• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Elbette kötü niyeti yok.
Yarım kalanı tamamlamaktan başka.
Acımaya eşinizle evlatlarınızdan başlayın sonra elin herifine sıra gelsin.

bu adam kesin karisıyla mutsuz sizle biseyler yasamak istiyo yoksa sizi neden bulsun tavla oynamk içinmi buldu yoksa dunyada erkek yoktuta sizle arkadas olmak içinmi bence sizinde hosunuza gitmis belliki tlf vermisin

ne konvstunuz tlf da çok merak ettim bugun kocamla neyaptıgınımı anlattın havadan sudan demisin ya çok polyana gördum seni

Terbiyesizlik yapmayın!evli bir kadına göz dikmiş s.....n teki. Ve sizin de çok temiz niyetli oldugunuz söylenemez. Her şey atan beyan açıkken bunları duusnebildiginiz için. Kendinize gelin!!

Karsi tarafi kirmak istemiyorum nedemek ya!
Hanimefendi siz 2cocuk sahibi evli bir kadinsinz esinize karsi vicdaniniz sizlamiyormu hic yuzune bakarken
Utanmiyormusunz
bana gore bu davranisiniz bile aldatmak ayni sey size yapilsa bosanmalimiyim diye konu acardiniz emin olun
bu tarz baslangiclarin iliskilerin amacida sonuda bellidir evliliginizi kirletmeyin

adam.sizdn yesil.isik gormus
Biraz kaba olacak ama kivama gelince yatar kalkarim.diye dusunuyor yoksa hangi namuslu erkek cocuklu ve hamile bir kadina yanasmaya calisir

Ben olsa karnimdaki bebekten utanirim.esimden once :(

Karşı tarafı üzmek istemiyorum demek ne demek ya?
Bence bu durumda epey hoşlanmışsın, eşin yapsaydı aynı şeyi belki boşanmayı bile düşünürdün. Pes diyorum başka bir şey demiyorum , annesin bir de .

Eğer art niyet olmasa siz kocanıza gönül rahatlığıyla söylerdiniz görüştüğünüzü.

Yaptığınız yanlış, bile bile yapıyosunuz üstelik, iki yuvayı da yıkmayın,kestirip atın, çocuklarınızdan utanmalısınız

Bu igrenc bir durum. Ayrilmasaydik farkli olabilirdi diyen adami uzmek istemiyorsunuz ha? Hic dusundunuz mu o zaman su an sahip oldugunuz cocuklariniza sahip olamayacaginizi? Insan cocuklarindan utanir, insan karninda tasidigi yavrusundan utanir. Ne zaman boyle genis mideli olduk, artik kadinlarimiz da civitti resmen, Allah sonumuzu hayir etsin.

Ben aslında biraz anlıyorum seni.
Benimde lise de o şekilde platonik aşkım olmuştu, bende hala arada görürüm rüyamda, büyük ihtimalle yaşanmamışlıklar yüzünden insanın içine işleyip bilinçaltına işliyor. Bir de ilk heyecanlar filan olunca.
Fakat artık maalesef kimse lisedeki çocuk değil. Sende onun bu adımlarını "masumca" görmek için çok şeyler yaşamışsın hayatında evlenip çoluk çocuğa karışmak gibi.
Yani bilinçaltına söyle, çocukluk aşkını masumane göstermesin sana.
Ayrıca onun niyeti çok ama çok açık.
Büyük ihtimalle evliliği problemlidir de macera arıyordur.
Kısacası kaç kaç kaç :)

Tamam da şekerim o zaman sen de eskisini unutturmayan taam içine sinmeyen biriyle evlenmezsin.

Evlenmek için evlenmiş, aklında başka biri olan biriyle sen evlenmek ister miydin ?

Yazıkki kocaniza o adam sizin gözünüzun içine bakarken sizin öyle birşey yapmaniz benim gözümde tamamen aldatma. Esinizi sizde seviyor olsaydiniz adamla niye msjlasiyorsnz ki bide onu kırmak istemiyorsunuz. karninizdaki sabiden utanin Utanin. Kocaniz size yapsa oturur aglarsiniz ama hiç empati yapmayı bilmezsiniz . Vala sizinde o adamin da tamanen artniyetilisniz. Siz ayibin yolunu kaybetmissiniz ..

