- Konu Sahibi WunderLost
Gömlek de giymiyoruz.Bizde de resmi kıyafet olayi yok ama ne de olsa gömlek giyiyoruz onlar birikiyor işte neyse bir gün ütülerim amaaann
Bu kadar seviyorum işte ütüyü.
Aramızdaki ilişki çok seviyeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gömlek de giymiyoruz.Bizde de resmi kıyafet olayi yok ama ne de olsa gömlek giyiyoruz onlar birikiyor işte neyse bir gün ütülerim amaaann
İnşaallah bakalım ne zamana nasip olursa.Evet demek ki daha hayırlı bi zamanda nasip olacaktır inşallah, buyrun gelin bekleriz her zaman şu pandemi bitsin de, aşırı sıcaklarda gelmeyin ama gezdiğinizden bir şey anlamazsınız merak ettiğiniz her şeyi de sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum burası icin
HarikaymışGömlek de giymiyoruz.
Evet Mayıs da sıcak ama tabiki bi ağustos kadar değil yani, Eylülde de güzel oluyor buralar. Turla gelecekseniz zaten birçok güzelliğini görmüş olursunuz buranın az vakte çok yer sığdırabiliyorlar onlar, gün sonu mutlaka sıra gecesine götürürler sizi Göbeklitepe yi mutlaka gezdirirler gerçekten insan şaşırıp kalıyor bir kere olsun görülmesi gereken bir yer Halfeti de vardır tur güzergahında diye düşünüyorum sular altında kalan tarihi yerler açısından ilgi çekiyor baya.İnşaallah bakalım ne zamana nasip olursa.
Mayıs gibi planlamistik o zaman da.
Mayıs iyi midir?
Hangi aylar güzel gezmek için.
Halfeti'yi görmek bize de nasib olur umarım yaDimi yaa bence dee yıl olmuş 2021 ne ütüsü artık, hem kırışıklık moda olmadı mı daha
Ayn Zeliha ya ailem burdayken çay içmeye oturduk en son(1 ay olmuştur sanırım ) hatırlıyorlarmış, unutmuyorlar kimsecikleri onlar
Siverek, viranşehir, ceylanpınar, suruç bu ilçelere gitmedim henüz ama halfeti, birecik, bozova, harran, akçakale buralara gittim daha çooook var gezilecek yer
Cok ve hayırlı yasa e miGömlek de giymiyoruz.
Balıklıgöle çok sık gitmem ama gittiğimde ayrı bir atmosfer hissederim orada. Bir de Bozova/Çatak hoşuma gider su kenarı yeşillik bir alan orda vakit geçirmeyi severimHalfeti'yi görmek bize de nasib olur umarım ya
En sevdigin yeri soylememissin, en cok nereyi begeniyorsun, nerelerde vakit geciriyorsun?
Sen anlatınca icim bi hoş oldu, orda gibi hissettim
Ne demek❤ ülkemizde öyle güzel yerler var ki gerçekten her köşesi cennetim ezilir yanar içim bir baskadir benim memleketim yaniMaldivler gibi bi yermis, şahane muhtesem mâşâallah, bilgilendirdigin icin sag ol Wunder WunderLost
Eki Görüntüle 2828312
Haberimiz yokmuşNe demek❤ ülkemizde öyle güzel yerler var ki gerçekten her köşesi cennetim ezilir yanar içim bir baskadir benim memleketim yani
Ne kadar güzel ben de seviyorum burayı derler bi gelirken ağlanır bi giderken burda diye. Ben ağlayarak gelmedim gerçi atanma sevinci ile geldim bakalım gidişim nasıl olacakHaberimiz yokmuş
İmkân bulan gezmeli Doğu, Batı, Güneydoğu demeden. Önyargıyla Güneydoğu'ya gezmeye gidip ağzı açık hayranlıkla dönen çok kadın gördüm gezide.
Şükür ben İç Anadolu'da Güneydoğu'yu yaşayıp azcık tanıyıp sonra o tarafa gezmeye gittiğim icin ön bilgim ve ön SEVGİM hatta AŞKIM vardı, giderken ayrı ağladım kavuşuyorum diye, gidince dönmemek için ayrı ağladım.
Aa hangi çay bardağıWunderLost çay bardağından gördüm seni sobee..
Kaç tane kaldıSınavlar gir gir bitmiyordu...
Domatesin arkasındaki.Aa hangi çay bardağı
İki taneeeğ..Kaç tane kaldı
Yaa ciddi mii ben bakmıştım bir şey göremedim paylaştım o yüzden ama sen böyle diyinceDomatesin arkasındaki.