İkinci çizgi çok silik

Valla ben cabalayamıyorum esım istemıyor ıkı aydır korunmuyoruz geçen ay tutmadı bunda adetten 7gun sonra bırlıktelık oldu ıkı gün sonra yumurtama günümmiş ondan önce oldum ama tutarım bılmıyorum adetıme 11gun var merak ediyorum canım gene ıkı tane test aldım bugün vajınaya bısey batar gıbı bı ağrı var otururken falan hemen olurmu olmazmı supelı bundada tutmazsa koruncam zaten demekkı nasıp degılmıs dıcem tek taraflı ıstek çok zor ama kalbim ıstıyor korkuyorum

Nasıpse olur ınsallh canım senin kaç gün var adete tek sefer ılıskı benımkı beklıyorum bakalım

Ayyy hadi inşallah canım benimde 11gun var sen benden oncesın haberleselım öldum merakdan testbyaptım bugün negatif ama 11gun bar bakalım

Valla hak veriyorum geçmiyor ben çalışıyorum uykularım kaçtı arastırmakdan belırtı varmı kız bende ilk defa vasınada batma falan oluyor anlamadım ama negatıf çıkınca üzüldüm kendi kendıme moral verıyorum 11gub var dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…