• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

kararını sen verıceksın bunun ıcınde doktorunla beraber yarın kesın bır karar vermen gerekıyor gorusdugunde aklındakı her sorunun cevabını doktorundan alıcagına emınım benımde sana kasdettıgım buydu okadar acı cekıp o amelıyatı olucaksın olduguna degmeli bence tam olmalı benım fıkrım böyle tabıkı sen son kararı verıceksın bızler sadece sana fıkrımızı soyluyebılırız fazla deforme olma konusunu doktorunla bıre bır konus doktorun senı dogru bılgılendırecegınden emınım sonrasında kararını doktorunla beraber ver bende yarın öyle yapıcam butun sorularımın cevabını alıp benım ıcın en dogru kararı verıcem ınsallah ... insallah pişman olmayız canım... umarım gönlümce olur hersey :16:

inşallah tatlım inşallah :16:

yaa kızlar emin değilim işte :( ya çok fazla büyük olursa ilk başta ben 300 cc düşünüyordum doktorumda öyle önermişti sonra dedim 25 cc ne kadar çok fark ederki 325 cc olsun şimdi 350 cc bile düşünmeye başladım...o kadar acı çekicez olmuşken tam olsun ama dediğim gibi ileride ikinci hamilelik düşürsem fazla deforme olursa pişman olmak istemiyorum...

gögüs dokun cok varsa 325cc yaptir madem ama hic yok tam takir diyosan 350 yinede pisman olucagin bsy yapma netten resimlere bak 350cc silikon ne kdr oluyor diye en ii karari sen ve doktorun vericek cnm :34:

gögüs dokun cok varsa 325cc yaptir madem ama hic yok tam takir diyosan 350 yinede pisman olucagin bsy yapma netten resimlere bak 350cc silikon ne kdr oluyor diye en ii karari sen ve doktorun vericek cnm :34:

evet canım göğüsüm 350 yi kaldırabilirmi emin değilim ... ama emzirme döneminde 90 beden sütyen kullandığım olmuştu...sanırım son karraı doktoruma bırakıcam ama mesele senin 400 cc üzeriydi hiç de öyle görünmüyor...son halini çıplak olarak eklemeyi düşünüyormusun ?

=frezyamm;33437605]evet canım göğüsüm 350 yi kaldırabilirmi emin değilim ... ama emzirme döneminde 90 beden sütyen kullandığım olmuştu...sanırım son karraı doktoruma bırakıcam ama mesele senin 400 cc üzeriydi hiç de öyle görünmüyor...son halini çıplak olarak eklemeyi düşünüyormusun ?[/QUOTE]

Arkadaşım benim meme dokum hiç yoktu neredeyse dümdüzdu doktor 350 cc sana olmaz demişti ben çok ısrar ettim 350 den az istemiyorum diye doktorda dual plan yöntemi ile çok rahat bir şekilde isteğimi yerine getirmiş. Hatta ameliyattan sonra daha büyükte koyabilirmisiz 350 cc çok rahat oldu dedi. Bence sende en azından 350 cc düşün ben çok pişmanım daha büyük neden istemedim diye. Ayrıca ben çok az ağrı çektim sende zor olur diye korkma olurmu olabilecek ve sana yakışacak en büyük protezi iste sonradan sende benim gibi üzülme. Istersen benim fotoğraflarima tekrar bir bak hiçte büyük değil.

=frezyamm;33437605]evet canım göğüsüm 350 yi kaldırabilirmi emin değilim ... ama emzirme döneminde 90 beden sütyen kullandığım olmuştu...sanırım son karraı doktoruma bırakıcam ama mesele senin 400 cc üzeriydi hiç de öyle görünmüyor...son halini çıplak olarak eklemeyi düşünüyormusun ?[/QUOTE]

Arkadaşım benim meme dokum hiç yoktu neredeyse dümdüzdu doktor 350 cc sana olmaz demişti ben çok ısrar ettim 350 den az istemiyorum diye doktorda dual plan yöntemi ile çok rahat bir şekilde isteğimi yerine getirmiş. Hatta ameliyattan sonra daha büyükte koyabilirmisiz 350 cc çok rahat oldu dedi. Bence sende en azından 350 cc düşün ben çok pişmanım daha büyük neden istemedim diye. Ayrıca ben çok az ağrı çektim sende zor olur diye korkma olurmu olabilecek ve sana yakışacak en büyük protezi iste sonradan sende benim gibi üzülme. Istersen benim fotoğraflarima tekrar bir bak hiçte büyük değil.

=frezyamm;33437605]evet canım göğüsüm 350 yi kaldırabilirmi emin değilim ... ama emzirme döneminde 90 beden sütyen kullandığım olmuştu...sanırım son karraı doktoruma bırakıcam ama mesele senin 400 cc üzeriydi hiç de öyle görünmüyor...son halini çıplak olarak eklemeyi düşünüyormusun ?

