ikinci çizginin ışıkta belli olması durumunda test pozıtıf midir?

Adetime 5 gün var.. Sırtım belim kırılacak gibi ağrıyo.. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. Bu belirtiler de beni deli edicek yakındır..
benim 5 gün önce hiiiçç bi belirti çıkmadı.o yüzden erken bence

Kızlar benimde silik çıktı ışıkta gözüküyor olabilir mi sizce kuzenim erken diyo olmaz daha dedi

Sizce varmı gebelik arkadaslar resimde açık normalde az daha koyu

Eklentiler

• IMG_20150221_182621.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 751
Kızlar benimde silik çıktı ışıkta gözüküyor olabilir mi sizce kuzenim erken diyo olmaz daha dedi
Canim ben adetime 4 gun kala cikti.normalde gorunmuyodu bile ışık denk geldi allahtan oyle gordum. ama her gecen gun artti o çizgi

Geçti günüm 2 gun
Gecen adet icin biraz silik gibi.ama bence pozitif . Büyük ihtimal gec dollendin.kan ver bence degerlerin az cikacak sekilde olumlu sonuç alacaksin diye umuyorum:

pozitiftir merak etme bende gecen hafta aynı durumu yaşadım şuan gec döllenme sonucunda hamileyim

pozitiftir merak etme bende gecen hafta aynı durumu yaşadım şuan gec döllenme sonucunda hamileyim
ay ne güzel yaaa benim konumda hnedeyse herkes hamiş olmuş çok sevindim.inş kazasız meleklerimizi alırız elimize

ay ne güzel yaaa benim konumda hnedeyse herkes hamiş olmuş çok sevindim.inş kazasız meleklerimizi alırız elimize

Amin ama cok dikkatli olmalısın gec döllenme olunca biraz insan gergin oluyor doktor sana boş gebeliktye olabilir yada dış gebelik diycek en kötüsüne hazırlıyor seni eger hamileysen beta hgc ni 2 gündebir konrol edicek benim ki ilk 55,81 di düşük cıkabiliyor yükselmesini kontrol edecek herşeye hazırlıklı doktora git

Sagol canim. ins bu hafta gideceğim kan degerlerime baktirmaya.ins problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…