• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcummm :70: allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim maşallah hamişler gitgide artıyor darısı başımıza bizede dua et olurmu :54:
inşallah değerlerin dahada yükselir bizi habersiz bırakma bide ilk hamilelik yaşayacak olanlar için belirtilerinide yaz olurmu bende merak ediyorum benim öyle uzun olduki ara ilkmiş gibi :26:

Uzun zamandır giremedim İnternet'e artık sizinle de paylaşıyım istedim.hamileyim ikinci bebeğime 11 haftalık,beklemiyordum bir anda hayatıma girdi biraz alt üst oldum ama İyiyim şimdi:)) azıcık desteğinize ihtiyacım var.hamileliğimde biraz zor geçiyor umarım bir hafta sonra mide ağrılarım geçer daha da iyi olurum..allahım tüm isteyen çiftlere bu mucizeyi nasip etsin,doğum yapacakları da bir nefeste kurtarsın.....

hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
beklenmedik olduğu için şaşırmışsındır ama ççok güzel bunlar yaaa :49:

ayyy ne güzel cok sevindim:)))) bir aralık annesi daha:) o zaman kısmetse aynı zamanlarda doguracagız :))) darısı diğer arkadaslarımızın basına insallah:)))) saglıkla al bebebğini kucagına insallah canım:)

teşekkür ederim cnm ayy evet aralık annesi oluyoruz evet :1
amin cnm sende sağlıkla alırsın inş.kucagına

ayyyy canım yaa çok sevindimmmmmmm :emir_bebek::nazar::nazar: maşallaaaah :))) Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canım:16::16:

Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inş. Dualarımdasınız...

burcu gözün aydın cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bir aralık annesi daha oldu bakalım :16::16::16:

çok güzel bir haber maşalah darısı bizlere ve tüm bekleyenlere.kızlar çok kötü şekilde baş dönmesi vardı dok gittim boyun düzleşmesi var dedi son günlerde çok kötüydüm yolda yürürken yere düşecekmiş gibi oluyorum dok ilaç verdi dua edinde geçsin

Teşekkür ederim cnm darısı başına diyim.. Sana da geçmiş olsun cnm dikkat et kendine :1:

burcummm :70: allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim maşallah hamişler gitgide artıyor darısı başımıza bizede dua et olurmu :54:
inşallah değerlerin dahada yükselir bizi habersiz bırakma bide ilk hamilelik yaşayacak olanlar için belirtilerinide yaz olurmu bende merak ediyorum benim öyle uzun olduki ara ilkmiş gibi :26:

Amin cnm darısı başına inş. cnm her zaman dualarımdasın.. inş. senin de en kısa zamanda sağlıcakla gelecek bebişin cnm..
Değer biraz düşük dedi zaten idrar testleri de o yüzden negatif çıkmış..
Belirti dersen adetim geçmeden hiçbir şey hissetmedim hatta bu ay yumurtlama günlerinde istanbuldaydık o yüzden doğru düzgün takip bile edemedim sadece bir gün birliktelik oldu o zaman olduysa oldu cnm..
Yani diyorlar ya stress işte bu ay bende yoktu hatta ped bile almıştım marketten hazır olsun diye

günaydın kızlar....
burcu idrar testinde negatif çıkıpta kanda çıkmasına şaşırdım vallahi :53::53::53:güvenmiyelim mi şimdi testlere.
bende baya ağır gribim batta salı günü sabah 5 de test yaptım negatif çıktı bende ağrı kesici aldım yoksa iyileşemiyeceğim bir türlü yarında iş var malum kendimi toparlamam lazım.

Ahhh ahhh acaba inatçı kocam ikna olacak mı oğluşumun kardeşi olacak mı?
Ben çok istiyorum yaşım 36 oğlum 6 yaşında ve tek çocuk
Tek olmasın istiyorum

Uzun zamandır giremedim İnternet'e artık sizinle de paylaşıyım istedim.hamileyim ikinci bebeğime 11 haftalık,beklemiyordum bir anda hayatıma girdi biraz alt üst oldum ama İyiyim şimdi:)) azıcık desteğinize ihtiyacım var.hamileliğimde biraz zor geçiyor umarım bir hafta sonra mide ağrılarım geçer daha da iyi olurum..allahım tüm isteyen çiftlere bu mucizeyi nasip etsin,doğum yapacakları da bir nefeste kurtarsın.....

canım allah analı babalı büyütsün.ilk bebeğin kaç yaşında

burcuuu canım çok sevindim darısı bizlere inşaallahhhhhhhhhh

merhaba 5 yaşında bir oğlum var 8 nisanda 2. ye hamile olduğumu öğrendim Raabim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah kanda çıktı ama doktor çok yeni bir gebelik dedi 10 gün sonra ultrasona çağırdı inşallah kesesini görüp kalp atışını duymakta nasip olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evladıyla imtihan eylemesin Allah ım beni de aranıza alırmısınız kızlar :) yaş 27

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
burcu idrar testinde negatif çıkıpta kanda çıkmasına şaşırdım vallahi :53::53::53:güvenmiyelim mi şimdi testlere.
bende baya ağır gribim batta salı günü sabah 5 de test yaptım negatif çıktı bende ağrı kesici aldım yoksa iyileşemiyeceğim bir türlü yarında iş var malum kendimi toparlamam lazım.

