İkinci çizgi çok silik

Ayy üstünde görmüş olabılırsın kuzum yaa bana haber et
Benim testte sizinki gibi aynı diğer tesleri yaptınızmı benmde 3. Olcak olursa ama diğer 2 testtede negatif çıktı adetimde geçti 5 gün bazen geçiyorda zaten hormon bozukluğundan testlerde aynı sanırım yalancı pozitif mi verdi acaba

Eklentiler

• IMG_0043.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 58
Benimde bu şekilde çıktı alttaki erken gebelik testi üstteki adet gecikmesinden itibaren yapılan test hastalığım 2 gün gecikti

Eklentiler

• 38435499-AEB2-41C4-8937-18FA29BB33A4.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 58
Aşkım kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin değilim elindeki gebelik testinin içinden çıkan pompasıyla idrar damlatır gibi 1 damla su damlatabilir misin kuruma çizgisiyse şayet kaybolur
Aslında su da damlattım çizgi silinmedi aynı kaldı ama testten iki gün sonra adet oldum şiddetli ağrılı bir adet dönemi geçirdim

Mr nerden istedıler hayır olsun inşallah merak ettim banada yaz
Pelvik Mr istedi daha önce bi düşüğüm olmuştu pataloji sonucunda uterün rüptür teşhisi konuldu rahim zarı yırtılması veya rahim inceliğinden kesenin veya plesantanın rahimden olağan dışı kopması ayrılmasından kaynaklanıyormuş galiba . Eşimle düşükten sonra 10 aydır deniyoruz hiç bi şekilde gebe kalamadım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayı da değerlendirin gebelik olmazsa Mr istedim gidersin ama gebelik oluşursa gitmene gerek yok dedi .. bundan önce doktor doktor gezdim önce dediler rahminde sıvı birikiyo gittik temizlettik 2 3 kere ama çok zor bi işlem servikse ince şırıngalı hortumla girip çektiler ama çok acılı artık yoruldum bu işlemden en son gittiğim doktor bu MR’ı istedi bakalım şimdi gebelik var mı yokmu bat bekliyoruz

Yaa banada haber et bende tekrar denedım adetıme 12 var bır hafta oldu ilişkı olalı merakla bekliyorum test aldım

Yaa banada haber et bende tekrar denedım adetıme 12 var bır hafta oldu ilişkı olalı merakla bekliyorum test aldım
İnşallah bu sefer tutmuştur , 2 günde 1 beraberliğe önem göster bide ayaklarını yatarken yukarı doğru kaldır duvara yasla 15 20 dk öyle bekle baya faydalıymış bende denedim valla yumurtlama günümde hatta eşime çok komik gelmişti bu yaptığım sende beni haberdar et güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…