• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba... Herkese forum da ilk günüm ve yarın ilk komntrolüm var yakın gördüğüm ve yazılarını beğendiğim birkaç arkadaşı ekledim arkadaş olarak. Kabul ederseniz sevinirim süreci günlük olarak yazmak istiyorum. Dr. ESER AYDOĞDU ile ilk kontrolüm hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız da sevinirim .

Mrh..kızlar koltuk altı kesinizde ki iz ne alemde.. bende koltuk altı yaptırıcam 6 ayda izler silikleşirmi

Canim ben evin tek cocuguyum.ole nazli buyudum ki anlatamam.hastaneden falan bende korkardim.ilk kez ameliyat oldum.ben bile olduysam bence herkes olur :-) zaten ilac aliosun uyuyorsun.uyandiginda hersey bitmis oluyor.ben sadece dort gun zorluk cektim.sonrasinda hic agri duymadim.senin anlamadigin noktalar neler solersen yardimci olurum.ben burdaki arkadaslarimdan cesaret alip bu ameliyati oldum.iyikide olmusum :-)
canım bende evin tek çocuguyum:)tüm sürecini okudum meme ucu gıttgım 4 doktor da olmaz dedı senın doktoruna da randevu alıcam 11 doktordan randevu aldım bazen abartyorum dıyorum ama bıraz ayrıntıcıyım sanırım.Görüştüğüm doktorlar genellıkle koltuk altına sıcak bakmıyor belkıde yapmıyorlar dıye.Meme altı da ıstemıyorum kas altı 250 275 arası dıyorlar.Sen a cupmıssın sanırım ben a dan daha azım sence 250 cok kucuk olmaz mı?Arkadaşlık isteği gönderdim fotolarına baka bılır mıyım:)

Dun sabah saat 9 da ameliyata girdim,bır gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum şu anda evdeyım. Henuz hıc agrı kesıcı almaya ıhtıyac duymadım. Doktorumla amelıyat oncesı ben 250cc yuvarlak ıstemıstım. Fakat amelıyat sırasın da 295cc damlaya karar vermışler . Su anda ıyıyım yatıp kalkarken destek alıyorum sadece amelıyatım muhtesem bı sekılde meme ucundan fasya altı oldu.

canım bende evin tek çocuguyum:)tüm sürecini okudum meme ucu gıttgım 4 doktor da olmaz dedı senın doktoruna da randevu alıcam 11 doktordan randevu aldım bazen abartyorum dıyorum ama bıraz ayrıntıcıyım sanırım.Görüştüğüm doktorlar genellıkle koltuk altına sıcak bakmıyor belkıde yapmıyorlar dıye.Meme altı da ıstemıyorum kas altı 250 275 arası dıyorlar.Sen a cupmıssın sanırım ben a dan daha azım sence 250 cok kucuk olmaz mı?Arkadaşlık isteği gönderdim fotolarına baka bılır mıyım:)
ben suanda c cupum.buyuk ıstıyorsan soyle goz doldursun dıyorsan 250 kucuk olur.325 cc bile suanda kucuk gelıyor bana.bence abartmıyorsun bende 12 doktorla gorsumustum :) senı eklıyorum bakabılırmısın

Dun sabah saat 9 da ameliyata girdim,bır gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum şu anda evdeyım. Henuz hıc agrı kesıcı almaya ıhtıyac duymadım. Doktorumla amelıyat oncesı ben 250cc yuvarlak ıstemıstım. Fakat amelıyat sırasın da 295cc damlaya karar vermışler . Su anda ıyıyım yatıp kalkarken destek alıyorum sadece amelıyatım muhtesem bı sekılde meme ucundan fasya altı oldu.

cok gecmıs olsun,suanda agrıların daha azdır.bıkac gune hiçbirseyın kalmaz.hangı marka silikon takıldı?

ben suanda c cupum.buyuk ıstıyorsan soyle goz doldursun dıyorsan 250 kucuk olur.325 cc bile suanda kucuk gelıyor bana.bence abartmıyorsun bende 12 doktorla gorsumustum :) senı eklıyorum bakabılırmısın

Bugun misafirlige gittim yedim ictim servis yaptim hersey yolundaydi gunluk hayatima dondum sadece kollarimi tam yana acamiorum. Ameliyattan ciktigimda iki yarabandi bir sporcu sudyeniyle cikmistim 5. Gunumde kontrolum var umarim yarabantlarim cikar.

Bugun misafirlige gittim yedim ictim servis yaptim hersey yolundaydi gunluk hayatima dondum sadece kollarimi tam yana acamiorum. Ameliyattan ciktigimda iki yarabandi bir sporcu sudyeniyle cikmistim 5. Gunumde kontrolum var umarim yarabantlarim cikar.

cok guzel toparlamıssın hemen.yara bantları 1 hafta kalır sanırım bende ole olmustu

canım sen nasılsın simdi artık normal yaşantına çoktan dönmüşşündür...ya ben çok korkuyorum...yarın akşam ankara yolcusuyum...çarşambada ameliyatım olacak çok heyecanlıyım...

canım tesekkur ederım suanda cok iyiyim hatta suanda tenis oynamaya başladım bile :) bak sana sunu soleyecegım bizz koltukaltı oldugumuz ıcın sakın dıger arkadasların ameliyat surecıyle karsılastırma.ılk basta sankı hiç kolunu kaldıramıyacak hissine kapılırsın.zaten 3-4 gun kaldıramazsın .ama sonra yavas yavas hergun bi kac cm yukarı olacak sekılde kaldırırsın.bır hafta-10 gun de ıse kolunu tamamen kaldırabılırsın.

