Aaa olurmu bizim ülkemizde eslerden cok aileler karar veriyo cocuk dogur diye onlar demese biz napardikAilelere ne ya. Korunmaya devam.
Gerçekten mi? Neden pişman oldunuz? Başa dönmek mi çok zor? Ben de bir iki seneye belki diyordum o yüzden soruyorum.2.cocugu 8 yıl aradan sonra yaptım pişmanım korunmaya devam
Gerçekten öyle. Kadın istiyor mu vücudu kaldırır mı diye düşünen yok. Şeker görünce ayağını yere vuran çocuklar gibi istediklerini biliyorlar. Sert durmak lazım.Aaa olurmu bizim ülkemizde eslerden cok aileler karar veriyo cocuk dogur diye onlar demese biz napardik
Benim kv yaşını bile belirledi 2 yalçından sonra cocuk yap diyor sanki kendi bakıyorAaa olurmu bizim ülkemizde eslerden cok aileler karar veriyo cocuk dogur diye onlar demese biz napardik
Benim esimin işi geregi çok yoğun biri ve ne kadar yardımcı olsada benimde yoğun tam gezip tozacakken zorlaniyorsun. Mesela ben kizimla araba atlar hadi gezelim parka bahçeye derdim. 2.kizimla pazara gidemiyorum. Dışarı markete çıkasım gelmiyor çok gezen tozan biriyim. Bayagi zorlukları var he kardeşi olsun diye doğurdum ama 4 5 yaştan sonrası cidden hayal kırıklığı. Çocuğum tam ergenliğe girdi 11 yaşında zorlukları dersleri vs var küçük yok çiş egitmi yok geliyor ısırıyor. Kitap okuyacağım çocuğum ders çalışcak illa durtukluyor.Gerçekten mi? Neden pişman oldunuz? Başa dönmek mi çok zor? Ben de bir iki seneye belki diyordum o yüzden soruyorum.
Ah kıyamam. Kolaylıklar diliyorum. Minnoşu da öpüyorumBenim esimin işi geregi çok yoğun biri ve ne kadar yardımcı olsada benimde yoğun tam gezip tozacakken zorlaniyorsun. Mesela ben kizimla araba atlar hadi gezelim parka bahçeye derdim. 2.kizimla pazara gidemiyorum. Dışarı markete çıkasım gelmiyor çok gezen tozan biriyim. Bayagi zorlukları var he kardeşi olsun diye doğurdum ama 4 5 yaştan sonrası cidden hayal kırıklığı. Çocuğum tam ergenliğe girdi 11 yaşında zorlukları dersleri vs var küçük yok çiş egitmi yok geliyor ısırıyor. Kitap okuyacağım çocuğum ders çalışcak illa durtukluyor.
Mesela kapı pencere açamıyorum. Neler neler konforunu bozmayın konfordan ziyade çok zor yapışık bi cocuk
11 de uyusunda keyif yspayim yok.
Uykusunda hiç problem yok kendi uyuyor vs ama şuan Mesela 10.30 olmuş kalkamıyorum üzerimde yatıyor işler beni bekliyor. Kalksa hemen yemek istiyor olmayınca abur cubur coldircam düzen kuramadim
Teşekkür ederimAh kıyamam. Kolaylıklar diliyorum. Minnoşu da öpüyorum
Aslında evet yaş farkı az olması ilk zamanlar zor ama biraz büyüyünce oyun arkadaşı olması açısından çok daha iyi dediğiniz gibi.Teşekkür ederim
belki size saçma gelecek ama valla hani yukarıda ki üye yazmış 2 yas istiyor kv diye hakli. Var bildikleri buyuklerin.
Yas farki çok dogurmauin arkadaşlar
Gerçekten öyle kendi annem her defasında her iki kelimeden biri birtane daha doğur. Tersleyince de küsüyor. Ben hiçbir şekilde istemiyorum ama eşim bana sen çok bencilsin çocuğu düşünmüyorsun diye sürekli baskı yapıyor. Anlayış yok kimsede böyle olacağını bilsem evlenmezdim hiç bekar yaşardım.Aaa olurmu bizim ülkemizde eslerden cok aileler karar veriyo cocuk dogur diye onlar demese biz napardik
Eşinizin dışında kimin ne istediği çok umrunuzda olmasın. Sizi anlıyorum elbette, ancak sizin istememeniz kadar eşinizin de isteme hakkı var. Tabi çoğunlukla gebelik , doğum ve sonrası sorumluluk sizin omuzlarınızda. Belki biraz daha zamana ihtiyacınz var. Yalnız şuan en önemlisi eşiniz ile aranız kötü iken asla ikinci bir çocuk yapmaman
Gerçekten öyle kendi annem her defasında her iki kelimeden biri birtane daha doğur. Tersleyince de küsüyor. Ben hiçbir şekilde istemiyorum ama eşim bana sen çok bencilsin çocuğu düşünmüyorsun diye sürekli baskı yapıyor. Anlayış yok kimsede böyle olacağını bilsem evlenmezdim hiç bekar yaşardım.
Ben 3.sinfa giderken doğurdum rezil oldum. Yapmayın arkadaslarBu sene kızım ilkokula başlayacak o nedenle erteleyim dedim ama gerçekten istemiyorum. Biz görücü usulü evlendik o zaman çocuk meselesini sormadigima pişmanım keşke soyleseydim. Eşler anlayışlı olmalı istemiyorsa bir taraf yapılmamalı.