- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi WunderLost
İnşallah daha az ağrılı geçer, geçmiş olsunDün tarifi yaparken çok zaman kaybı oldu.dunden hicbirsey anlamadim
Ama kitab okudum,
Evi topladım supurdum,
Okuyacağım diger şeyleri okudum.
Hasta oldum ağrım var suan kitab okudum sadece ve yürüdüm daha soraki günü blmiyorum nasıl geçer bastırıyor baya..
Hoş geldiniiizŞimdiye kdar kk de okuduğum en yararlı ve gerekli konu olabiliryazılanların çoğunu uygulamakla birkte tümünü uygulayabilmem için hayatımı düzene sokmam lazım ilk olarak uykumu düzene sokmam lazım mesela egzersiz uzun zamandır planladığım şeyler arasında inşallah başlıcam
Burda arkadaşlarımızdan biRi "Forest" adlı uygulamadan bahsetmişti odaklanma üzerine bir uygulama, telefonla gereğinden fazla haşır neşir olmamak içinBen de bugun yine erken kalkamadim ama sporumu yaptim sonunda insallah devami gelir
Bugun isim yoktu bi mutfak supurdum bi de camasir attim o kadae geri kalan vakitte oglumla ilgilendim biraz Kuran okudum yatarken kitap okuyayim dedim ama cok uykum gelmis telefon kurcalarken vakit nasil geciyor anlamiyorum biraz bunu azaltsam iyi olacak
Süreyi yavaş yavaş sınırlandırın bi anda yüklenmeyin sigara bıraktırma hattı gibi olduGecen bi uygulama yukledim cok girdigim uygulamalara kisitlama koydum sonra sure dolunca girmeme izin vermedi geri uygulamayi kaldirdim bu kadar istikrarliyimo uygulamayi yukleyecegim tekrar bu sefer silmemek uzere
Süreyi yavaş yavaş sınırlandırın bi anda yüklenmeyin sigara bıraktırma hattı gibi oldu
Bense bugün hiç ama hiç yürümedim yaa bu konuda çok takdir ediyorum seniBugünüm sabah kitab okumakla başladım
Sonra biraz yürüdüm
Sonra kahvaltı hazırladım topla et vs diyene kadar eşimle flim izledik.
Sonra yine biraz kitab okudum. Biraz nette takıldım akşam yemeği vs yine yürüdüm
Tesbihlerimi çektim
Şuan kahve içiyorum dinlenme mod artık.
Kışın evdeyiz ya hareketsizlikte hareketsizligi getiriyor en iyisi bilenmek diyip devam ediyorum canim çokta zorlamıyor kitab okuyorum yürürken çoğu zaman hattaBense bugün hiç ama hiç yürümedim yaa bu konuda çok takdir ediyorum seni
Ya bugün biraz modum da düşüktü yoksa bi 45 dk lık leslie açsam iyi olurdu 5-6 bin adım olurdu hem ama kısmet işte yarın bakalım iyi olur inşallahKışın evdeyiz ya hareketsizlikte hareketsizligi getiriyor en iyisi bilenmek diyip devam ediyorum canim çokta zorlamıyor kitab okuyorum yürürken çoğu zaman hatta
Bugün o bendede vardı bliyormusun.bi ara geldiYa bugün biraz modum da düşüktü yoksa bi 45 dk lık leslie açsam iyi olurdu 5-6 bin adım olurdu hem ama kısmet işte yarın bakalım iyi olur inşallah
Bazı anlar insan dönüp duran bu hayat çarkında soluklanmak istiyor kenara çekilip, bir şey yapası gelmiyor o an için. Geçiçi bir durum neyseki. Yarın dışarda yürüyüş yapma niyetim var bakalım inşallahBugün o bendede vardı bliyormusun.bi ara geldi
Çok güzeellAaa bir de yeni bir olumlamalara basladim.Onlari yapiyor ve moralimi yuksek tutmaya calisiyorum....pazartesi oruc tutmustum.Yarainda tutacagim insallah.