canım tesekkur ederım suanda cok iyiyim hatta suanda tenis oynamaya başladım bile :) bak sana sunu soleyecegım bizz koltukaltı oldugumuz ıcın sakın dıger arkadasların ameliyat surecıyle karsılastırma.ılk basta sankı hiç kolunu kaldıramıyacak hissine kapılırsın.zaten 3-4 gun kaldıramazsın .ama sonra yavas yavas hergun bi kac cm yukarı olacak sekılde kaldırırsın.bır hafta-10 gun de ıse kolunu tamamen kaldırabılırsın.

evet bende farkındayım onun..ve sen benim için bulunmaz velinimet oldun

acaba 10 15 gün sonra pilates yapabilirmiyim ben...ben platessiz yapamıyorumda...yürüyüşü daha kısa sürede yaparım diye düşünüyorum...o daha kolay..ama plates te herşeyi kolla yapıyorsu karın kalça tüm kareketlerde kol var..mekik ve sınav çekebiliyormusun denesene banada bilgi ver..aman ha kendini zorlama olmuyorsa olmuyordur...

Carsamba alınacak evet tam bır hafta sonra. Keske olsam dıenlere bu gune kadar bekleyenlere kesınlıkle hemen olaunlar dıorum. Ozellıkle ofıs calısanları ucuncu gun gayet rahat öasabası ıslerıne donebılırle.

meme dokusu az da olsa olanlar olmasın dıyorum :) herseyın gene de dogalı guzel.ama meme dokusu olmayanlar ve bunu sorun yapanlar aynen benım gıbı olanlar kesınlıkle beklemesın olsun.

acaba 10 15 gün sonra pilates yapabilirmiyim ben...ben platessiz yapamıyorumda...yürüyüşü daha kısa sürede yaparım diye düşünüyorum...o daha kolay..ama plates te herşeyi kolla yapıyorsu karın kalça tüm kareketlerde kol var..mekik ve sınav çekebiliyormusun denesene banada bilgi ver..aman ha kendini zorlama olmuyorsa olmuyordur...

canım plates için bence beklemelısın.allah korusun acılan cebin dısına cıkar silikonlar.kayar falan sonra ugras dur.ben 1,5 ay bantla dolastım ve cok kendımı zorlamadım.kesınlıkle bekle derım ben.zaten doktorunda izin vermez.verse de yapma.ben suanda mekik cekebılıyorum ama sınava cesaret edemem:)

10-15 gün sonra platesmi :53: Canım ameliyat sonrası spor konusunu defalarca yazmıştım ben .. :20: Ameliyattan sonra ne diyeceksin bakalım 10-15 gün sonra spora :37: Hangi ameliyat sonrasında bu kadar erken bir süreçte spor yapabilirsinki meme ameliyatı sonrasında yapabilesin??

Ben fitnes level 1 egitmenim! Bacak ve alt karin egzersizi yapabilirsin ama spor kesinlikle yapmamalisin bransin nedir bilmiyorum ama hicbir spor bransi icin musade eden bir ameliyat kesi yeri degil ozellikle bagisiklik sistemin narkozla zorlanmisken en az 5 gun iyi beslenip direnc kazanmali terletici ve nabzi yukseltici durumlardan kacinmalisin. Basit squat egzersizleri egimli bas boyun dengesini koruyarak karin hareketleri yapabilirsin kesin meme alti veya meme ucuizerindeyse 3. Gunden itibaren on kol sinirin olmali calismalarin da. Plates fitnes branslari arasinda kolaylikla yapabilecegin bircok hareket iceriyor lastik ve kayisla bacak ve bel calismaya devam edebilirsin sorun yok.

10-15 gün sonra platesmi :53: Canım ameliyat sonrası spor konusunu defalarca yazmıştım ben .. :20: Ameliyattan sonra ne diyeceksin bakalım 10-15 gün sonra spora :37: Hangi ameliyat sonrasında bu kadar erken bir süreçte spor yapabilirsinki meme ameliyatı sonrasında yapabilesin??

10 gün sonra kollar yukarı tamamen kalkıyormuş ya...ne bileyim yapabilirim zannettim canım benim..neyse 1 ay ertelerim bende....ben karın germeden 3 hafta sonra yavaş yavaş başlamıştımm...tamamen yapabilmem 1.5 2ayı bulmuştu

ben fitnes level 1 egitmenim! Bacak ve alt karin egzersizi yapabilirsin ama spor kesinlikle yapmamalisin bransin nedir bilmiyorum ama hicbir spor bransi icin musade eden bir ameliyat kesi yeri degil ozellikle bagisiklik sistemin narkozla zorlanmisken en az 5 gun iyi beslenip direnc kazanmali terletici ve nabzi yukseltici durumlardan kacinmalisin. Basit squat egzersizleri egimli bas boyun dengesini koruyarak karin hareketleri yapabilirsin kesin meme alti veya meme ucuizerindeyse 3. Gunden itibaren on kol sinirin olmali calismalarin da. Plates fitnes branslari arasinda kolaylikla yapabilecegin bircok hareket iceriyor lastik ve kayisla bacak ve bel calismaya devam edebilirsin sorun yok.

teşekkür ederim iste bende tam da bunu ifade etmeye çalıştım aslında ..amacım haldur huldur spor değildi..sadece vücudum egzersizleri unutmasın istiyorum...ne bileyim yatarak bacak dairesi...yada skuat falan ...denerim olmazsa ara veririm...1.2 ay hiç yapmasam hamlasırım değilmi...bu arada ben 5 yıldır piletes yapıyorum...

Back