ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Ben aslında biraz anlıyorum seni.
Benimde lise de o şekilde platonik aşkım olmuştu, bende hala arada görürüm rüyamda, büyük ihtimalle yaşanmamışlıklar yüzünden insanın içine işleyip bilinçaltına işliyor. Bir de ilk heyecanlar filan olunca.
Fakat artık maalesef kimse lisedeki çocuk değil. Sende onun bu adımlarını "masumca" görmek için çok şeyler yaşamışsın hayatında evlenip çoluk çocuğa karışmak gibi.
Yani bilinçaltına söyle, çocukluk aşkını masumane göstermesin sana.
Ayrıca onun niyeti çok ama çok açık.
Büyük ihtimalle evliliği problemlidir de macera arıyordur.
Kısacası kaç kaç kaç :)

siz fazla mı safsınız (salak anlamında değil yanlış anlaşılmasın aşırı iyi niyetli) yoksa ayak mı yapıyosunuz anlamadım.

ne münasebet hem kendiniz evli hem karşıdaki adam evliyken görüşmek konuşmak?

o seni zamanın da uzmus sen onu kırmayamı çekiniyosun

Kocanız x sevgilisiyle Konuşsa siz ne Tebgi verirdiniz ,bir annesiniz hiç yakıştıramadım eşiniz sizin yaptığını ,yapsa kıyametı koparırdınıź

Eşinizin böyle bir şey yaptığını duysanız ortalığı yıkarsınız ama bize gelmişsiniz bu normal mi diyosunuz. Keşke eşinizi tanısam da anlatsam neler yaptığınızı. Yazık adama.yani çocuklarınızdan da mı utanmıyosunuz? Yarabbim ne biçim insanlar var,bizden uzak Allaha yakın olun

Hanımefendı bakın bu kısıyle ıkı ay beraber olmussunuz esınızle 3sene tanıyıp evlenmıssınz evlenelıde 4 sene olmus yanı 7 sene esınız sızı bu kadar sevıp gozunuzun ıcıne bakıyor madem bıde hamılesınız pekı neden hala szn gozunuz dısarda ne bellı bu adamn sana ıyce tutulup sana sınır olup evlılıgını bozmaya calısmayacagı.kalkar msjlarını kocana gosterır bı sey yapar ondan sonra ne hayatın kalır ne cocukların adamı aldatms saylrsn cocuklarda gıder elnden kı sen zaten su hamıle halınle dıger cocuguna da deger versn asla boyle eskı svgılyle msjlasma flan yapmazsın aranma bence adamla muhabbetnı kes esınle mutlu mesut gecın sonra cok pısman olursn yoksa.yol yakınken dön

Bu sizin evli oldugunuz gercegini degistirmiyor. Evlisiniz siz evli. Birine ait yasantiniz cocugunuz var.

Buradan bir aile faciasi yasanacak gibi koku geliyor. Kocaniz bir yakalasa karninizda da bebek var stres vs o bebege yazik . o adama yazik degil yani. Seven insan sevdiginin baskasiyla mutlu olmasindan mutlu olan insandir. Hic aklinizi karistirmayin derhal kesin gorusmeyi. Adama bak bir de bulmus sizi rahatsiz ediyor serefsiz

Ben bu gizlilikten korkmayan kadınları anlamıyorum yaa.
Ben yalancı konumuna düşerim, güvenini sarsarım diye koltuğu az sağa kaydırsam söylerim. Böyle gizli saklı mesajlaşmalar görüşmeleri saklayabilmenize hayret ettim doğrusu. Gayet aleni işyerinize gelmiş, kaç senelik eşiniz yahu oradan tanıştığı biri densizlik etse geçen bir adam geldi dese, gayet aldatmış pozisyonuna düşeceksiniz.
Şahsen ben eşim benden işyerine geleni gideni saklasa bozulurum yani.
Kendim yaşamak istemediğimi de başkasına yaşatmamaya gayret ediyorum. Size de öneririm. Eşiniz eski sevgili olmasına gerek yok eski komşusu bile olsa sizden habersiz görüşse mesajlaşsa ve siz bunu çok sonradan görseniz ne olurdu? Ne hissederdiniz?
Yani sakladığınız şey ortaya çıktığında basit bile olsa büyür ve çok yanlış anlaşılır.
Ayrıca ne olmuş da durduk yere aşkı depreşmiş gelmiş. Çok tuhaf. Midesiz de herhalde evli olmasını geçtim, evli ve hamile olan bir kadına yavşaması bile iğrenç. Ben olsam kovmaktan beter ederdim ne hümanistmişsiniz adama hayır diyememişsiniz. Bunu benim kocam yapsa ama yazık dese inanmam yani ilgisi var derim.
Çok tuhafsınız.
Ama cidden saflıktansa bu yaptıklarınız acilen o densiz adama bir ayar çekin bence.
Evlilikte gizlilik de hoş değil anlatamayacaksanız bile bir daha bu tip bir şey saklamayın bence.
İlla merhamet gösterecekseniz hayat arkadaşınıza gösterin

kısaca eski sevgilimi görünce onu özlediğimi anladım ve kocamı aldatmayı planlıyorum desenize şuna ,niye laf oyunlarıyla masum göstermeye çalışıyorsunuz kendinizi

