İkinci çizgi çok silik ip gibi hamile olabilirmiyim

Kuruma çizgisi canm o koyulaşma olmuyo testlerde
12422E5E-2230-4943-A39A-678ACECD0616.jpeg

Bu da bugünün canım bunda var mı

Yok onu sormuyorum, 5 günden daha öncede test yapmış mıydın?
Hayır yapmamıştım ama böyle silik çıktıysa pozitif olabilir sizinde belirtiler üzerine yaptım 3 kere tekrarladım sabah idararında ki daha net çıktı bugün gittim kan verdim 163 çıktı sonucum muayene oldum dış gebelik değil kesinlikle dedi her ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericm

Hayır yapmamıştım ama böyle silik çıktıysa pozitif olabilir sizinde belirtiler üzerine yaptım 3 kere tekrarladım sabah idararında ki daha net çıktı bugün gittim kan verdim 163 çıktı sonucum muayene oldum dış gebelik değil kesinlikle dedi her ihtimale karşı pazartesi tekrar kan vericm
Hayırlı olsun bebişiniz şimdiden:)

Benim on günüm var bugün yaptım negatif.

Sizin belirtiler neydi?

Hayırlı olsun bebişiniz şimdiden:)

Benim on günüm var bugün yaptım negatif.

Sizin belirtiler neydi?
Gögüslerim şişti bide ufak dokunduğum da bile acıyordu karnım a ara ara hafif ağrı gelip gidiyordu baska da bir belirttim olmadı 😊bnde pazartesi tekrar kan vercm inşallah Allah herşeyin hayırlısını versin 🙏

Gögüslerim şişti bide ufak dokunduğum da bile acıyordu karnım a ara ara hafif ağrı gelip gidiyordu baska da bir belirttim olmadı 😊bnde pazartesi tekrar kan vercm inşallah Allah herşeyin hayırlısını versin 🙏
Kaç gün kala şişmeye başladı göğüslerin?

7 8 gün önce başladı normal adet olucağım zaman da şişerdi ama bu kadar değil bide şiştiği için damarlarım çok belli oldu

X