiş egitmi yok geliyor ısırıyor. Kitap okuyacağım çocuğum ders çalışcak illa durtukluyor.
Mesela kapı pencere açamıyorum. Neler neler konforunu bozmayın konfordan ziyade çok zor yapışık bi cocuk
11 de uyusunda keyif yspayim yok.
Uykusunda hiç problem yok kendi uyuyor vs ama şuan Mesela 10.30 olmuş kalkamıyorum üzerimde yatıyor işler beni bekliyor. Kalksa hemen yemek istiyor olmayınca abur cubur coldircam düzen kuramadim
Teşekkür ederim düşünceleriniz için konuyu açarken acaba terslenirmiyim diye düşündüm beni destekleyen birilerinin olduğunu bilmekte güzel. Allah isteyene nasip etsin.Umarım düzelir ama düzelmeden çocuk düşünmeyin derim. Israrcı olursa da açık açık söylemek gerekiyor sen önce olanlara vakit ayır, onların sorumluluğunu al diye.
Öyle zaten bakkaldan alınmış gibi shshhsrb bazen icimden yüzüne bakıp diyorum çok tatlısın amailk kızınızdan kendi çocuğunuz ikinciden komşunun çocuğu gibi bahsediyorsunuzçok tatlısınız
Allah yardımcınız olsunÖyle zaten bakkaldan alınmış gibi shshhsrb bazen icimden yüzüne bakıp diyorum çok tatlısın amamesela çok cilveli aşırı sevimli afacan bi çocuk ama canavar iste
benim kv de de sürekli bi tane de oğlan olsun diyip duruyorÖyle zaten bakkaldan alınmış gibi shshhsrb bazen icimden yüzüne bakıp diyorum çok tatlısın amamesela çok cilveli aşırı sevimli afacan bi çocuk ama canavar iste
Benimde 33 2.5 yaşında Nisan 19 doğumlu. Memeyi martta bıraktım hala emmeye calisiyor sizin yaşı küçük 2.5 olur ama bu durumda evlilik çok onemli.benim kv de de sürekli bi tane de oğlan olsun diyip duruyor
yaşım olmuş 35, kız 2,5 yaşında, 2 yaş sendromu zıkkımı var, daha memeyi bile bırakmadı, tuvalet eğitimi bile vermedim..
annem evine yeni döndü, kız yeni kreşe başladı, manyak mıyım ben bi tane daha doğurayım, zaten kız büyüyene kadar yaşım geçer..
benim kız da 8 nisan doğumlu..Benimde 33 2.5 yaşında Nisan 19 doğumlu. Memeyi martta bıraktım hala emmeye calisiyor sizin yaşı küçük 2.5 olur ama bu durumda evlilik çok onemli.
Benimki çişi öğrendi 1 ay oldu
Yok kendi bırakmaz emin olun hala günde 3 4 defa emmek istiyor cildiriyroum.benim kız da 8 nisan doğumlu..
memeyi günde bir kez emiyor, ben de kendi bıraksın diye bekliyorum, beyhude bi bekleyiş olabilir emin değilim hahahahah
tuvalete haziranda başlayacaktık, el ayak ağız oldu tam başlayacağımız hafta, maalesef olmadı, sonra da tatil falan fırsat bulamadık, eylülün ilk haftası inşallah başlayacağız.
zorlandınız mı tuvalet konusunda?
bebelerimiz aynı aylık yardımlaşabiliriz bence, özelden yazacağım size, tuvalet eğitimiyle ilgili belki bana fikir verirsinizYok kendi bırakmaz emin olun hala günde 3 4 defa emmek istiyor cildiriyroum.
Cok geçmiş olsun geceleri kuru kalıyorsa 2 3 günde bir sabredin öğreniyor hemen.
Hayir 2 3 gün kacirdi ama çok şükür öğrendi zaten 1 yila kadar kaçırması normal mis gün içinde çiş kaka hepsini söylüyor yapıyor ama gece zor kendim kaldırıyorum. Bi ara söylüyordu ama bu ara sıcaktan geceleri derin uykuda
O zaman yaşlı hastalar.istemiyorum rabbim isteyene versin.hayatımı değmeyen biri için harçamak istemiyorum cocuk bile haketmiyor bazı kocalar.çok istiyorsa cocuk yapmak ,boşanır benden gidp başkasını alıp yapsın.o kadar istemiyorum bana soran yok .sanki Herşey kendileri biliyorBak desen yasliyiz derler ama akil vermede maşallah kafalar yerinde