- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.689
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
Hadi darısı banaaa elimdeki kitap biter inşallah bir an önceSemerkant kitabını bugün bitirdim kendime söz verdigim gibi :)
WunderLost Ne işler görüyorsun Hocam? Arada geziyor musun Şanlıurfa'yı? Hava ısınmıştır orda.
Geçmiş olsun.Bu topigi bayadir boslamistim.Cunku annem 3 aydir yogun bakimda komada maalesef.Turkiye.deydim.Geri Almanya{ya dondum.ama pek klim basinda degil.Turkiye deyke Baris Muslunun neuformat kitabini okudum a ve randevu alacaktim ama alamadim..
Cok sagolun.Cok zor bir durummmus.Geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin.
Gecmis olsun HocamHadi darısı banaaa elimdeki kitap biter inşallah bir an önce
Bugün ramazan öncesi bir temizlik yaptım bel ağrısı ile oturuyorum şu anyarın da mesai var malum dinlenmeye çalışıyorum Urfayı da pandemi müsaade ettiği ölçüde geziyoruz diyeyim
Sen neler yapıyorsun nasılsın
Geçmiş olsun, Allah annenize şifa ve sağlık versin amin.Bu topigi bayadir boslamistim.Cunku annem 3 aydir yogun bakimda komada maalesef.Turkiye.deydim.Geri Almanya{ya dondum.ama pek klim basinda degil.Turkiye deyke Baris Muslunun neuformat kitabini okudum a ve randevu alacaktim ama alamadim..
Allah acil şifalar versin inşallah, zor bir durumdur tabi sağlık konusu her şeyden önemli.Bu topigi bayadir boslamistim.Cunku annem 3 aydir yogun bakimda komada maalesef.Turkiye.deydim.Geri Almanya{ya dondum.ama pek klim basinda degil.Turkiye deyke Baris Muslunun neuformat kitabini okudum a ve randevu alacaktim ama alamadim..
Ayy ramazani sizin balkonda geçiresim geldi valla ferah ferahBugün balkonu komple temizledik.
Ramazanda otururuz diye hem oruç oruç zor olur temizlemek.
Komple cam balkon silindi.
Balkon ve balkon koltuklarını foşur foşur yıkadık.
Balkon kilimlerini yıkadım.
Gunesligini de yıkayıp astik.
Ders çalışamadım ama olsun bugün tatil yaptım beynime.
Kafam da yorulmuş bugün reset atayım dedim.
Allah kolaylık versin, ev işleri bitmiyor valla ne kadar ilgilenirsek o kadar iş çıkıyor benceGecmis olsun Hocam
İyiyim cok şükür.
Aynı rutin işler:
Ev isleri, kendime zaman ayirma, cocugumla ilgilenme, onun dersleri ile uğraşıyorum. :)
Buralar epey soğuk daha.Ayy ramazani sizin balkonda geçiresim geldi valla ferah ferahmaaşallah baya yorucu işler bunlar tatil yapmış sayılmazsın bugün, ramazanda keyifle oturun inşallah balkonda❤
Evet öyle.Allah kolaylık versin, ev işleri bitmiyor valla ne kadar ilgilenirsek o kadar iş çıkıyor bencecanımız sağ olsun
Evet kapattık petekleri, akşam serin olursa da klima ile idare ediyoruz yaniBuralar epey soğuk daha.
Öğlen biraz iliklasiyor aksama doğru soğuk.
Petekleri kapatamadik daha.
Sizin oralar ısındı mi iyice yoksa?
Ben de öyleyim ve olduğu kadarım da baya düşük seviyedeEvet öyle.
Ama şükür ev isleri konusunda cok sikmiyorum kendimi:) Oldugu kadar'cıyım ben
Allah hepimize sağlık afiyet huzur versin. Dua edesim geliyor :)
Merhabalar hoş geldinizUyanık olduğunuz ilk saat ve yatmadan önce son saat herhangi bir ekrana bakmayın
- Haftanın bir günü teknoloji orucu tutun
Merhabalar bu 2 fikre bayıldımbunlari bende uygulayacagim ayni zamanda günlük bende 50 100 sayfa arasi kitap okuyacağım düzenli ders çalışacağım ve islerimi ertelememeye özen göstereceğim böyle topiklere bayılıyorum beni motive ediyor birde burda yazdığımız içinde sorumluluk almis gibi hissediyorum
Teşekkür ederim hosbuldumMerhabalar hoş geldiniz
Evet motive ediyor, teşvik ediyor insanı böyle olunca, yaptıklarınızı da yapamadıklarınızı da yazabilirsiniz günlük gibi kullanıyoruz arada sohbet de oluyor güzel oluyor, bekleriz her zaman❤
Benim de çok düzenli yazdığım söylenemez canımız sağ olsunnTeşekkür ederim hosbuldumumarım düzenli yazarım, yazmaya çalışacağım ben aynı zamanda bir işte de çalıştığım için calistigim gunler sadece kitap okurum geç çıkıyorum çünkü işten. bu arada herkese hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlar sağlıklı nice ramazanlara erişelim inşallah sevdiklerimizle❤Hayırlı Ramazanlar canlar