Sabah ilk idrarımla yapmadım maalesef çünkü hamile degilime o kadar çok kendimi adapte etmiştimki eşimin belki bu kez olur demesi kafası karıştırıp gün içindeki idrarımla yaptimÇizgi zorda olsa görünüyor sabah idrarıyla mı yaptın
Sabah ilk idrarımla yapmadım maalesef çünkü hamile degilime o kadar çok kendimi adapte etmiştimki eşimin belki bu kez olur demesi kafası karıştırıp gün içindeki idrarımla yaptimne kadar dogru bilemiyorum güvenebilirmiuim bu teste onuda bilmiyorum
Evet seninkindede ikinci çizgi silik görünüyor belkide hamileyizdir canımEki Görüntüle 2898431 Bak bu da benim testim ben adetime 8 gün kala aşırı kusma ve baş dönmesiyle gittim kan da negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik verdi iki tane içtim sonra içime bi süphe düştü enfeksiyonda bu kadar kötü olamazdım çünkü değerim çok yüksek değildi şuan adetime 5 gün var orası hep beyaz olurdu 3-4 tane yaptım sürekli çıkıyor aynı yerde
Tabi ki kendi tercihin ama bence erken gebelik testine boşa para verme bence ekstra bir şeyi yok çevremden duyduklarım kadarıyla. Sağlık ocağına gidip kan ver benceEvet seninkindede ikinci çizgi silik görünüyor belkide hamileyizdir canıminşallahh bilemeyiz bugün eger adet olmazsam yarın sabah erken gebelik tedtiyle yapıcam birde
İnan saglikocagina gidip kan testinden sonra yoksa üzülmek istemiyorum hiç, 3 ay deniyoruz hep bi beklenti vardi ve üzulüyorduk bu ay bende nedense hiç hamile olabilirmiyim acabası oluşmadı hiç belirtim yoktu sadece adet dönemimde oldugu gibi gögüslerik şiş ve agriyor o kadar sivilcelerim cikti yine yanılıyormuyum acaba diye düşünüyorum açıkçası hiç bi fikrim yokTabi ki kendi tercihin ama bence erken gebelik testine boşa para verme bence ekstra bir şeyi yok çevremden duyduklarım kadarıyla. Sağlık ocağına gidip kan ver benceben günümü bekliyorum geçince öyle yapmayı düşünüyorum
Merhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393
Kuruma çizgisine benziyor bendede çıkmıştı bi ara ama hamile değildimMerhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393
Hadi yaa öyle bişey olabilirmikiKuruma çizgisine benziyor bendede çıkmıştı bi ara ama hamile değildim
Bi bakacagım umarım adet olmam bugün ve gebeyimdir insallah yarin yine bi idrar testi yapicam ilk idrarimlaYarın kan testi yaptır kesin belli olur bugün adet gününse
Bende öyle olmuştu umarım seninki öyle değildir bol şansHadi yaa öyle bişey olabilirmiki
Bi bakacagım umarım adet olmam bugün ve gebeyimdir insallah yarin yine bi idrar testi yapicam ilk idrarimlaYarın kan testi yaptır kesin belli olur bugün adet gününse
Tesekkurler canim insallah oyle degildrBende öyle olmuştu umarım seninki öyle değildir bol şans
Canım ikinci çizgi hemen çıktıysa kuruma çizgisi değil. 1-2 saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar benim bildiğim.Hadi yaa öyle bişey olabilirmiki
5 10 dakika icinde çıktıCanım ikinci çizgi hemen çıktıysa kuruma çizgisi değil. 1-2 saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar benim bildiğim.
Gidip kan versenee ben hamile çıktım demiştim ya çizgim seninki gibi diye şuan değerimin yükselmesini bekleyeceğim sadece git benceHala adet olmadım 1 gün gecikti resmenlütfen bişey söyleyin böyle olup hamile olan varmi
Ve bu benim 3. Denemem ikisinde bir sürü belirti buldum regli oldum. ama bu sefer aynı regl olacakmışım gibi hissediyorumHala adet olmadım 1 gün gecikti resmenlütfen bişey söyleyin böyle olup hamile olan varmi
Ben hiç bilmiyorum bu sabah test yaptim yinr silik ve kahverengi akıntım oldu kokusuzVe bu benim 3. Denemem ikisinde bir sürü belirti buldum regli oldum. ama bu sefer aynı regl olacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?