- 20 Eylül 2013
- 7.530
- 16.389
- 448
- 41
- Konu Sahibi WunderLost
-
Tatar Türkcesiyle yazilmis metin istiyorum efenimSınav günleri geçsin kitaptan birkaç sayfa günlük konuşma atayım sana Tatarca.
Şimdi atarsam kopya algılanabilir.
Unutursam hatırlat pazartesiden sonra.
Özelden atiyorumTatar Türkcesiyle yazilmis metin istiyorum efenim
Babam da gondermis bugün ama okuyup sildim galiba:)
Merhaba efendim.Günayydınnlaaaaaarrrr hep meşgul kalarak mutlu olanlaaaar
Ahh ütü dedin aklıma geldi benim de ütü yapmam gerek neyse bi ara yapılır elbetSabahtan hadis, sohbet dinleme, dergi işlerini hallettim.
Su doku çözüp duruyorum aralarda.
Çamaşır toplayıp yerlestirdim ben de :))
Bugün kitabi biraz daha fazla okumalıyım.
Nete az girmeliyim.
- Aksama yemek yapılacak.
-Dun yapmadigim ütüyü bugün yapmayi umuyorum
Benim kuzu da canli derste şu an, yeni başladılar sayılır.
Halsizlik var, uyku var.
3 güncük sık dişini inşallah hepsi güzel geçer Allah kolaylık versinSahurda erken kalktim biraz ders çalıştım.
Mutfağı toplayip biraz uyudum.
Kalkınca ders çalıştım.
Markete gittim geldim.
Ders çalıştım.
Arada kucukle ilgilenme işler güçler tabi.
Bunların hepsini ders molasında yapıyorum.
Bu gece sınavlar başlıyor üç gün sürecek.
Ben üniversite sınavına bile bu kadar çalışmadım sıkıldım ya hu.
Ben de yapmadım aman yaparız bir ara hem daha güzel şeyler yapmışsın ütü yerineDün yapmadigim ütüyü bugün de yapmadım. Unutmusumdur belki. Allahim hafizami geri ver nolur... :-((
Ütü yerine Kur'an ve kitap okuyup dizi izledim. Arz ederim
Ben de yapmadım aman yaparız bir ara hem daha güzel şeyler yapmışsın ütü yerine
Siz ütü de mi yapıyorsunuz??Dün yapmadigim ütüyü bugün de yapmadım. Unutmusumdur belki. Allahim hafizami geri ver nolur... :-((
Ütü yerine Kur'an ve kitap okuyup dizi izledim. Arz ederim
Biz eski insanlar, haftada 1 olmasa da eş kişisinin kıyafetleri biriktikce ve canimizin istemesine de bagli olarak ütü işi yapmaktayız efendimSiz ütü de mi yapıyorsunuz??
Hangi cagdayiz canım ütü mü kalmış?
Bizde yok mesela ohh mis.
Sen bize Sanliurfamizi anlatsana azıcık Öğretmenim.Ben de yapmadım aman yaparız bir ara hem daha güzel şeyler yapmışsın ütü yerine
Dimi yaa bence dee yıl olmuş 2021 ne ütüsü artık, hem kırışıklık moda olmadı mı dahaSiz ütü de mi yapıyorsunuz??
Hangi cagdayiz canım ütü mü kalmış?
Bizde yok mesela ohh mis.
Ayn Zeliha ya ailem burdayken çay içmeye oturduk en son(1 ay olmuştur sanırımSen bize Sanliurfamizi anlatsana azıcık Öğretmenim.
En cok neresini seviyorsun sevdin? Görmediğin yeri var mi mesela?
Ayn Zeliha Gölü beni hatırlıyor mu filan
Eşim takım elbise giymiyor çok şükür.Dimi yaa bence dee yıl olmuş 2021 ne ütüsü artık, hem kırışıklık moda olmadı mı daha
Ayn Zeliha ya ailem burdayken çay içmeye oturduk en son(1 ay olmuştur sanırım) hatırlıyorlarmış, unutmuyorlar kimsecikleri onlar
Siverek, viranşehir, ceylanpınar, suruç bu ilçelere gitmedim henüzama halfeti, birecik, bozova, harran, akçakale buralara gittim daha çooook var gezilecek yer
Bizde de resmi kıyafet olayi yok ama ne de olsa gömlek giyiyoruz onlar birikiyor işteEşim takım elbise giymiyor çok şükür.
Evet demek ki daha hayırlı bi zamanda nasip olacaktır inşallah, buyrun gelin bekleriz her zaman şu pandemi bitsin de, aşırı sıcaklarda gelmeyin ama gezdiğinizden bir şey anlamazsınızBir ara güneydoğu gezisi yapalım dedik.
Urfa'ya uçak bileti alacaktık.
Baya indirimliydi.
Ben heyecandan mıdır nedir kart numarasını üçüncü kez sisteme yanlış girince attı beni sistem kabul etmedi daha da.
Dedim eşime Urfa bizi cagirmiyor henuz.(suçumu bastirmiyorum tabi yok öyle birşey)
Vardır bir hayır dedik bir daha da gitmeye bir vakit bulamadık.
Nasip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?