İkilemde kalmak..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Merhabalar KK ailesi.
Bu sefer konu ben değil kuzenim. Kuzenim 23 yasinda liseden beri süren bi ilişkisi var 6 7 yillik bi ilişki..
Ve ikilemde kaldı sizlerden fikir almak istedik.
şöyle ki okulunu bitirmiş bi kız. Çalışmıyor.
Çocuğun mesleği var çalışıyor düzenli olarak.
25 yasında oda.
İlişki de Zaman zaman kuslukler yaşasalar da aşkları ilişkiyi ayakta tutmayı başarmış.
Evlilik konusu ise son 2-3 yıldır devamlı dillerde.
sevgilisi evlenmek istiyor seviyor ama kuzenin şüpheleri var bu konuda.
Sevmeye seviyor ama evliliğe hazır hissetmiyor kendini. Ayrılmakta istemiyor.
Herşeyin zamanı var diyor.
Erken olduğunu düşünüyor, hem ruhen hem yaş acisindan büyük bi sorumluluk diyor.
Supheleri var fazlasıyla. Karşısında ki insanin hataları var.
Var olmasına ama muhabbeti, sohbeti, aralarında ki uyum çok iyi.
Kuzenim bunu kaybetmek istemiyor.
Herseyden önce En yakın arkadaşı olarak goruyor.
Ailesinde ki refahı bulamamaktan korkuyor.
Maddi olarak sıkıntı da olmaktan evlendigine pişman olmaktan korkuyor. . Bu herkeste olan dusunceler mi yoksa kuzenimin hazır olmadığını mı gosteriyor ?
Ailesinden kopmak istemiyor ve onların tepkilerinden de çok korkuyor.
Özellikle babası ortalığı ayağa kaldıracak biri bunu duyarsa.
Bu iş hakkında ne dusunuyorsunuz fikirlerinizi bekliyoruz.

eğer kızım bendeki refahı bulamamaktan korkuyorsa hani ben bu denli zenginsem, çok ciddiyim maaşa bağlardım kızımı. bi kredi kartı eline. yesin içsin gezsin.

ama okuttum da hanımefendi çalışmıyorsa hiç fayda göremez. gerçi hayırlı bir evlatsa sırf sevdiğim için bu durumda da evlendiği zaman bakardım. kart çıkarır kendim öderdim. inşallah böyle düşündürtecek evlatlarım olur.

ayrıca kuzeninix bence aşık falan değil. aşık olsa "ne var çalışırız" falan diye düşünürdü. bu denli mantık yürütebilen ve parayı bu derece düşünen biri aşık değildir.

eğer körkütük aşık değilse ki değil gibi, ailesi ile de mutluysa bence evlenmesine gerek yok. böyle de iyiler sanki. evlilik çok ama çok büyük bir sorumluluk.

Gerçekten sevse onları düşünmez bile. Sevgi yerine alışkanlık başlamış. Evlense bile mutlu olamaz.

Aferim mantıklı kız.
23 yaş nedir ya evlenmek için.
Ben 33 yaşında onun düşündüklerini düşünüyorum....

Gerçekten sevse onları düşünmez bile. Sevgi yerine alışkanlık başlamış. Evlense bile mutlu olamaz.

Teşekkürlerrr :)

Kız güzel düşünüyor. Ama bençalışmamasına takıldım. Ne yapmayı düşünüyor hayatı boyunca. Bir yerden başlasın. Evde oturursa hep eksik hisseder kendisini.

Kendini ne zaman hazir hissediyosa ve karşısındakinden ne zaman eminse o zaman evlensin..

evlendiğine pişman olmak gibi bir endişesi varsa evlenmesin..
zaten alışkanlık olmuş sanırım çocuk ortada aşk yok belli ki..
aşk olsaydı bu tür endişeler taşımazdı..

Bekar bir bayan olarak konuşuyorum; gönlünce dünyayı gezen insanları mı imreniyorsun yoksa evlenenleri mi dersen 1. seçeneği söylerim.

Evlenmiyorlar diye ayrılacaklar diye bir şey yok. Beraber gezip tozsunlar sonra herkes kendi evine.

Şüpheler herkeste olur illa ki seviyor mu seviyor muhabbeti iyi mi iyi eğer önlerinde engeller yoksa cesaret edebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…