• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Kendinizi disardan gözlemleyin veya bir baskasi bu konuyu yazmis olsa nasil bir tepki verirsiniz?

Valla kırılan kırılsın üzülen üzülsün böyle bir konuda zerre görüşmezdim.
Ben kimse için yuvamı bozacak tek hareket yapmam ama maalesef sizin eşiniz gibi gözümün içine bakan eşim yok.
Görüşmeye devam etmekle eşinize ihanet etmiş olursunuz. Çünkü duyduğunda katlanamayacağı bir şeyi yapıyorsunuz.

Okuduğum da dikkatimi çeken cümleniz şu: ' kestirip atamıyorum'
Sadece şunu söylüyorum: eşinizin sevgisine layık değilsiniz.ve bir anne olarak kötü örneksiniz.siz bence devam edin asla kestirip atmayın ihaneti son noktaya getirinceye kadar.

Kadınlar alıyor heralde şimdi kumayı! çüşş yahu mesajlaşman görüşmen bile saçmayken karşı tarafıda kırmaktan korkuyormuş muşun evett ayıp olmasın eve çağır sen, eşin, eski sevgilin geçinip gidersiniz.evli barklı çoçuklu hatunsun azıcık yaşınıza durumunuza yakışır davranın.

Bunun aldatmak olduğunu anlamamak için kişinin zeka sorununun olması lazım. Sizin öyle bir probleminiz olmadığına göre eşinizi aldatmış olduğunuzun farkındasınız. Burada bu konuyu açarak sadece kendinize karşı kendinizi ikna etmeye masumlaştırmaya çalışıyorsunuz. Hiç iyi niyetli değilsiniz. Masumu oynayarak Şeytani dürtülerinizle ailenizi harcıyorsunuz. Değer mi

Kır,yık geç yahu öyle şey mi olur.
Evli bir adamın evli bir kadına yaklaşma amacı hele ki eskiden sevgililerse ne kadar masumane olabilir ki ?
Ayrıca adamın eşine de yazık,düşünsenize sizin eşiniz gidiyor eski sevgilisine keşke ayrılmasaydık diyor !!!!

Evlisin çocuğun var bitane daha olacak dertsiz basına dert mi arıyorsun? Senin yaptığın hiç olmayacak işlere götürür seni anlatısında bile bir özlem var

Hayır dogru yapmıyorsun. Ayrıce görusme arkadasca da degıl cunku senın onla bagın zaten arkadasca degıldı zamanında. Laflardan da belli keske hıc ayrılmasa ıdık vs.. sen ne tepkı verırsen ver bu lafa..ne bılıyor musun belkı kafasında senı dusunecek kuracak ve eve gıdıp esıne soguk ve kötu davranacak ? Bunun sorumlusu olursan da aynını yasamadan ölmezsın benden demesı.

artık kadınlar işin b.kunu çıkarmaya başladılar. o kadar çok duymaya başladık ki kocasını aldatan, daha yeni bir iş arkadaşımda oldu inanamadım ikiside evli ikisininde güller gibi çocuğu var nasıl olur ya dedik ama oluyor işte sonrada neymiş fiziksel birşey olmamış hay fizikseline diye başlayasım geliyor herşey fizikselde bitmiyor ben eşimin aklında başka birinin olduğunu bilsem midem bulanır onun yanına nasıl yatarım ALLAHım sen koru nefsimizden ve şeytandan kötü niyetli insanlardan amin. herşey bunlar çok masum diye düşünmekle başlıyor işte masum değil ne kadında ne erkekte aldatmanın düşüncesi bile iğrenç nasıl bir yaşam tarzı oldu insanlarınki ar namus edep haya aile vicdan gibi kavramlar yok mu oldu görmezden mi gelinmeye çalışılıyor korkunç ALLAHIM SEN koru bizi bizim yapabileceğimiz kötülüklerden de diğer nsanların kötülüklerinden de. ben arkadaşımın eşini aldattığını öğrendiğimde üzüntümden günlerce uyuyamadım eşinin haberi yok erkeğin eşi öğrendiği için kocasını boşuyor bir aile yalanlar üzerine devam ediyor bir aile birilerinin masum sandığı o duygular yüzünden yıkıldı ve bir kız çocuğu artık babasından çok uzakta büyüyecek arkadaşım demeye utandığım o şahsın "masum duyguları" yüzünden

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
evlisiniz evliii bayan neyi kestirip atmak istemiyrsun.. yanlış yoldasın bilesinnn... nasıl kötü niyeti yok yaa nasıl bu normal mi o evli sen evlii burada iyi niyet zaten yokkkkk... neyse umarımmm şeytana uymazsınız

Niye şimdi çünkü evlilik heyecan arıyor o istediğini bulmuş bırakırım senle heyecan yaşayıp senin hayatını kaydiracak kendi yoluna bakincak seven adam uzak durur veya hersey olmadan önce gelirdi ..şimdi esin duşa boşanmanın oda boşanma mi aramaz bile

Merhaba konuyu baştan sona okudum bak canım hamile kadın duygusaldır ve bu gördüğün ilgi hoşuna gitti gururunu okşadı 2 çocuk annesi olacaksın neredeyse ama hala beğeniliyorum başkaları tarafından dedin belki tamam ama bu kadar daha fazlası olmaz bu konuyu buraya açman bile bence senin kocanı yeterince sevmediğini gösterir ne yani ne dememizi bekliyosun olur konuş ne var bunda mı diyelim hem bak bende evli ve anneyim eşimle çok konuşuruz bu tarz konuları erkeklerin kendi aralarında kadınlardan sadece kullanılıp atılacak bi eşya gibi bahsettiklerini biliyomusun seni elde edemediği için hala yanına geliyo adam egosunu tatmin etmek istiyo anlasana ben bunu istesem şimdi elde edebilirim diye düşünmek istiyo hiç bi masumluğu yok bu konunun kendine gel ve bi anne gibi davran hem o karnındaki çocuğun yerine koy bi kendini ya Allah aşkına

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
karsı tarafı kırmıyım dıye ...
allah büyüksün yarabbım :D
rıca ederım kendı kendınıze ve evlılıgınıze esınıze yazık etmeyın
sızde bılıyorsunuz dogru bursey yapmadıgınızı en bastan okadar sohbet muhabbet yanlısta
hadı yanlıs yapmıssınız devam ettırmeyın
sılah zoruyla adam sızınle gorusmek ıstemıyor ya ; gorusmek ıstemıyorum eskı eskıde kaldı medenı ınsanlar gıbı merhabalastık sohbet ettık bıttı gıttı uzatmanın alemı yok dıyın gorusmeyı kesın

Adamın içinde kalmıssın demekki faydalanıp unutmak nyeti. Çocukların vardeğmez. Kocanda dürüstmüs yanlış görüsmen..

Kotu bisey olacagini dusunemiyorum konduramiyorum demissn. Esine anlattin mi geldigini is yerine? Arada mesajlastiginizi? Aranizda gecen muhabbeti? Anlatmadiysan sor bakalim kendine neden anlatmiyorum diye. Cevap sende zaten.

Back