- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki kızım var 10 ve 5 yaşlarında onlar her gün 3. kardeşleri olsun diye dua ediyorlar yani bende olumsuz değilim ama tabi biraz zamnlama sorunlarım var hayırlısı bakalım
merhaba benimde bir kızım var 3 yasında bizde karar verdik bebişe baya oldu yani temmuzda karar vermeye başladık ocakta korunmayı bıraktık subatta hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi tekrar basına gectik eşim korkuyor gene düşük yaparsam diye ama kızım büyümeden bir daha istiyorum şimdi regli bekliyorum
senin ccugun kac yasında
gecmis olsun canim.bende kizimdan once 2 tane dusuk yapmisdim.17 aylik bebegim.ama ise baslamak istiyorum.cunki ne zaman olucagini bilmiyorum.isteyincede hemen olmuyor zaten.ama ben korunuyorum
öncelikle şunu söyliyim yanlış anlama tabi bu benim düşüncem ama senin bebişin henüz çok ufak henüz o daha bebek onun sana çok ihtiyacı var
evet hemen tutmayabilir bebek ama ya hemen olursa bence çok zorlanırsın
benim kızım 3 yaşını 2 ay geçti bu zamana kadar istemedim büyüsün biraz inatçılık zamanı geçsin konuşmayı söksün istedim
allaha şükğr eskiye nazaran çok iyi tuvalete işinide hallettik ve bana artık tam zamanı gibi geliyor hamile kalıp doğum yapana kadar iyice büyür diyorum
çokta fazla ara vermek istemiyorum yaş farkları çok olsun istemiyorum benimde yaşım 27 tam zamanı gibi geliyor ama bir tarafdan düşününcede nasıl yaparım nasıl olur sürekli kafamda
kızımın psikolojisi etkilenirmi ya kızımla ilgilenezmezsem kıskançlık çok olursa huysuzlaşırsa maddi anlamda nasıl olur vs vs vs bitmiyor yani
ama tüm bunlara rağmen bu ay korunmayı bıraktım hayırlısını diliyorum allahtan konuna abone olucağım belki fikir veren çıkar bize :))
evet sende haklısın insan korkuyor hemen olmazsa diye ama bana kalırsa 2 yaşını doldursun en azından fazla bişey kaybetmezsin madem kızında tedaviyle oldu korunmayı bırakmadan önce bence bir doktora görüncevabin icin cok sagol canim.h o kadar haklisinki.ama ben tedavi felan cok oldum 3 sene sonra kizim oldu.ya yine oyle olursa diye dusunuyorum.bir tarafdanda 2 yasina kadar korunayim.ondan sonra baslarim diyorum.hemen tutarsad dogunca en azinda 3 yasi olacak diyorum.ne bileyim offfffffff kafam o kadar karisikki.kizimin bebeklere bakisi o kadar iyiki.bebek arabasi goruduyu an bebe diyib pesinden kosuyor.bir tarafda ya kardesi olunca sevmezse. birazda esim istediyi icin de istiyorum.kizim 5 aylik oldukdan sonra istemeye basladi.ama ben uzatdim.......................
bu arada canim sormayi unutdum.sen tuvalet egitimini nasil verdinnnn.bende 1 aya falan baslamak istiyorummmmmmmm
evet sende haklısın insan korkuyor hemen olmazsa diye ama bana kalırsa 2 yaşını doldursun en azından fazla bişey kaybetmezsin madem kızında tedaviyle oldu korunmayı bırakmadan önce bence bir doktora görün
yeni alıştı canım benim kızım bir buçuk ay filan oluyor
geçen sene yazın denedim istemedi bir hafta oturtamadım ne tuvelete ne lazımlığa bende ertelemiştim bu sefer 3 günde hallettik
çocuğun hazır olması çok önemli yokse ne yaparsan yap alışmıyorlar hem sen yıpranıyorsun hem çocuk