- 3 Aralık 2014
- 7.914
- 9.199
Kuruma çizgisi canm o koyulaşma olmuyo testlerde
Kuruma çizgisi canm o koyulaşma olmuyo testlerde
Bariz varEki Görüntüle 2906772
Bu da bugünün canım bunda var mı
İnşallah yanıltmaz canımBariz var
Bunda var canm bi kan verde ona göre tedavin başlasınEki Görüntüle 2906772
Bu da bugünün canım bunda var mı
5 günden önce denemiş miydin?Yaa inşallah dediğim gibi emin olamadım adetime de 5 gün var ilerleyen günlerde birde sabah ilk idrarla deniycm inşallah öyledir
Evet testi 5 gün önce yaptım5 günden önce denemiş miydin?
Yok onu sormuyorum, 5 günden daha öncede test yapmış mıydın?Evet testi 5 gün önce yaptım
Hayır yapmamıştım ama böyle silik çıktıysa pozitif olabilir sizinde belirtiler üzerine yaptım 3 kere tekrarladım sabah idararında ki daha net çıktı bugün gittim kan verdim 163 çıktı sonucum muayene oldum dış gebelik değil kesinlikle dedi her ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericmYok onu sormuyorum, 5 günden daha öncede test yapmış mıydın?
Hayırlı olsun bebişiniz şimdiden:)Hayır yapmamıştım ama böyle silik çıktıysa pozitif olabilir sizinde belirtiler üzerine yaptım 3 kere tekrarladım sabah idararında ki daha net çıktı bugün gittim kan verdim 163 çıktı sonucum muayene oldum dış gebelik değil kesinlikle dedi her ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericm
Gögüslerim şişti bide ufak dokunduğum da bile acıyordu karnım a ara ara hafif ağrı gelip gidiyordu baska da bir belirttim olmadıHayırlı olsun bebişiniz şimdiden:)
Benim on günüm var bugün yaptım negatif.
Sizin belirtiler neydi?
Kaç gün kala şişmeye başladı göğüslerin?Gögüslerim şişti bide ufak dokunduğum da bile acıyordu karnım a ara ara hafif ağrı gelip gidiyordu baska da bir belirttim olmadıbnde pazartesi tekrar kan vercm inşallah Allah herşeyin hayırlısını versin