Arkadaşım benim meme dokum hiç yoktu neredeyse dümdüzdu doktor 350 cc sana olmaz demişti ben çok ısrar ettim 350 den az istemiyorum diye doktorda dual plan yöntemi ile çok rahat bir şekilde isteğimi yerine getirmiş. Hatta ameliyattan sonra daha büyükte koyabilirmisiz 350 cc çok rahat oldu dedi. Bence sende en azından 350 cc düşün ben çok pişmanım daha büyük neden istemedim diye. Ayrıca ben çok az ağrı çektim sende zor olur diye korkma olurmu olabilecek ve sana yakışacak en büyük protezi iste sonradan sende benim gibi üzülme. Istersen benim fotoğraflarima tekrar bir bak hiçte büyük değil.[/QUOTE]

evet canım seninkiler hiç büyük değil gayet güzel ve ideal duruyor..benide şaşırtan bu ya zaten...kimisinde 325 gayet güzel 350 den bile büyük kimisinde 325 cc ama 350 gibi duruyor...senin göğüslerin gayet güzel bir boyutta...yarın doktorumla tekrar detaylı olarak konuşucam..inşallah pişamnlık duymayacağım bir boyutta karar vermiş oluruz :16:

ayy ne olmuş böyle aynı mesaj defalarca gitmiş sayfa sahibine çok ayıp oldu valla bir sürü yer işgal etmişim:17::17::17:

evet canım göğüsüm 350 yi kaldırabilirmi emin değilim ... ama emzirme döneminde 90 beden sütyen kullandığım olmuştu...sanırım son karraı doktoruma bırakıcam ama mesele senin 400 cc üzeriydi hiç de öyle görünmüyor...son halini çıplak olarak eklemeyi düşünüyormusun ?

Canım şimdiki hallerini ekler misin merak ettim nasıllar :)

yaa kızlar emin değilim işte :( ya çok fazla büyük olursa ilk başta ben 300 cc düşünüyordum doktorumda öyle önermişti sonra dedim 25 cc ne kadar çok fark ederki 325 cc olsun şimdi 350 cc bile düşünmeye başladım...o kadar acı çekicez olmuşken tam olsun ama dediğim gibi ileride ikinci hamilelik düşürsem fazla deforme olursa pişman olmak istemiyorum...

canım ameliyat öncesi ve sonrası fotolara bak büyüklüğe ordan karar ver ameliyat olup okadar ağrı çekicez benimde ölçüm yarın alıncak biliyosun ben internetten çıktı aldım istediğim büyüklüğü göstermek için benim meme dokum çok az olabilecek en büyük ölçüyü istiyorum göğüs amelyatı öncesi ve sonrası fotolara baktığımda bazılarında silikon takılmış ama çk küçük duruyo çk az kaldı ameliyata son kez yarın konuşup karar verilcek

canım eklıyorum senı bak bakalım 325 nasıl durmus.ama bence 325 iyidir.

Merhaba, Ben de bu operasyonu geçirenlerdenim. 12 aralık 275 kaszarıaltı meme altı kesisi ile. Ama ciddi bir problemm var. Dekoltemde silikon bariz bir şekilde gözle ve elle belli oluyor. Benim için doğru yöntem dualplane olacakmış sanırım. Sana arkadaşlık talebi yolladım ekleyebilir misin? Çok merak ediyorum senin sonucunu. Benim sorun da fotoğraflarımda var görebilirsin. :((

canım eklıyorum senı bak bakalım 325 nasıl durmus.ama bence 325 iyidir.

evet canım teşekkür ederim :) seninkiler süper ötesinde olmuş maşallah :nazar: diyeyim...sanırım ölçülerimiz birbirine yakın benimde doktorum ameliyat esnasında deneyecek 325 cc kesin ama belki 350 de olabilir...pazartesi kesin olacak inşallah :16:

Merhaba, Ben de bu operasyonu geçirenlerdenim. 12 aralık 275 kaszarıaltı meme altı kesisi ile. Ama ciddi bir problemm var. Dekoltemde silikon bariz bir şekilde gözle ve elle belli oluyor. Benim için doğru yöntem dualplane olacakmış sanırım. Sana arkadaşlık talebi yolladım ekleyebilir misin? Çok merak ediyorum senin sonucunu. Benim sorun da fotoğraflarımda var görebilirsin. :((

ya senın sorununu okudum gercekten uzuldum.eklıyorum senı tabıkı elımden bi yardım gelıyorsa yaparım.ayrıca mutlaka ama mutlaka baska doktorlara da gorun.bak benım ameliyat surecımde sorun yasamadım ama kendı memleketımde 2 doktorla gorustum ve muayene oldum.onlarında fıkırlerını aldım.hicbir doktor kendı yaptıgı ameliyatta kolay kolay hata bulmaz.oyuzden baska doktorların fikrini al.ıkıncısı kendı doktorunu bu sorunu duzeltmesı ıcın ıkna et.ama doktorun kendıne guvenmıyorsa da bosver baska doktora bak.ama senı en ıyı bılen senın kendı doktorundur.dedıgım gibi eger kendıne guvenmezse bosver.ama bende ilk aylarda altta hıssedıyordum sonra o azaldı.suanda cok az ama zamanla yok olacagına ınanıyorum.yag enjeksıyonu ıcın ıkı kere dusun.kıtle olusabılır.

evet canım teşekkür ederim :) seninkiler süper ötesinde olmuş maşallah :nazar: diyeyim...sanırım ölçülerimiz birbirine yakın benimde doktorum ameliyat esnasında deneyecek 325 cc kesin ama belki 350 de olabilir...pazartesi kesin olacak inşallah :16:

cok tesekkur ederım canım.350 olsa daha ıyı olur sankı.ya gozun alısınca daha fazlasını ıstıyor ınsan ama tabıkı ılerde senı zorlamayacak bir olcu olması da lazım.yanı doktor tum sorumlulugu kabul ederek alıbılecek en buyugu koysun.

Back