• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

uslubumu agir buluyorsunuz ama olanlari normal... bende hamileyim hayal bile edemiyorum bu durumu...eski sevgilisi hala ruyalarina giriyorsa bence iliskisini ve sevgisini sorgulamali insan. biraz empati yapin bunu yapan bir erkek olsa demediginizi birakmazsiniz.

Aynısını eşiniz yapsa adamın dünyasını başına yıkmaz mısınız?

Sizin gibilerin akılları nasıl çalışıyor çok merak ediyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz böyle sen evli çocuklu birisin adı üstünde eski sevgili görüşmeyi kes

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Bu neyin mantığıdır ya kocamı seviyorum ama karşı tarafı da üzmek istemiyorum mu:KK57:

üstelik biri karnında biri kucağında 2 tane çocuğun var eşinden utanmıyorsan onlardan utan

O karakter sağlam olsa evli barklı kadına buluşalom demez senin karakterin sağlam olsa muhattap almaz böyle soru sormazdın bile...

"Karsi tarafi kirmak istemiyorum " !

Demekki karsi taraf kirilmasin diye esiniz bunu duydugunda kirilacagini hesap edip dusunmuyorsunuz .

Hanfendi evdeki cocugu gectim
karninizda ikinci bir bebek tasirken nasil olurda bu cumleyi kullaniyorsunuz ?

Sizin esinizi sevdiginizi dusunmuyorum
zira seven insan " hala ara sira ruyalarimda gorurum " demezdi .

Ve yine ki ; mesajlasmazdi
Yuzune bile bakmazdi

Allah esinizin ve cocuklarinizin yardimcisi olsun sizede akil ve biraz edep hayâ ihsan etsin

Aldatmayı ne kadar normalleştirmişsin öyle !!
Kocanın ortalığı yıkacağını biliyorsun.. bundan hoşlanmayacağını da biliyorsun! Resmen Aldatıyorsun!
Aldatmak yatmak, sevişmek değildir.. karşındakinin hoşuna gitmeyeceği bir şeyi ona söylemeden gizli gizli de yapmaktır..
Sen eski sevgilini kırmamak adına evliliğini hiçe sayabiliyorsun! Bir de gelmiş burada mağduru oynuyorsun.. ne kadar normal bir şeymiş gibi gösteriyorsun!
Git kocandan boşan ne yapıyorsan yap.. insan utanır.. elindeki çocuktan, karnındaki çocuktan akşam yatağına girdiği kocasından!!
Yazık günah değil mi o adamın karısına da sen rahat olabilirsin.. o kadını düşünerek konuşmayı kesmelisin!
Aslında keşke ayrılmasaymışsınız tencere kapak gibisiniz !!

kesinlikle görüşmeyin, hem eşinize hem de eski sevgilinizin eşine yazık. Birbirinizi sevmiş olabilirsiniz ama bi şekilde bitmiş, mutlu bi evliliğiniz var değer mi iki ay konuştugunuz biri için mutlulugunuza gölge düşürmeye.. Adam size kendini unutturmamak için elinden geleni yapmış, yarın öbür gün diyecek ki ben seni seviyorum, onu sevmiyorum. Bu veballe yaşayabilir misiniz. Siz suçsuzsanız o adamın karısının suçu günahı ne... Bi hata yapmışsınız devamını getirmeyin.. Görüşmemeniz gerektigini birdaha sizi aramamasını eşinizi çok sevdiginizi söyleyin. Eğer bunu söyleyemem diyorsanız da gerisine ben yorum yapamam kusura bakmayın..

Evliyken eski sevgiliye num vermek ne demek ben onu anlayamadım sen zaten eşini aldatmiş sayiliyorsun bu anlattiklarina göre üstelik iki çocuk sahibisın yazık bence artık eşini ve cocuklarini kandırma esin aynı şeyi yapsa neler söylenir di arkasından hele ki bir bayan bunu asla yapamaz
Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Ayrıca bişey yaşamak da istemiyorum. Kalbi bana karşı soğusun, eşine ısındın, bu tuaf durumda olmayayım diyorum. Ne yapacağımı bilemedim ki

hala ne yapacagimi bilemiyorum diyorsunuz ya pes..
saflik degil sizinkisi artik,kurnazlik.
size ne kime isinirsa isinsin ya,koskoca kazik kadar adam kendi dusunsun.
hormonlariniz nasil calisiyor sizin??
yani bebek kelebek filan gorunce gozyasi dokmeniz lazim,eski sevgiliye duyulan sefkat vicdan artik adini ne koyduysaniz kulliyen aldatma haberiniz ola..
esiniz sizi saf karim diye seviyormus,zavalli adamin yuregine indireceksiniz.
hadi adamdan utanmiyorsunuz karninizdakinden utanin ya.
valla hayret biseysiniz.
pes

Daha önceden duygusal birşeyler yaşadığınız, hatta hala rüyalarıma giriyor dediğiniz insanda değilde sizde ark niyet var.2.çocuk yolda hamile bide!! bu nasıl bir yaklaşım kardeşim..
Allah sizin gibileri Islah etsin Kötü örneksiniz..

Bir bataklığa doğru sürükleniyorsunuz bu işin sonu kötüye gider benden söylemesi hemen numaranı değiş mesafeni koy. Ve bana göre kesinlikle bu adam iyi niyetli değil.

Ben bazı bayanların bu rahatlığını gerçekten anlayamıyorum.
Ben böyle bir konuda eşimden deli gibi korkardım, tek bir mesajda bile ne yapacağımı bilemezdim ama siz iş yerinizde bile rahat davranmışsınız, konuşmuşsunuz, etmişsiniz.
Helal olsun...

Kocani yeterince sevdigine emin misin??benim de.eski arkadasim evlendikten sonra bana ulasmaya calisti ama asla izkn vermedim ortak bi arkdasim vari onu devreye soktum derdi sadece nasil.oldugumu bilmekmis cok sukur cok mutluyum ama bundan ona ne??

Neden izim veriyorsun ki buna. O adamin esine ve senin esine uzuldum gerçekten.

Gercekten farkinda degilmisin eski sevgilinin kendine yer yaptgini?

Hamileyken bunları yapıyorsan sana diyecek söz yok. İçim bulandı

Back