ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Ayy harbiden ben de sasırıyorum
valla yaa
nasıl buluyorlarsa bize de bir söylesinler
müzekkere vs. uğrasmayalım

Bir anlık heyecan veya merak için tüm yaşamınızi olumsuz şekilde değiştirme ihtimaliniz var. Bunu göze almamalısınız.

durun konu sahibesi geldi

Alamadığın almaya gelmiştir.

sadece başlığa istinaden,görünce ölü taklidi yapılması gerekli şahıstır

ben size inanmıyorum.
çünkü bu durumu eşinizle paylaşmamışsınız değil mi.
o kadar doğal ve normal buluyorsanız, sadece acıma duygusu varsa içinizde eşinizden gizlememeniz gerekirdi.
sizin hayat arkadaşınız kim?

Düşünecek bişey yok bunda hanımefendi sizin o insana cvp dahi vermeniz çok yanlış sizin iki evladınız ve sevdiğiniz bi eşiniz var madem aklınızın karışması da ne demek oluyor böyle saçma şey duymadım kusura bakmayın ne soruyosunuz bize eşimi aldatmalı mıyım mı diyosunuz pes yani biz de hep erkeklerde buluyoruz suçu böyle kadınlar anneliğin kutsallığının bile farkında olmadığı halde..yazık..

Yok artık daha neler.
O zaman kocanda gitsin eski sevgiliyle görüşsün belki kırmak ıstemıyordur.
Nasıl bır rahatlık bu sorması ayıptır?

Ayy harbiden ben de sasırıyorum
valla yaa
nasıl buluyorlarsa bize de bir söylesinler
müzekkere vs. uğrasmayalım
Bosa ugrasiyoruz jessey. Bulacaksin 2 tane eski sevgili, diyeceksin seninki sunla birlikte bu adami bulursan ulasirsin ona. Bak gor nasil buluyorlar

kesin bir dille sizi aramaması gerektiğini, geçmişin geçmişte kaldığını artık herkesin ayrı hayatı olduğunu ve eşinizle mutlu olduğunu üstüne basa basa vurgulayın...
bu işin sonu kötüye gider....

Karışı tarafı üzmek istemiyorum kısmı komik kaçmış. Üzülsün, karısının arkasından böyle işler çeviren adamcık üzülmekten beter olsun.
Asıl eşimi üzer miyim diye düşünmen lazım değil mi? Empati yap, eşin kendi ex'i ile kanka olsa ne hissedersin?

Şaka dimi bu ? Nasıl eski sevgiliniz is yerinize geliyor size yok yerin ayrı bilmem ne diyor ya nasıl bu hakkı veriyorsunuz ona ? Allah aşkına yapmayın. Midem bulanıyor gizliden gizliye bu haltlari yiyipte bir de utanmadan masum göstermeye çalışan insanları gorunce. Kestirip atmak istemiyorum ne demek hanımefendi ? Esim hos karsilamaz bir daha bana ulasma diyip bal gibide kestirip atacaksiniz. Bu sizin boynunuzun borcu.Kişilik olarak çok begeniyorsaniz eşini de alsın gelsin o şekilde görüşmeye devam edin madem. Çocuğunu,kocani bırak bana gel dese de kırmamak için gidecekmisiniz? Suan resmen aldatiyorsunuz. Yapmayın,günah.

Gorua
Görüşmeyi kesmezsen bu aldatmaya girer. O kadarı i

Aklımın kaldığı yok diyorsunuz ama hala rüyalarınızda görüyorsunuz. Rüyaların bilinçaltı ile alakası varmış ama. Karşı tarafın niyetinin önemi yok ki. O sizin eski sevgiliniz.

yani bir an önce kes görüşmeyi canım eşin duyarsa izah etmen bu kadar kolay olmaz bidaha geldiğinde lütfen beni rahatsız etme ben evliyim sen evlisin bu uygun bi durum değil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…