- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte umut yiğidin harcıymış ben hatta daha da umutlanayım diye erken gebelik testime bir kere daha baktım.ahaa onda da belli belirsiz çizgi varmış meğer.çölde vaha gören bedevi gibi olduk valla ikinci çizgileri görüncekızlar umudunuzu kırmak istemem ama böyle silik çıktığında gitmiştim kan testim negatifdi bu testlere çokta aldanmamak lazım silik ışıktan bile olabiliyor sankii :/
canım ben laboquik miydi neydi ondan topluca getirttim boyuna test edip duruyordum.ilk defa bugun ilk idrarımla yaptım ve resimde gösterdiğim şekilde baya yaklaştım.yani iyi gibi o marka.sonra erken gebelik testi certain aldım.o anca para yani.öbür ucuz laboquikten bile kötü çıktıKızlar, en düzgün sonuç veren gebelik testi hangisi? Ben de bugun adet olacağim.bekliyorum.
işte umut yiğidin harcıymış ben hatta daha da umutlanayım diye erken gebelik testime bir kere daha baktım.ahaa onda da belli belirsiz çizgi varmış meğer.çölde vaha gören bedevi bence de hamilesin canım daha fazla sıkma canını ucuz testler doğru sonuç verir zaten önemli olan ikinci
çizginin ilk 20 dakika da çıkması gerisi fasafiso tebrikleri kabule başla
yakınlarda devlet hastanesi yokmu biz arkadşın kini acilde yaptırmıştık bir saate çıkıyor.. ben hamileliğimi de doğumevi hastanesinde öğrendim oda acildeydi bir saatte çıktıcanım benim inş ya.yarın sağlık ocağına mı gitsem kan için bilmiyom.bazıları sağlık ocakları fil tarihinden kalma cihazları var pek net sonuç vermiyo diyo.özele mi gitsem.o da 40 tl yaaa
Her acile gittiğinde kan aliyorlarmi.rahatsizlik aramiyorlar miyakınlarda devlet hastanesi yokmu biz arkadşın kini acilde yaptırmıştık bir saate çıkıyor.. ben hamileliğimi de doğumevi hastanesinde öğrendim oda acildeydi bir saatte çıktı
biz direk söyledik gebeliktesti istiyoruz şuan başkayere gidecek vaktimiz yok çalışıyoruz işten izin aldık diye yaptılarHer acile gittiğinde kan aliyorlarmi.rahatsizlik aramiyorlar mi
Şaka gibi ya. Ne sorumsuzlar. Neyse herşeyde bir hayir vardır. Yarın güzel haberlerini alırız inşallah.Canim sagolasin baya uzun bi yazi olmus.genel olarak hamilesin diyenlere cok tstsk çünkü umidimi ayakta tutuyorsunuz.malum bugun kan verdim ve bu sogukta onca yolu cekip ogleden sonra sonuc icin gittim.doktor hanimin anlamsiz siritmasindan sonra kan tupumu kirdiklarini öğrendim . nasil olur ya.bbir zahmet haber verin Demi . yarin yine gel dededi.sanki cok kolay hastaneye iki defa gitmek.o kizginlikla eczaneden erken gebelik aldim.ama onun sonucu husrandi.neye inanayim bilemedim
canım, sürekli test yapıp kendini iyice dibe çekme.Allah verecekse veriyor zaten.rahatlaman lazım.verdiğin bilgiler için teşekkürler..canım ben laboquik miydi neydi ondan topluca getirttim boyuna test edip duruyordum.ilk defa bugun ilk idrarımla yaptım ve resimde gösterdiğim şekilde baya yaklaştım.yani iyi gibi o marka.sonra erken gebelik testi certain aldım.o anca para yani.öbür ucuz laboquikten bile kötü çıktı
Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın test bozuk deılse hamılesınArkadaşlar ilk defa bu kadar yaklastim.Eki Görüntüle 1422447
Canim bizim idrar testleri bazenyamuk yaptığından kanda pekistiriyoz.bugun yine kan verdim ogleden sonra alcaz.ayrica sabah yine yaptim.bu sefer biraz daha belirgin ikinci çizgi vardi :)Bencede hamilesin canim. Ay insallah butun kk ya duyurursun... Ya hollandada hangi marka olursa olsun %99 hamilesin 2 cizgi silikte ciksa koyuda ciksa. Burdaki doktorlar bile gebelik testi yapiyolar o derece guveniyolar gebelik testlerne kana bakma vs yok, 5 dakika icinde ciktiysa positif . Turkiyede nasil oluyorda gebelik testine guvenmiyolar anlamadim?
gözünüz aydın inşallah isteyen herkese ve banada nasip olur. martta denemelere başlıcaz ay inşallah bekletmeden gelir bebişlerimizKIZLARRR HAMILEYIMMM.DAHA COK AZ SUREDIR KARNIMDA.2 HAFTALIK.COK GUZEL BI.DUYGU.ALLAH HERKESE NASIP ETSIN
tebrikler canım çok sevindim:)) sağlıkla inşallah...KIZLARRR HAMILEYIMMM.DAHA COK AZ SUREDIR KARNIMDA.2 HAFTALIK.COK GUZEL BI.DUYGU.ALLAH HERKESE NASIP ETSIN
Vardi canim hemde nasnasil öncelikle bitmeyen su içme ihtiyacı. ozellikle sabahları. garip şekilde anlamadığım boğazımda demir yalamış gii bi tat vardı.pas tatı gibi.ayrıca kızlar en çok şüphelendiğim kriter vücut sıcaklığımın yumurtlamadan sonra hiç düşmemesi.hep 36,8 filandı.hatta 3 gündür 37 ve 37,3 bile oldu. ve tabiki iş yapmak istememek,uyku modu durumu.belki alakasız ama son bir hafta hep eşimle tartıştım.sebepleri hep benim aşırı duygusaqllığımdı.beni eskisi kadar sevmion filan.işte aklıma gelenler bunlar.ama göğüslerimde filan hiç hassasiyet oluşmadı.tebrikler canım çok sevindim:)) sağlıkla inşallah...
eveet gelelim zurnanın zırt dediği yere... sormazsam olmaz:)
belirtilerin var mıydı canım? nelerdi yazar mısın?
inş tatlım ya beklemek ve ümitlerinin solması insanın hevesini kırıyorgözünüz aydın inşallah isteyen herkese ve banada nasip olur. martta denemelere başlıcaz ay inşallah bekletmeden gelir bebişlerimiz
Canım, tebrikler çok sevindim. Allah sağlıklı bir hamilelik versin. Sağlıkla kucağına al güzel melegini inşallah.KIZLARRR HAMILEYIMMM.DAHA COK AZ SUREDIR KARNIMDA.2 HAFTALIK.COK GUZEL BI.DUYGU.ALLAH HERKESE NASIP ETSIN