- 6 Ağustos 2021
- 177
- 70
- 27
Ben yaşamadım daha ama yerleşme kanaması olabilir mi ki ?Ben hiç bilmiyorum bu sabah test yaptim yinr silik ve kahverengi akıntım oldu kokusuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaşamadım daha ama yerleşme kanaması olabilir mi ki ?Ben hiç bilmiyorum bu sabah test yaptim yinr silik ve kahverengi akıntım oldu kokusuz
Bilmiyorumki şu an sadece bekliyirun sildikçe geliyo anlamadim hiç biseyBen yaşamadım daha ama yerleşme kanaması olabilir mi ki ?
Regl oldunuz mu?Bilmiyorumki şu an sadece bekliyirun sildikçe geliyo anlamadim hiç bisey
Oldum canım oldumRegl oldunuz mu?
Ya inşallah vardır benim ki de böyleydi 3 gün sonra sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hamileyim inşallah sende de vardırMerhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393
Hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallahOldum canım oldum
Amin cümlemizin inşallah ❤Hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah
HamilesinizMerhaba benmde böyle çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
Yaa inşallah dediğim gibi emin olamadım adetime de 5 gün var ilerleyen günlerde birde sabah ilk idrarla deniycm inşallah öyledirHamilesiniz
Hem de 5 gun oncesi yani cok net görünüyor bence direkt gidip kan verin yarin ya da adet gununuzu de bekleyebilirsiniz.Yaa inşallah dediğim gibi emin olamadım adetime de 5 gün var ilerleyen günlerde birde sabah ilk idrarla deniycm inşallah öyledir
İnşallah emin olduktan sonra hastaneye gitmek istiyorum birde yeni tasındık çok fazla bilmiyorum heryeri en iyisi beklemek sanırımHem de 5 gun oncesi yani cok net görünüyor bence direkt gidip kan verin yarin ya da adet gununuzu de bekleyebilirsiniz.
Belirti var mi peki?İnşallah emin olduktan sonra hastaneye gitmek istiyorum birde yeni tasındık çok fazla bilmiyorum heryeri en iyisi beklemek sanırım
Göğüslerim şiş gibiydi böyle dokununca bile acıyor arada da alt karnıma kramp girer gibi oluyor o yüzden test aldımBelirti var mi peki?
Bende de ayni belirtiler var test yapmaya korkuyorumGöğüslerim şiş gibiydi böyle dokununca bile acıyor arada da alt karnıma kramp girer gibi oluyor o yüzden test aldım
Sizde bir an önce yapın benceBende de ayni belirtiler var test yapmaya korkuyorum
Bende bulanti ile bas donmesi de var ama negatif gormek cok yıpratıcı. Yumurtlama testindeki pike gore yarin adet gunum. Catlamaya gore 29u. Bekleyip oyle yapacagim bakalim hayırlısıSizde bir an önce yapın bence
Evet bende uzun zaman sonra ilk defa yaptım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sizde hamilesinizdirBende bulanti ile bas donmesi de var ama negatif gormek cok yıpratıcı. Yumurtlama testindeki pike gore yarin adet gunum. Catlamaya gore 29u. Bekleyip oyle yapacagim bakalim hayırlısı
Ilk 5 dakikada ciktiysa var gibi duruyor testi yenileyin bugun de. Farkli marka yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 2906517
Dün yapmıştım arkadaşlar sizce var mı bişi