- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
benim 5 gün önce hiiiçç bi belirti çıkmadı.o yüzden erken benceAdetime 5 gün var.. Sırtım belim kırılacak gibi ağrıyo.. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. Bu belirtiler de beni deli edicek yakındır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 5 gün önce hiiiçç bi belirti çıkmadı.o yüzden erken benceAdetime 5 gün var.. Sırtım belim kırılacak gibi ağrıyo.. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. Bu belirtiler de beni deli edicek yakındır..
Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Dualarından eksik etme canım olur mu :)benim 5 gün önce hiiiçç bi belirti çıkmadı.o yüzden erken bence
Olurcanim sende benim minigimi tasimami saglikli hayata getirmemi dua etRabbim hayırlısını nasip etsin.. Dualarından eksik etme canım olur mu :)
Canim ben adetime 4 gun kala cikti.normalde gorunmuyodu bile ışık denk geldi allahtan oyle gordum. ama her gecen gun artti o çizgiKızlar benimde silik çıktı ışıkta gözüküyor olabilir mi sizce kuzenim erken diyo olmaz daha dedi
Geçti günüm 2 gunKac gun var adetine tatlım
Gecen adet icin biraz silik gibi.ama bence pozitif . Büyük ihtimal gec dollendin.kan ver bence degerlerin az cikacak sekilde olumlu sonuç alacaksin diye umuyorum:Geçti günüm 2 gun
Devlet hastanesinden yap. ben ilk öyle öğrendim. olmadi özel hastane var. Ama burda 35 tl istemiştiBen sağlık ocağına kayıt olmadım napicam bilmiyorum
Canim ben hamileyim dun öğrendim darısı isteyenlere insIkimizde pazartesi kan verelim o zaman.haber veririz.ben degerlerim yükselmiş mi ona bakcam.
ay canım yaaa allah kazasız yapsın inş.kan testinde mi çıktı.çıktıysa değerlerin kaç mışCanim ben hamileyim dun öğrendim darısı isteyenlere ins
ay ne güzel yaaa benim konumda hnedeyse herkes hamiş olmuş çok sevindim.inş kazasız meleklerimizi alırız elimizepozitiftir merak etme bende gecen hafta aynı durumu yaşadım şuan gec döllenme sonucunda hamileyim
ay ne güzel yaaa benim konumda hnedeyse herkes hamiş olmuş çok sevindim.inş kazasız meleklerimizi alırız elimize
Sagol canim. ins bu hafta gideceğim kan degerlerime baktirmaya.ins problem yokturAmin ama cok dikkatli olmalısın gec döllenme olunca biraz insan gergin oluyor doktor sana boş gebeliktye olabilir yada dış gebelik diycek en kötüsüne hazırlıyor seni eger hamileysen beta hgc ni 2 gündebir konrol edicek benim ki ilk 55,81 di düşük cıkabiliyor yükselmesini kontrol edecek herşeye hazırlıklı doktora git