- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi buzmavisi2
-
Eşinizin böyle bir şey yaptığını duysanız ortalığı yıkarsınız ama bize gelmişsiniz bu normal mi diyosunuz. Keşke eşinizi tanısam da anlatsam neler yaptığınızı. Yazık adama.yani çocuklarınızdan da mı utanmıyosunuz? Yarabbim ne biçim insanlar var,bizden uzak Allaha yakın olunYeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
Ağır ironi içerir helal vallaYa ne gibi bir artniyeti olabilir ki?
Ailece gorusmek istiyordur tabiki. Esiyle iyi anlasacagini dusunuyordur.
Sana yakinlasmaya calisacak degil ya canim...
(Kinaye icerir)
Sevgili bayanlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Size katılıyorum, karşı taraf kötü niyetli macera arıyor, bula bula da beni buldu.
Benim de guruum okşandı, onu lisedeki gibi değişmemiş olarak görmek istedim.
Mesajlarına cevap vermekle yüz verdim.
Dediğiniz gibi, kaç yıl geçmiş üstünden insanlar aynı kalmaz, o da değişmiş.
Ama anılarımdaki o çocuğun evli ve hamile birisini ayartmaya çalışacağını düşünmek istemedim, yakıştıramadım.
Yakıştıramayınca sen kuruntu yapıyosun dedim ama iç sesim susmadı
Nitekim emin olmak için buraya yazdım
Anladığım kadarıyla malesef anılarımdaki masum çocuk o kadar da masum değilmiş.
Kesinlikle haklısınız yeni eylem planım evime gidip eşime ve kızıma sıkıca sarılmak olacak.
Numaramı değiştiremem, ama bi daha ararsa görüşmek istemiyorum diycem,
İnşallah o da eşine ısınır, mutlu olur, beni bi daha aramaz.
Yardımlarınız ve sorunu bu kadar net görmemi sağladığınız için teşekkür ederim.
Canim kirmak istemiyorsun ama ayni şeyi eşin yapsa bide onu düşün bence konuş eşinin sıkıntı yapabileceğini söyle erkekler pek önemsemiyor evli olduklarını ama evli baysn için bence konuşman bile yanlış bi yaşanmışlık var ve halada saygi duyuyorsunuz birbirinize ve bence onun hala bi pişmanlığı var uzak dur en iyisi eski sevgiliden dost arkadas olmaz bence bitmis bir ilişkide tüm bağlar kopmalı geriye ket vurmadan başka birşey olmaz hep birbirinize yaşadıklarınizi hatirlatacaksiniz yani belki git git sohbet hep bu yönde açılacak gerek yok yani huzurunu bozmayaYeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
Ben evlenmeden önce 1 hafta kadar falan biriyle görüşmüştüm. Ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla biyerde karşılaşıp tanıştık. Benden o gün çok etkilenmiş görüşmek istediğini iletti ortak arkadaşımız. Bi süre arkadaş olarak telefonda konuştuk uzak şehirlerde olduğumuz için de bi sefer yanyana gelip konuştuk olur mu olmaz mı diye. Ben istemediğimi söyledim ve uzatmadık daha fazla. Daha sonra ben evlendim. Bu bahsettiğim kişi bana watsaptan msj attı hayırlı olsun evlenmişsin mutluluklar dilerim vs. vs. Ben silmiştim zaten numarasını. Msj gelince dedim ki yanlış anlama ama ben görüşmek istemiyorum. Sana niyetin kötü yada art niyetlisin demiyorum ama eşimin eskiden görüştüğü birisi ona msj atsa görüşmeye devam etseler çok kötü olurum. Eşim benim bu şekilde biriyle arkadaş olarak dahi görüştüğümü bilse canı sıkılır. Oyüzden birdaha arayıp sormazsan sevinirim. Bunu eşime haksızlık olarak görürüm dedim ve bitirdim konuşmayı. Karşımdaki insan da gayet anlayışlı davrandı ve haklısın dedi. Sizde öyle yapabilirdiniz. Hala daha yapabilirsiniz. Mutlu giden bi evliliğiniz var ve bunun bozulmasını istemiyorsnız böyle yapmalısınız. Karşınızdaki insanın zaten art niyeti yoksa yanlış anlamayacaktır bu söylediklerinizi. Art niyeti varsa zaten ne anlarsa anlasın çok ta önemli değil. Kendinizi eşinizin yerine koyun..Haklısınız. Hayatımda iki kişi oldu. Birisi o biri de eşim. Belki ondan gelince kolayca kestirip atamadım. Üstelik seninle görüşmek istemiyorum desem, sen beni ne zannediyosun, sen olayı nasıl anladın, ben dostça gelmiştim sana diyebilirdi. Ayrıca öyle ise ben artniyetli olurdum. Anlamadım yani ben mi kötü düşünüyorum yoksa o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?