ikinci buluşmada el tutma vs..

İşte belli olmuyor. Arkadaşlarım beni tebrik ederdi biriyle ikinci haftaya girdiğimde "Ooo Strobe ciddi mi düşünüyon bu kez?" diye. Bir haftada öper koklar yol verirdim. Eşim için de ciddi bir planım yoktu, ucundan bi kıtlayayım dedim adamcağızı.
Üç ayda ailelere söylendi, aynı sene içinde nişan, bir buçuk seneye de hoppala düğün. Namusunu temizledim beyimin.
Bunun tanışma evlenme herşey dahil paket 6-7 ayda versiyonu var bende de. 😁🤭 Pişman değilim 😁😁 olmazsa tekmeyi basarım diye konuşmaya başladım ilk bulusmalarimizda fingirdeme halinde geçti baktık enerji güzel evlendik 😁 8 yıl oldu

Bunun tanışma evlenme herşey dahil paket 6-7 ayda versiyonu var bende de. 😁🤭 Pişman değilim 😁😁 olmazsa tekmeyi basarım diye konuşmaya başladım ilk bulusmalarimizda fingirdeme halinde geçti baktık enerji güzel evlendik 😁 8 yıl oldu
not aldım bunu da.ilk buluşmada da fingirdenebilir.sonuca bakmalı olayların başına değil :işsiz: :KK45:

Ay cidden biz de karşılıklı böyle deyip başlamıştık :KK70:
Anlaşılan o ki takılırım diye başlayan ilişkiler genelde ciddiye biniyor 😂

Biz de öyle başladık evlilikte 10 seneyi devirecez nerdeyse.

İnsan karşısındakini etkilemek için kasmayınca daha yolunda gidiyordur belki herşey.

Maşallah size :) Bizim de bu sene 8. yılımız bitti.
"Bi dadına bakim şu delüğanlının" diye başladım, 8-9 senedir vazgeçemediğim lezzet oldu ahssh

not aldım bunu da.ilk buluşmada da fingirdenebilir.sonuca bakmalı olayların başına değil :işsiz: :KK45:
Valla karşıdakinin doğru adam olduğunu düşünüyorsan yapılır bence ya 😁 ben yaptım pişman değilim 😁 ama bizde fazla hizliydik bence sansliymisiz. Tanıştık ve biz evlenelim ya olduk 😁 ki asla ciddi ilişki insanı degildim. Bı tanıdığımız sormuştu x bak arkadaşların evleniyor sen dusunmiyor musun diye yok teyze düşünmüyorum demiştim. O tanidigmizin kızı eşimle tanismama vesile oldu bı hafta sonra gittim x teyze evleniyroum dedim 😁
Yani bence bazı şeylerin ilk buluşma son buluşmayla alakası yok emin olmak lazım biseylerden.
Ama konu sahibi rahatsız olduğunu söylemiş bence bu durumda adam devam etmemeliydi. Ben dünden razı olduğum için oldu 😁 bence her zamanda gizemli utangaç kız halleri çekici gelmiyor.

ben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan ya :KK70: bence insan biraz takılır, biraz eğlenir bırakırım dememeli, olumlu olumsuz yapıştırıyor hayat o insanı yakamıza.
Karma...

Kanka olmak için buluşmuyorsunuz, birbirinizle de ilgileniyorsunuz, kaçıncı gün elinizi tutacaktı?😀 Siz tutunca ne yaptınız? Geri mi ittiniz?

Biz ilk buluşmadan el ele çıkmıştık. Haftasina da eve attım. Cinsel uyumun olmayacağı bir ilişkiyi sürdürmem. Ne düşündüğü umrumda bile olmaz erkeklerin. Hafif kadın desin ne derse desin. Eşim de zaten sevişirken evlenme teklifi etti 😄 adami nasil etkilediysem artik😜 siz temas icin erken diyorsanız güzelce söylersiniz. Işine gelmeyen yoluna bakar, bu durumlar gerçekten karşılıklı riza varsa olmali

34 yasinda olup bunu sormak.. Bu sorunun cevabi sizde, siz ne istiyorsaniz ne hissediyorsaniz dogru o.. Ben esimle ilk bulusmada sevismistim 🤣 kimse kimseyi "kullanip atmadi".. ama size göre normal degilse yapmazsiniz ve izin vermezsiniz.

Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.

30 üstü bir erkeğin ne isteceği bellidir der susarım..👀

O zaman siz izin vermezsiniz. Konu sahibine göre de hızlıysa izin vermez. Ama 30 yaşında kadının “aiiiiyyy elimi tuttuu” tribi komik bence biraz.

Bana göre de benden yüz bulmadan elimi tutması itici..
Geri kafalık olsun adı ya da komik ama rizam olup olmayacağını gözetmeli.. ben 36 yaşındayım 16'da da böyle düşünüyordum 😃

Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Her harekette kendinizi sorgulamayın. Gayet haklısınız.Normal değil bu hız. Çünkü siz rahatsızlığınızı belli etmişken daha ileri gitmesi iki taraflı ilişkikerin yapısına ters, bir tarafı yok saymak. Bunun bir kuralı da yok zaten. Tek koşul sizin isteğiniz, tercihinizdir.Rahatsız olduğunuz şeye durumu bozmamak için ya da birileri normal dedi diye idare edici yaklaşırsanız asla kendi isteklerinizi yaşayamazsınız.
Bence sık buluşup hemen bir şeyleri yaşayıp bitirme yoluna gitmiş. İstemiyorsanız önünü kesin. Yönlendirilmeye ihtiyacınız yok, siz de yön verin aranızdakilere.

Bunun bir kılavuzu yok. Tek gecelik aşk diye yapılan bir görüşme evlilikle sonlanabilir. Aa ben seninle çok ciddiyim, helalim olacaksın diyenden kıçına tekmeyi yiyebilirsin. Ben ilişkide hesap kitap yapılmamasından yanayım. Doğaçlama yaşanmalı herşey içinden geldiği gibi. Hoşuna gittiyse elini tutması tut, öpmesi hoşuna gittiyse sen de öp ve anı yaşa sonrası zaten su akar yolunu bulur. Bu sözlerim abaza tipler için geçerli değil tabi.

30 yaş üstü olduğunuzu söylüyorsunuz. Muhafazakar bir hanimefendiyseniz şayet ona öte biriyle görüşün ama ikinci buluşma da yanaginizdan öpmesi elinizi tutması sizi rahatsız ediyorsa ve söylediğiniz halde devam ediyorsa ya gorusmeyeceksiniz ya da çağa ayak uyduracaksiniz şu zamanda bence el ele tutusmaniz ve yanaginizdan öpmesi gayet normal 😒 lise de bile daha fazlasını yapıyorlar. Bu konuyu partnerinize açın lütfen. En iyi şekilde sizi ikna edecektir. Kendi ozguvensizliginizi başkalarının davranışlarına mal etmeyin. Çirkin olsanız neden sizi öpsün. Çocuk musunuz siz ? Tabi ki ufak tefek temas olur yani ☺️🤭

X