ikinci çizginin ışıkta belli olması durumunda test pozıtıf midir?

Ben adet geçmeden ogrendim 26. Gun değerim 33.19 du. Hergün 2 katı yukselirse sağlıklı olduğunu gösterirmis. Bende forumda çok okudum kimyasal gebelik vs. Çok harap ettim kendimi. Çok fazla şey okuma dua et değerin hep sağlıklı yukselsin. gebelik hormonu döllenme gerçekleşince yükselen bir hormon. O yüzden herkesin değeri farklı çıkıyor. kimi hemen adet sonrası kimi yumurtlama tarihinde kimi adete yakın. Üzülme ve dua et hayırlısıyla yukselsin değerin canım.

çok sağol canım.işte ordan burdan çok konuşan oluyor.bugün sevinirken bir kaç saat sonra üzülebiliyorum

Nedir bizim bu afacanlardan ve bu testlerden çektiğimiz ahh ahhh

çok sağol canım.işte ordan burdan çok konuşan oluyor.bugün sevinirken bir kaç saat sonra üzülebiliyorum
Canım bende laboquick testini kullandım adetime bi hafta varken silik ikinci çizgi bariz belliydi.. Bu sabah aynı testten yine yaptım hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktu güvenmiyim mi ben bu sonuçlara??

Canım bende laboquick testini kullandım adetime bi hafta varken silik ikinci çizgi bariz belliydi.. Bu sabah aynı testten yine yaptım hiç ikinci çizginin hayaleti bile yoktu güvenmiyim mi ben bu sonuçlara??
canım ben memnun kaldım.sonuç hemen çıkmıyor ama.bende hep 4 dk içinde filan çıkıyordu.

evet canım nasipse ilk olacak

Allah bağışlasın inşallah benimde ilk bebeğim ilk gebeligim. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapmaya devam et hergün 1 tık koyulascaktır ben öyle yapıp rahatlıyordum :)

Allah bağışlasın inşallah benimde ilk bebeğim ilk gebeligim. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapmaya devam et hergün 1 tık koyulascaktır ben öyle yapıp rahatlıyordum :)
onu yapcam inş tatlım.hem buradakilere örnek olmasını istiyorum.

Ya birinin silik çıkıp diğerinin negatif olması berbat bi durum
o silik çıkan 5 -10 dk sonra çıkmış gibiyse o yanlş oluyomuş canım zaten.çünkü bir defa bunu yaşadım ben.hazmedemedim gittim çöpe bir daha baktım. gördümki orası belli olmuş. ama o ay hamile filan değildim.hatta adetim erken gelmişti

Yok canım beni de heveslendiren buydu.. 5 dk içnde çıktı sonuç..

O zaman ihtimal yüksek canım :) inşallah vardır :) yoksa da hayırlısı olsun hiç sıkma canını
tatlım bugün dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 2 gün vardı oysa.değerim 17 çıktı.sevindim filan ama şimdi ya kimyasal gebelik olursa diyorum.psikolojikmi bilmiyom kasıklarımda şişme ağrısı gibi bi ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…