ikimizde evliyken gelen eski sevgili

ben karşı tarafın niyetini yorumlayamadığım için normal mi ben mi abartıyorum diye sordum. Ayrıca aylardır olan bişi de yok yeni yaşandı, şaşkınlığımı atamadım ki üzerimden

Bana kotu niyetli biri gibi gelmedin.sanirim fazla yumusak yuzlusun.karşındaki kirilmasin derken kendini buyuk bi yanlış icinde bulabilirsin. Bazi konularda tavrimizi net bir biçimde belli etmek zorundayiz. Seninki de oyle bir durum. Bak kendin diyorsun esinin eskisevglisi ortaya ciksa ve ayni seyleri yasasalar ne kadar kirilirsin.hatta esin kirmaktan korktum da telimi verdim dese inanmazsin bile.acaba unutamadi mi diye dusunursun.vicdaninin sesini dinle ve esine bu haksizligi yapma. Gecmis gecmiste kalirsa guzeldir.gelecege tasinirsa cogu zaman hatadir.

senden yuz bulmus uc bes defa altina alir sonra sirtini doner senin yapamadigini o yapar isi bitince, yani kestirip atmak/...

Aynı şeyi eşin yapsa sen nasıl karşılardın acaba? Adamın niyeti iyi değil anlaman için ne yapması gerek ?
Ben şok

Eski sevgilin kirilmasin diye kan çıkıp yuvan dağılacak.
Aklinizi başınıza alın lütfen

Kardeşim aklın karışmış gibi görünüyor ama şu an ilerlediğin yol hiçbir şekilde hayırlı değil. İkiniz de evlenmişsiniz ve artık bambaşka hayatlarınız var sen eşini seviyorsun bir evladın var ve diğeri yolda...Şu an yaşadığın hayat senin kaderin, keşke ayrılmasaymışsınız laflarını unutun belki evlenseydiniz mutlu olamayacaktın bunu bilemezsiniz seni şu an yaşadığın hayat ilgilendirir. Adamın niyetinin asla masum olduğunu düşünmüyorum, belli ki evliliği kötü ve seni bir teselli yöntemi olarak bulmuş. Eski sevgiliden arkadaş asla olmaz bir yaşanmışlık var, ne kadar dosça konuşmaya çalışsanız da bu çizgiyi koruyamazsınız ki gidişatınız bunu gösteriyor. Yapman gereken hemen bu adamla irtibatını kesmen, bu yolun sonu hayır değil. Zinaya sürükleme kendini güzel kardeşim. Senin kaderinde eşin varmış ki onunla evlenmişsin.

Peki 4.cüsünde telefonunuz eşinizin eline geçse ve dese ki mesajda buzmavisi2,acaba yanlış bir haraketim mi oldu biraz tedirgin gördüm seni veya bugün işyerine geleyimde bir çayını içip görüşelim yazsa eşiniz size bunu sorsa cevabınız ne olurdu merak ettim !!
Çok sakıncalı sularda yüzüyorsunuz gerçekten yani bunun arkadaşlığı olamaz olmaz yahu hattınızı falan değiştirin veya bu adamı engelleyin gitsin heryerden.

Size bir şey söyleyecegim iyi dinleyin beni
Çocuğun doğdu diyelim allahın izniyle inşallah. Peki bir gün kocan gördü hemde sinirli bir anında gördü diyelim sence ne yapar ah karıcım iyi ki eski sevgilinle görüşüyorsun bak çocuğa yazık olur valla mi diye dusunur

ben karşı tarafın niyetini yorumlayamadığım için normal mi ben mi abartıyorum diye sordum. Ayrıca aylardır olan bişi de yok yeni yaşandı, şaşkınlığımı atamadım ki üzerimden
Kapıyı neden açık bıraktın ?
Çünkü sende bunun hata olduğunu farkındasın değil mi ?

Evliliğin ne anlama geldiğini bilmeden evlenip bir de 2 çocuk yapmak.. Tebriks.
İlginçsiniz gerçekten. Bu bir aldatmadır neresinden bakarsanız bakın.

tamam kadının yaptığı yanlış da
bu ifade de çok ağır değil mi
resmen hakaret etmişsiniz
yanlis anlasilmasin, biraz agir soyledim ki yasadiginda ne kadar agir olacak daha iyi hisseder. bunun sonu yok adamin niyeti belli. iyiligi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…