Sevgili bayanlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Size katılıyorum, karşı taraf kötü niyetli macera arıyor, bula bula da beni buldu.
Benim de guruum okşandı, onu lisedeki gibi değişmemiş olarak görmek istedim.
Mesajlarına cevap vermekle yüz verdim.
Dediğiniz gibi, kaç yıl geçmiş üstünden insanlar aynı kalmaz, o da değişmiş.
Ama anılarımdaki o çocuğun evli ve hamile birisini ayartmaya çalışacağını düşünmek istemedim, yakıştıramadım.
Yakıştıramayınca sen kuruntu yapıyosun dedim ama iç sesim susmadı
Nitekim emin olmak için buraya yazdım
Anladığım kadarıyla malesef anılarımdaki masum çocuk o kadar da masum değilmiş.

Kesinlikle haklısınız yeni eylem planım evime gidip eşime ve kızıma sıkıca sarılmak olacak.
Numaramı değiştiremem, ama bi daha ararsa görüşmek istemiyorum diycem,
İnşallah o da eşine ısınır, mutlu olur, beni bi daha aramaz.
Yardımlarınız ve sorunu bu kadar net görmemi sağladığınız için teşekkür ederim.

ne demek

Malesef genelleme yapmak istemiyorum ama kadinlar iyice vicdan duygusunu yitirdi ya kocayi bosver o adami karisini kendini bosver günahi sevabi da bosver ama ya evladini hic mi düsunmuyorsun

Canim kirmak istemiyorsun ama ayni şeyi eşin yapsa bide onu düşün bence konuş eşinin sıkıntı yapabileceğini söyle erkekler pek önemsemiyor evli olduklarını ama evli baysn için bence konuşman bile yanlış bi yaşanmışlık var ve halada saygi duyuyorsunuz birbirinize ve bence onun hala bi pişmanlığı var uzak dur en iyisi eski sevgiliden dost arkadas olmaz bence bitmis bir ilişkide tüm bağlar kopmalı geriye ket vurmadan başka birşey olmaz hep birbirinize yaşadıklarınizi hatirlatacaksiniz yani belki git git sohbet hep bu yönde açılacak gerek yok yani huzurunu bozmaya

Ayrıca belirteyim, benim eşimi aldatıp, onunla olmak gibi bir düşüncem de yok. görüşme düşüncem de yok. Mesajlar beni çok rahatsız etti. Sadece ne yapacağımı bilemedim, davranışlarını yorumlamada zorlandım.Eğer öyleyse bu işin içinden nasıl çıkarım diye fikir almak istedim. Lütfen aldatmışım gibi davranmayın.

Şu anda işyerinden çıkıyorum, eve gidince de hiçbir şekilde internetle ilgilenmem, tv dahi izlemem. Eşimle kızımla vakit geçiririm. Konu sahibini ararsanız yarın burada olurum.

Ben evlenmeden önce 1 hafta kadar falan biriyle görüşmüştüm. Ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla biyerde karşılaşıp tanıştık. Benden o gün çok etkilenmiş görüşmek istediğini iletti ortak arkadaşımız. Bi süre arkadaş olarak telefonda konuştuk uzak şehirlerde olduğumuz için de bi sefer yanyana gelip konuştuk olur mu olmaz mı diye. Ben istemediğimi söyledim ve uzatmadık daha fazla. Daha sonra ben evlendim. Bu bahsettiğim kişi bana watsaptan msj attı hayırlı olsun evlenmişsin mutluluklar dilerim vs. vs. Ben silmiştim zaten numarasını. Msj gelince dedim ki yanlış anlama ama ben görüşmek istemiyorum. Sana niyetin kötü yada art niyetlisin demiyorum ama eşimin eskiden görüştüğü birisi ona msj atsa görüşmeye devam etseler çok kötü olurum. Eşim benim bu şekilde biriyle arkadaş olarak dahi görüştüğümü bilse canı sıkılır. Oyüzden birdaha arayıp sormazsan sevinirim. Bunu eşime haksızlık olarak görürüm dedim ve bitirdim konuşmayı. Karşımdaki insan da gayet anlayışlı davrandı ve haklısın dedi. Sizde öyle yapabilirdiniz. Hala daha yapabilirsiniz. Mutlu giden bi evliliğiniz var ve bunun bozulmasını istemiyorsnız böyle yapmalısınız. Karşınızdaki insanın zaten art niyeti yoksa yanlış anlamayacaktır bu söylediklerinizi. Art niyeti varsa zaten ne anlarsa anlasın çok ta önemli değil. Kendinizi eşinizin yerine koyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…