- 3 Temmuz 2023
- 21
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi cansucancan
Gölge görüyorum gibi gözlerimiz bozuldu artık testlere bakmaktan anacım
Bence hiç testlerle zamanını harcama paranı da şahsen regline 3 4 gün kala git kan ver kesin sonuçEvet çok çekerken çıkmadı ama benimde gözüm bozuldu artık adetken 7gun var heyecandan meraktan öldüm
Ay sorma vallaYedek gene aldım bakalım iki üçgen sonra gene deneyım sonrada kan vereyımöyle analar böyle işte of of
1 Aralık regl günümdü ama 4 Aralık yani dün hafif kahverengi 2 3 damla kadar lekelenmem oldu sonra bi günlük pedi doldurmayacak kadar sonra hafif çoğaldı gibi oldu sonra kesildiSen adet oldunmu canım
Benim testte sizinki gibi aynı diğer tesleri yaptınızmı benmde 3. Olcak olursa ama diğer 2 testtede negatif çıktı adetimde geçti 5 gün bazen geçiyorda zaten hormon bozukluğundan testlerde aynı sanırım yalancı pozitif mi verdi acabaAyy üstünde görmüş olabılırsın kuzum yaa bana haber et
Aşkım kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin değilim elindeki gebelik testinin içinden çıkan pompasıyla idrar damlatır gibi 1 damla su damlatabilir misin kuruma çizgisiyse şayet kaybolur
Aslında su da damlattım çizgi silinmedi aynı kaldı ama testten iki gün sonra adet oldum şiddetli ağrılı bir adet dönemi geçirdimAşkım kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin değilim elindeki gebelik testinin içinden çıkan pompasıyla idrar damlatır gibi 1 damla su damlatabilir misin kuruma çizgisiyse şayet kaybolur
Canım merhabalar kusura bakma kanamam çok çoğalmıştı birden bire 4 aralıkta acil doktora gittim Mr istedi 6 ocağa Mr randevusu verdiler sıkıntı var galiba bilmiyorumAyy üstünde görmüş olabılırsın kuzum yaa bana haber et
Pelvik Mr istedi daha önce bi düşüğüm olmuştu pataloji sonucunda uterün rüptür teşhisi konuldu rahim zarı yırtılması veya rahim inceliğinden kesenin veya plesantanın rahimden olağan dışı kopması ayrılmasından kaynaklanıyormuş galiba . Eşimle düşükten sonra 10 aydır deniyoruz hiç bi şekilde gebe kalamadım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayı da değerlendirin gebelik olmazsa Mr istedim gidersin ama gebelik oluşursa gitmene gerek yok dedi .. bundan önce doktor doktor gezdim önce dediler rahminde sıvı birikiyo gittik temizlettik 2 3 kere ama çok zor bi işlem servikse ince şırıngalı hortumla girip çektiler ama çok acılı artık yoruldum bu işlemden en son gittiğim doktor bu MR’ı istedi bakalım şimdi gebelik var mı yokmu bat bekliyoruzMr nerden istedıler hayır olsun inşallah merak ettim banada yaz
İnşallah bu sefer tutmuştur , 2 günde 1 beraberliğe önem göster bide ayaklarını yatarken yukarı doğru kaldır duvara yasla 15 20 dk öyle bekle baya faydalıymışYaa banada haber et bende tekrar denedım adetıme 12 var bır hafta oldu ilişkı olalı merakla bekliyorum test aldım