kızlar hamile olduğuma çok sevinirken bir dostum senin hamileliğin kimyasal olmasın dedi.yani ona göre adet tarihim daha gelmediği için bu çıkan sonuç büyük ihtimal kimyasalmış.ama benim değerim çok yüksek çıkmadı ki zaten.17 çıktı.yani 1.5 veya 2 haftalık değerlerini veriyor.siz ne düşünüyorsunuz
çok sağol canım.işte ordan burdan çok konuşan oluyor.bugün sevinirken bir kaç saat sonra üzülebiliyorumBen adet geçmeden ogrendim 26. Gun değerim 33.19 du. Hergün 2 katı yukselirse sağlıklı olduğunu gösterirmis. Bende forumda çok okudum kimyasal gebelik vs. Çok harap ettim kendimi. Çok fazla şey okuma dua et değerin hep sağlıklı yukselsin. gebelik hormonu döllenme gerçekleşince yükselen bir hormon. O yüzden herkesin değeri farklı çıkıyor. kimi hemen adet sonrası kimi yumurtlama tarihinde kimi adete yakın. Üzülme ve dua et hayırlısıyla yukselsin değerin canım.
çok sağol canım.işte ordan burdan çok konuşan oluyor.bugün sevinirken bir kaç saat sonra üzülebiliyorum
Nedir bizim bu afacanlardan ve bu testlerden çektiğimiz ahh ahhhEğer hamileysen kanda çıkar. İlişkiden bir hafta sonra dahi kanda çıkıyor diye biliyorum. Canım benim Allah gönlüne göre verir inşallah. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de bu gelgitleri çok yaşadım, oldu mü olmadı mi, çizgi var mi yok mu diye, hem de defalarca. Ama güzel Allahım herşeyin zamanını o kadar iyi biliyor ki. O yüzden hamile degil sen bile bunda bir hayir vardır diye düşün olur mu? Üzme kendini.
Canım bu görüntü testi yaptktan kaç dk sonra belirdi? O çok önemli..Eki Görüntüle 1422434 arkadaş lar sabah idrarimla aldigim sonuç bu.pozitif demi demi demi :)
Ebet haklisin. Ama dedigim gibi herseyde bir hayir var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. :)Nedir bizim bu afacanlardan ve bu testlerden çektiğimiz ahh ahhh
Kesinlikle katılıyorum... Hayırlısını dilemek lazım her zaman...Ebet haklisin. Ama dedigim gibi herseyde bir hayir var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. :)
Canım bende laboquick testini kullandım adetime bi hafta varken silik ikinci çizgi bariz belliydi.. Bu sabah aynı testten yine yaptım hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktuçok sağol canım.işte ordan burdan çok konuşan oluyor.bugün sevinirken bir kaç saat sonra üzülebiliyorum
evet canım nasipse ilk olacakDinleme kimseyi sıkma tatlı canını. İlk gebelik mi
hemen canım 5 dk geçmemişti.ertesi gün yaptığımda ışığa gerek kalmadan görülüyorduCanım bu görüntü testi yaptktan kaç dk sonra belirdi? O çok önemli..
canım ben memnun kaldım.sonuç hemen çıkmıyor ama.bende hep 4 dk içinde filan çıkıyordu.Canım bende laboquick testini kullandım adetime bi hafta varken silik ikinci çizgi bariz belliydi.. Bu sabah aynı testten yine yaptım hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktugüvenmiyim mi ben bu sonuçlara??
evet canım nasipse ilk olacak
Ya birinin silik çıkıp diğerinin negatif olması berbat bi durumcanım ben memnun kaldım.sonuç hemen çıkmıyor ama.bende hep 4 dk içinde filan çıkıyordu.
onu yapcam inş tatlım.hem buradakilere örnek olmasını istiyorum.Allah bağışlasın inşallah benimde ilk bebeğim ilk gebeligim. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapmaya devam et hergün 1 tık koyulascaktır ben öyle yapıp rahatlıyordum :)
O zaman ihtimal yüksek canım :) inşallah vardır :) yoksa da hayırlısı olsun hiç sıkma canınıhemen canım 5 dk geçmemişti.ertesi gün yaptığımda ışığa gerek kalmadan görülüyordu
o silik çıkan 5 -10 dk sonra çıkmış gibiyse o yanlş oluyomuş canım zaten.çünkü bir defa bunu yaşadım ben.hazmedemedim gittim çöpe bir daha baktım. gördümki orası belli olmuş. ama o ay hamile filan değildim.hatta adetim erken gelmiştiYa birinin silik çıkıp diğerinin negatif olması berbat bi durum
Yok canım beni de heveslendiren buydu.. 5 dk içnde çıktı sonuç..o silik çıkan 5 -10 dk sonra çıkmış gibiyse o yanlş oluyomuş canım zaten.çünkü bir defa bunu yaşadım ben.hazmedemedim gittim çöpe bir daha baktım. gördümki orası belli olmuş. ama o ay hamile filan değildim.hatta adetim erken gelmişti
tatlım bugün dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 2 gün vardı oysa.değerim 17 çıktı.sevindim filan ama şimdi ya kimyasal gebelik olursa diyorum.psikolojikmi bilmiyom kasıklarımda şişme ağrısı gibi bi ağrı var.O zaman ihtimal yüksek canım :) inşallah vardır :) yoksa da hayırlısı olsun hiç sıkma canını
adetin geldi mi ne kadar var gelmediyseYok canım beni de heveslendiren buydu.. 5 dk içnde çıktı sonuç..
Adetime 5 gün var.. Sırtım belim kırılacak gibi ağrıyo.. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.. Bu belirtiler de beni deli edicek yakındır..adetin geldi mi ne kadar var gelmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?