Eski erkek arkadasini kirmayim derken yuvanizdan olabilirsiniz. Farkinda misiniz? Sonra cok pisnan olabilirsiniz. Sizin yuvaniz yikildiktan sonra onun varligi ne ise yarayacak? Adi ustunde "eski". "Eski" eskide kalmali. Bu saatten sonra hem ogrenilirse onun da yuvasi sarsilabilir, siz kotu olursunuz.Sizin yuvaniz da yikilabilir. Dahasi aileniz herkes ogrendiginde sizinle ilgili dusunceleri de guzel olmaz. Dahasi bosanma sirasinda esiniz bu olayi bahane ederek cocuklarin velayetini isteyebilir.... bu cogaltilabilir.
Bence gorusmek buyuk hata.... sizdeki iyi cesaret. Cunku cekirge bir sicrar iki sicrar ucuncude yakalanirmis. Hicbirsey gizli kalmaz. Bir an once buna son verin. Eski erkekarkadasiniz duzgun biri olsaydi evlenmis birinin yuvasinin yikilacagini bile bile taa isyerine kadar gelmezdi bence. Ya is yerinden biri esinize soylerse....

Esini cok sevsen bu duygusal bosliga dusmezdin bence. Bu kadar cesaretli olamazdin. Esini kaybetmekten korkardin. Esini sevdigine emin musin? Sanki adam evli olmasa esini birakip eski erkek arkadasina gidecek gibisin...
2 aylik bir florte bunca yillik evliligini bile degisebildigine gore... hatta cocuklarini bile onemsemiyorsun bence.
aslinda farkinda misin bu da bir aldatma. Aldatma sadece fiziksel degildir. Onu dusunebilmen bile aldatma.

Tamam da şekerim o zaman sen de eskisini unutturmayan taam içine sinmeyen biriyle evlenmezsin.

Evlenmek için evlenmiş, aklında başka biri olan biriyle sen evlenmek ister miydin ?

Bu unutamamak değil ama. İçinde ukte kalmak desek daha doğru. Kendimden pay biçiyorum. Lise aşkım çıkıp gelse ve seni unutamadım dese hoşuma gider yalan değil, sonuçta hiç bir şey yaşayamamışım onunla.
Ama çıkıp onun bu söylediklerine karşılık vermem tabi ki.
Hayatımdaki adamı da hayatımın bu halini de seviyorum çünkü. Burada konu sahibinin hatası, olaylar bu hale gelirken sessiz kalması, belli ki içten içe hoşlanmış bu durumdan. Yani common tabi ki evli ve hamileymiş bir de.
Aklı nerdeymiş diye merak ediyor insan.

Canım söyle düşün esin böyle birşey yapsa hoş olur mu hoşuna gider mi burada adama demedimimizi birakmazdik şimdi ..eski eski de kalmış yeni den bir araya gelmek isteseniz artık geçmiş pesinizi bırakmaz ikinizide cocugunuz vicdan vs oyüzden boşver kendini yorma yıpratma boşuna engelle yol ver gitsin sende yoluna bak huzurunu kaçırma

Tamam rüyalarınıza giriyo olabilir, insansınız bi iki güzel lafı hoşunuza gitmiş de olabilir. Kabul.
Napmaya çalıştığınızı anlamadım.Hamilesiniz psikolojinizden dolayıdır diyemicem. Eski sevgili ne ya ne alaka, bu kadar muhabbete girmişsiniz ne gerek vardı?Eşinize acıdım okurken size de bi anlam veremedim hiç bi taraftan mantıklı değil kendinize gelin. Yaptığınız ciddi anlamda çok çirkin. Ayrıca karşı tarafı kırmayayım, artniyet yok vs demişsiniz ama hiç inandırıcı değil. Sizinde eski sevgilinizinde niyeti iyi değil cidden

Yaptığınız şeyin yanlış oldugunu biliyorsunuz
Hiç bir tutar tarafı yok.
Peki bu konuyu açma amaciniz nedir!?

Lütfen bu kadar yorumdan sonra: haklısınız bir daha asla görüşmeyeceğim diyin.

Back