Vallahh bende anlamadım cnm hatta erken gebelik testi de yapmıştım adetime beş gün kala onda da negatiff
sonra bat günü yaptım o da negatif ama adet bir türlü gelmeyince bende şaşırdım çünkü benim hiç geçmez gününü..
Sonra sizin söylemeniz ve benim merakımla kan testi yaptırdım sonuç hamileyimmm :1:

Ve en büyük belirti adetin geçmesi oldu bende onun haricinde hiç bir belirti yok hatta hala yok..
Canım ilaçlara çok yüklenme sen yine de en azından hamillike kullanımına izin verilen ilaçları tercih et en azından parol falan belli olmaz..Geçmiş olsun cnm..

burcuuu canım çok sevindim darısı bizlere inşaallahhhhhhhhhh

Sağol tatlım darısı sizlerin başına inş.en kısa zamanda :1:

Vallahh bende anlamadım cnm hatta erken gebelik testi de yapmıştım adetime beş gün kala onda da negatiff
sonra bat günü yaptım o da negatif ama adet bir türlü gelmeyince bende şaşırdım çünkü benim hiç geçmez gününü..
Sonra sizin söylemeniz ve benim merakımla kan testi yaptırdım sonuç hamileyimmm :1:

Ve en büyük belirti adetin geçmesi oldu bende onun haricinde hiç bir belirti yok hatta hala yok..
Canım ilaçlara çok yüklenme sen yine de en azından hamillike kullanımına izin verilen ilaçları tercih et en azından parol falan belli olmaz..Geçmiş olsun cnm..

Sağol tatlım darısı sizlerin başına inş.en kısa zamanda :1:

sağol cnm bende parol aldım zaten dr.a gitsem kesin antibiyotik verirdi.burun boğaz spreyide kullanmıyorum her ihtimale karşı.kırmızılar gelmedikçe ümit devam ediyor.

geldi benim kırmızılar 1 gün önceden .yeni bat 14 mayıs ama hiç hevesim kalmadı :50::50::50:

geldi benim kırmızılar 1 gün önceden .yeni bat 14 mayıs ama hiç hevesim kalmadı :50::50::50:

benim bat bugündü bu ay çalışmalar başlıcamama gelmedi daha sinir oldum. 4 gün öncesinden korunmayı bıraktım bekliyorum şimdi kırmızılarımı üzme kendini önümüzdeki ay ikimiz de güzel haberleri veririrz inşaaallahhh

hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
beklenmedik olduğu için şaşırmışsındır ama ççok güzel bunlar yaaa :49:

Teşekkür ederim ilgin için sağol, beklenmedik olunca biraz şaşırdım gerçekten elim ayağıma karıştı ama atlattım daha İyiyim:))aynen öyle mükemmel bir duygu:)) allahım isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
canım allah analı babalı büyütsün.ilk bebeğin kaç yaşında

Amin inşallah sağol iyi dileklerin için:)) oğluşum 3,5 yaşında..umarım şimdi olduğu gibi doğunca da kabullenir en çok onun için endişeliyim kendisini ikinci plana atılmış hissetmesini istemem ama başarırım bişekilde( sanırım )...:))

öyle düşünme cnm hayırlısı olsun kaçıncı denemendi fatmacım

üzme kendini bu ay dr gitcem falan diyodun rabbim hayırlısıyla verecek göreceksin hiç ümidini kaybetme cnm

biryıl oldu cnm haziranda ilk denemede kimyasal gebelik oluştu ondan sonrada tık yok.dr.a gittim geçen ay klomen verdi her ay çatlama akıntısı olurken bu ay olmadı.bende bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum.hakkımızda hayırlısı allahtan bir tane kızım var çocuğu olmayanların sıkıntısını şimdi daha iyi anlıyorum gerçekten çok zor her ay ümitle beklemek.

Amin inşallah sağol iyi dileklerin için:)) oğluşum 3,5 yaşında..umarım şimdi olduğu gibi doğunca da kabullenir en çok onun için endişeliyim kendisini ikinci plana atılmış hissetmesini istemem ama başarırım bişekilde( sanırım )...:))

Endişelenme ilk zamanlar zor olur ama sonra alışır kardeş fikrine
Bence hiçbir çocuk kardeşsiz kalmamalı
Benim oğlum 6 yaşında kardeşinini hamileyken kaybetmeseydik 4.5 yaş olacaktı araları
Şimdi de eşim istemiyo bende bu konuda dertliyim
İkinci karnımdayken bu bir buçuk yaşına gelsin 3. Yü yaparız diyen eşim şimdi yanaşmıyo çocuk fikrine
İlk çocuğumuz erkek doğduğu 6 yaşıda ama bu zamana kadar 4 operasyon geçirdi ikinci karnımda öldü rahim ağzı yetmezliği var hamile kalırsam yatarak geçecek belki ama ben herşeye rağmenn oğluma bir kardeş istiyorum
Ahh birde eşim ikna olsa

Ben ikinci evladımı kaybedeli beri bir yanımı eksik hissediyorum hep

canım oğluşun da büyümüş bak ne güzel kardeşiyle de iyi anlaşır inşaallah. benim oğlum da 21. ayında bugünlerde hasta olcam sonra ben de istiyorum

ya kızlar ovulasyon testi kullanmayı bileniniz var mı, delirtti beni bu, beceremedim bir türlü, gün içinde sabah yapıyorum pozitifi çıkıyor, akşam yapıyorum negatif çıkıyor!! yumurtladım mı yumurtalamdım mı bilemiyorum yaaaa!! bana bir akıl verin nolur, nisan ayını boş geçmek istemiyorum:43::43:

Back