- 22 Şubat 2019
- 615
- 260
- 103
- 28
- Konu Sahibi cansucancan
Ederim canımın içi aminnn içten edilen duaları Rabbim geri çevirmezmiş rabbim seninde gönlüne göre versinHaber et aban ınsallh hakılesındır canım Allah gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim canımın içi aminnn içten edilen duaları Rabbim geri çevirmezmiş rabbim seninde gönlüne göre versinHaber et aban ınsallh hakılesındır canım Allah gönlüne göre versin
Benim şuan 7 gün var adeteNasıpse olur ınsallh canım senin kaç gün var adete tek sefer ılıskı benımkı beklıyorum bakalım
Haberleşelim bitanem , senin için 11 gün benim için 7 gün geçmiyorAyyy hadi inşallah canım benimde 11gun var sen benden oncesın haberleselım öldum merakdan testbyaptım bugün negatif ama 11gun bar bakalım
Aşkım aynıyız bütün belirtiler var idrara sık çıkma , uykumda bile midem bulanıyo hissediyorum vajinamda sızlamalar kasıklarımda basınç bacaklarımı çekip oturamıyorum ben evdeyim çalışmıyorumValla hak veriyorum geçmiyor ben çalışıyorum uykularım kaçtı arastırmakdan belırtı varmı kız bende ilk defa vasınada batma falan oluyor anlamadım ama negatıf çıkınca üzüldüm kendi kendıme moral verıyorum 11gub var dıe
Bende meraktan ölüyorum inanki inşallah bitanem Rabbim herkese tadtırsın anneliği kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy hadi inşallah bu sefer olur hayırlısıysa olsun ınsallh annelık bambaşka bısey gerçekten Allahım hayırlıysıysa olsun haber et bana 10guhum kaldı meraktan oluyorum
Valla olur mu olur balım çünkü daha 3 4 gün önce çok yakın samimi kız arkadaşım 3 kere birlikte olmuş eşiyle korunmasız hamile kalmış bebiş haberini de ilk bana söyledi çok sevindim Rabbim ol derse olur inşallah olmuştur12.15 arası adet başlama bıtıs 20bırlıktelık 10gun olmus bakalım sence olurmu bır kere ilişkıyle
Yok aşkım adetin gecikmesini bekliyorum iki tane erken gebelik testi aldım days doctor şöyle 1 2 gün geciksin test yapcam sonra kan vercem çıkarsa şayetHadi inşallah sen ne zmn test yapcan benim gene negatif ama 8gun var duramıyorum ya psıkolojım bozuldu ıyıce sen kan mı verceksın canım
Bugün bende yaptım artımed denen tek çizgiydi yineHadi inşallah sen ne zmn test yapcan benim gene negatif ama 8gun var duramıyorum ya psıkolojım bozuldu ıyıce sen kan mı verceksın canım
adetime son 2 gün , dünle bugün test yaptım hayalet çizgi gördük konu açtım hattaNaptın canım adet olduğum