İkinci çizgi çok silik ip gibi hamile olabilirmiyim

Merhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393
Ya inşallah vardır benim ki de böyleydi 3 gün sonra sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hamileyim🥰 inşallah sende de vardır

Merhaba benmde böyle çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20210825_182648.jpg
    IMG_20210825_182648.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 794
Yaa inşallah dediğim gibi emin olamadım adetime de 5 gün var ilerleyen günlerde birde sabah ilk idrarla deniycm inşallah öyledir 🥰🙏
Hem de 5 gun oncesi yani cok net görünüyor bence direkt gidip kan verin yarin ya da adet gununuzu de bekleyebilirsiniz.

😊 Sizde bir an önce yapın bence
Bende bulanti ile bas donmesi de var ama negatif gormek cok yıpratıcı. Yumurtlama testindeki pike gore yarin adet gunum. Catlamaya gore 29u. Bekleyip oyle yapacagim bakalim hayırlısı😊

Bende bulanti ile bas donmesi de var ama negatif gormek cok yıpratıcı. Yumurtlama testindeki pike gore yarin adet gunum. Catlamaya gore 29u. Bekleyip oyle yapacagim bakalim hayırlısı😊
Evet bende uzun zaman sonra ilk defa yaptım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sizde hamilesinizdir 🙏🥰

X