• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çizginin ışıkta belli olması durumunda test pozıtıf midir?

Evet canım yeni geçti 3 gün oldu geceli ama doktor degeri biraz düşük buldu o yuzden haftaya gitcez

Evet canım yeni geçti 3 gün oldu geceli ama doktor degeri biraz düşük buldu o yuzden haftaya gitcez
Bence doktorun abartmis.benim adetten 3 gün önce 17 idi.doktor az filan demedi. sadece bu deger hep yükselecek dedi

Sat 25 test yapsam cikarmi hanimlar ara ara bas donmem var acayip uyuyorum 12de zor kalkiyorum umudumun kirilmasindanda korkuyorum

Kizlar braz dikkatlice bakin sizde benim gibi ikinci silik cizgiyi gorebildinizmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-23-18-07-40.png
    Screenshot_2015-02-23-18-07-40.png
    312,9 KB · Görüntüleme: 645
Tatlim adetin 28 günde bir ise yarindan sonra dene bence. o zaman çıkıyor genelde
Açık kahverengi leke geldi az once umarım devamı gelmez yrn adet günüm inşallah adet olmam cnm ya sabah adet degilse test yapicam evde

Açık kahverengi leke geldi az once umarım devamı gelmez yrn adet günüm inşallah adet olmam cnm ya sabah adet degilse test yapicam evde
Tatlim akıntının devamı gelmiyorsa o yerleşme kanamasidir canım yaaaa. hadi inş. bugün bile belli olur test

Tatlim akıntının devamı gelmiyorsa o yerleşme kanamasidir canım yaaaa. hadi inş. bugün bile belli olur test
Yapmaya cesaretim yok cnm sabahi beklicem kanama ins gelmez testte yapmak istemiorm direk dr gidicem sabah

Back