- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
75.36 nasıl senceay canım yaaa allah kazasız yapsın inş.kan testinde mi çıktı.çıktıysa değerlerin kaç mış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
75.36 nasıl senceay canım yaaa allah kazasız yapsın inş.kan testinde mi çıktı.çıktıysa değerlerin kaç mış
Bence doktorun abartmis.benim adetten 3 gün önce 17 idi.doktor az filan demedi. sadece bu deger hep yükselecek dediEvet canım yeni geçti 3 gün oldu geceli ama doktor degeri biraz düşük buldu o yuzden haftaya gitcez
Haftaya da gitcem yine saçma bisey derse gitmem kafam takıldıBence doktorun abartmis.benim adetten 3 gün önce 17 idi.doktor az filan demedi. sadece bu deger hep yükselecek dedi
Amin tatlım bize dua et.:*Merhaba araniza yeni katildim hamile olanlar allah sag salim kucağıniza almayi nasip etsin
Sende dua et benim adet günüm dündü ins bende anne olurumAmin tatlım bize dua et.:*
Ben goremedim cnm ins vardırKizlar braz dikkatlice bakin sizde benim gibi ikinci silik cizgiyi gorebildinizmi
Canim ne bileyim bn göremedim ama.yarin ilk idrarin gerçeği yansitacaktirKizlar braz dikkatlice bakin sizde benim gibi ikinci silik cizgiyi gorebildinizmi
Tatlim adetin 28 günde bir ise yarindan sonra dene bence. o zaman çıkıyor geneldeSat 25 test yapsam cikarmi hanimlar ara ara bas donmem var acayip uyuyorum 12de zor kalkiyorum umudumun kirilmasindanda korkuyorum
Açık kahverengi leke geldi az once umarım devamı gelmez yrn adet günüm inşallah adet olmam cnm ya sabah adet degilse test yapicam evdeTatlim adetin 28 günde bir ise yarindan sonra dene bence. o zaman çıkıyor genelde
Tatlim akıntının devamı gelmiyorsa o yerleşme kanamasidir canım yaaaa. hadi inş. bugün bile belli olur testAçık kahverengi leke geldi az once umarım devamı gelmez yrn adet günüm inşallah adet olmam cnm ya sabah adet degilse test yapicam evde
Yapmaya cesaretim yok cnm sabahi beklicem kanama ins gelmez testte yapmak istemiorm direk dr gidicem sabahTatlim akıntının devamı gelmiyorsa o yerleşme kanamasidir canım yaaaa. hadi inş. bugün bile belli olur test
Sen bilirsin aslında bir gün varsa idrarda çıkar artik benceYapmaya cesaretim yok cnm sabahi beklicem kanama ins gelmez testte yapmak istemiorm direk dr gidicem sabah
Akşam yapicam cnm eve gidince sonucu bildiririm umudum yok ama hayırlısı allahim ins bu ay nasip etmiştirSen bilirsin aslında bir gün varsa idrarda çıkar artik bence
Inş canım bence bu ay tuttu :)Akşam yapicam cnm eve gidince sonucu bildiririm umudum yok ama hayırlısı allahim ins bu ay nasip etmiştir