İki yil sonra karşılaştık sonuç yine fiyasko

Bir duygusunun olmadığı çok bariz. Biraz takılayım sonra giderim demiş kendince. Cinsellik için demiyorum bunu. Duygusu olan adamlar sevgililik meselesine öyle gak guk yapmıyorlar inanın.
Net insanlar çıksın karşınıza ne diyelim.

İşler ilerlemeden masaj yaparım, sarılıp uyuyalım , evlenelim muhabbeti yapandan kaçacaksın. Normal muhabbet eden, bakımlı, güleryüzlü, iltifat edip sana sorular soruyorsa onunla görüş. Nerden anlarım diye sormuşsun ya ona istinaden yazdım

Nasıl anlarim peki bunu hemen büyük ilgi gostermesinden dimi?

İlgi gostermesinden değil.
Bazilari göz boyamak için asiri ilgi gosteriyor. Bazilari da heyecandan, sevgiden fazla ilgili gosterebilir. Bunu ayirtetmek icin o ilişkideki bir cok başka hareketleri de gozlemlemek lazim.

Ama ilk gunden veya karsilasir karsilamaz ortada iliski vs de yokken sarilalim, uyuyalim yok masaj yapalim muhabbeti flort filan degil yatacak kadin ariyor bu gorebileceginiz en açık hali bunu da anlayamayan digerlerini hiç anlayamaz.
Evlenecegiz diye hayal kurdurup hatta cocuk isimleri dusunup, ailesiyle tanistirip kazik atan adamlar var etrafta. Burda da konular var benzer.

Çok teşekkür ederim

Masaj, sarılıp uyuma muhabbeti yapan adama da ben ciddi ilişki istiyorum demek haktır arkadaşlar, adam yatağın yolunu gösteriyorsa ben de nikah dairesinin yolunu gösteriririm. Bence konu sahibi doğru adım atmış. Öyle saça böyle tarak. Almış ağzının payını kaçmış.

İlk günden elleşme muhabbeti yapan adamın niyeti bellidir konu sahibi, uzun vadeli ilişki düşünen adam bence önce bir ölçüp tartar kafalar uyuyor mu diye. Hiç değilse 3 5 buluşma bekler. Ha aranızda şimşekler çakar 2.buluşmada oynaşırsınız o ayrı ama bu önden belli edilmez akışta gelişir

Yani ilgi normal ama ilerisi anormal dimi. Sonucta tanimak icin konusmak gerekiyor. Teşekkürler

Çok teşekkür ederim

Tabi ki kimse ayrılacağını bile bile sevgili olmak istemez takılmak isteyenler hariç. Ama daha tanışalı çok kısa süre olmuş bir huyunu suyunu görüp bunu değerlendirmek var birde direk ciddi ilişkiden bahsedip evlilik konusunun erken açılması var. Belki oda sizi tanıdıkça fikri değişecek. Ama ben huyunu sevmedim olmaz bundan diyorsanız direk mesafe koyun zaten hiç onunla bu durumu tartışmaya bile gerek yok bence.

Baglanmadim efor sarfetmedim. Ayrıca yuz vermediğim için bu durumdayiz. O dediklerine karsilik alamadi. 2 yildir konuşmuyoruz daha yeni konuşuyoruz noluyo dedim. Ve benle boyle muhabbetlere girmeye niyetin varsa ben hoşlanmıyorum dedim. Yani ona bunlari konusmak icin bi ortam vermedim.

Akışına nasil birakayim? Adam bu muhabbetleri açtığında tepki vermem gerekiyor illaki. Akisina biraksam muhabbetin devamı gelecek ayrica akisina biraksam adam arkadaş olalim kararini söylemeyecek bile. Neyin akışı

Sevişmek için bulmamış ki denk gelmiş, gelmişken de denemiş. Arkadaşlarına masaj yapıp sarılıp öpüyor muymuş? Gayet de denemiş şansını. Dua edin boşluğa düşmemişsiniz bugün başka bir yönden konuyu açardınız.

Buraya derlestlesmek icin yazdim seviyorum burayı. Şöyle genellememin sebebi ben cinsellik konularina ne kadar dikkat edersem karsima böyle insanlar çıkıyor. Birde Daha iliski basinda aşırı ilgi oluyor sonra devami yok. O yüzden dedim onu

Yani biraz salak ayagina yatarim ama o konularda dikkat ederim. Sacma iste ya. O gitsin arkadaşlarına özledim desin. Kendi de farkinda ama açıklaması yok iste saçmalıyor

Bozulmazsanız şahsi yorumumu yapacağım, masaj yaparım, sarılırız uyuruz bunlar erotik yoklamalar gibi geldi bana, hormonların etkisiyle size yaklaşmış, ciddi bir niyeti olmadığı için de u dönüşü yapması çabuk olmuş. Verilmiş sadakanız varmış çabuk kurtulmuşsunuz.

Yok neden bozulayim. Teşekkürler yorum icin. Evet katılıyorum aynen bu şekilde

O muhabbetlere girdiğinde ben hoşlanmıyorum böyle konulardan der kapatırsınız konuyu. Patladım dediniz ya ben ona dedim akışına bıraksaydınız diye. Bazı şeylerin zamanla şekilleneceğini düşünüyor ben. Siz tepkisiz kalınca bu sefer karşınızdaki işi ciddiye bindirmek istiyor bu tecrübeyle sabit Ama tabii siz hemen her şey olsun diyorsanız benim dediğim akışına bırakma olayı size gelmez.
Bilmiyorum ben genel olarak flörtlerimi çok ciddiye almadım hayatım boyunca oluruna bıraktım, ama gidene de üzülmedim. Hepimizin karşısına böyle tipler çıktı. Sonrasında iyi adamlar da oluyor merak etmeyin

Evet o konuda haklısınız. Ben genel olarak tez canliyimdir. Ama tuttum kendimi yeterince. Benim akisina birakamadigim nokta iki türlü davranması. Gunde bir kere yazması. Ya hep yazsin yada hic. Baştan ilgiyi gösterip sonradan arkadas kalalim ayaklarina yatilmasina gelemiyorum ben. Tepkisiz kaldım 1 gun yazmadım akşamına o yazdi mesela. Ama iste anlamaz tavirdan falan. Bekliyoruz o iyi adamlari hadi bakalim

Tepkisiz kalın bundan sonraki flörtlerinizde sizden kıymetlisi olmaz Erkek akılları sıra 'cool ıssız adamı' oynamayı seviyor, bu sefer kadın cool olunca sudan çıkmış balığa dönüyorlar çünkü bildikleri 2. bir yol yok Ben bunu taktik olarak yapmıyordum ama içimden böyle geliyordu.

Ya ben bi süreden sonra dayanamıyorum. Sıkıcı oluyor açıkçası enerjik insanim ben . Ama yani kisine gorede degisir. Yapiya bagli biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…