İki yerde düğün yapanlar ve yapacaklar

mutlulukbenihicbirakma

23.01.08:)
Pro Üye
5 Şubat 2012
4.053
2.741
373
Merhabalar,

Kısmet olursa 2014 haziran ayında evlenmeye karar verdik

Fakat sevgilimin ailesi karadenizli bizse egeliyiz birbirine uzak şehirlerimiz

15haziranda bizim yaşadığımız şehirde nikah ve düğün 21 haziranda onların yaşadığı şehirde düğün yapmayı düşünüyoruz

Aldı beni bi stres şölede bi durum var biz 2 ailedende farklı bi şehirde yaşıyaz benim stresim o 2 düğün arasında biz napcaz ya :26: balayı desen yapılmaz, düğün sonrası eve dönmek desen gelinlikle çıktıgım evime düğünden sonra tekrar dönmek istemem

Ben şöle düşündüm sizce saçma mı düşüncem sizlerden yardım istiyorum

İlk düğünümüzü yaparız düğün gecesi benim ailemin yaşadığı şehirde bi otelde kalırız ertesi gün kendi evimize gideriz 4saat yol sürüyor 3gün sonra çarş günü sevgilimin tarafına yola çıkarız 10saat sürüyor yol ertesi gün orda oluruz off ben utanırım düğünden sonra biyerde kalmaya ama napcan onlarda kalırız 2gün sonra düğün gecesi gene bi otelde kalırız bu sefer orda ertesi gün evimize yola çıkarız bize baya bi masraf olcak böle ama bilemedim ki napsak ben şimdi

ya aranızda 2 yerde düğün yapan yokmu bi söleseniz bana naptınız bu aralıklarda

Son düzenleme:
Canım en başta bir ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum
Bizim Komşumuzun kızıda aynı senin durumundaydı.
Kız ve tarafı Egeli, Eşi Karadenizli :))
Nikah önceden olmuştu,
İzmir'de Kına Gecesi Yaptılar, Düğün gibi. Gelin alması oldu, Gelinlikte giydi.
Gelinin babası kızının 1 hafta daha kendi evlerinde kalmasını istedi. Hatta damadın da kalacağı yer olmadığı için o da kaldı.
Sonrada hep beraber eşinin memleketine gittiler, ordan balayı...

Karar Tabiki sizin canım. Madem Egeliyseniz 1. düğünden sonra 2-3 günlükte olsa bir tatile çıkabilirsiniz,
Dinlenirsiniz en azından, ilk düğün öncesindeki stresinizi atarsınız; daha dinç bir şekilde gidersiniz 2. Düğününüze.

Son düzenleme:
Kuzenim iki yerde yaptı düğününü.
İzmir'de gelinliğiyle evden çıktı kına yakılırken bindallı giydi.
Hem düğün hem kına gecesi aynı anda oldu.
Sonra 1 hafta oğlan halasında kaldı kız kendi evinde.
Ailecekte daha sonra oğlanın memkeletindeki düğüne gittiler

bizim de düğünümüz 2 yerde olacak Allahtan bişe gelmezsee
ilk düğün kına düğün karışımı olacak, sonrasında kendi evime geri dönerim gibi geliyo ama
şöle bi durum var gelinlikle evden çıkınca geri dönülmez diyolar baba evine..
belki o gece teyze, hala da kalınabilir..
ya da bi gün sonra diğer düğünün olacağı şehre yola çıkarız
ben 2. düğün olmadan birlikte kalmak istemem eşimle..
2. düğünden sonra da zaten o şehirde yaşayacağımız için evimize geçerizz

Saol Canım

Aslında evet çok mantıklı ama şöle bi durum var ki farklı şehirlerde oldugumuz için düğün günü ev çok kalabalık olur erkek tarafının ailesi bizim ailemiz şehirdışındanda gelenlerimiz olur ben gelinliğimle eve dönünce insanlar bön bön bakmaz mı ay bilemedim yaa
ne stresli işler

düğünden sonra balayına gitmek istediğimiz için ektra bi tatil yapabilme şansımız olur mu bilmiyorum ama o arada balayı yapmak istemiyorum balayı için stresim fln kalmamalı kafam rahat olmalı ki güzel bi tatil yapmalıyız

Benim sevgilimin bizim orda hiçte tanıdıkları yokki öle böle bizde kalması gerek böle bi durumda hatta sadece o deil aileside

bende öle bişiy duydum açıkçası hurafemidir muhtemelen ama insanın gene aklına takılıo gelinlikle evden çıkınca tekrar gelinlikle girilmez fln die

galiba en iyisi gene 2 düğünden sonraki gecede otelde kalmak

Doğru söylüyorsun canım evinizde çok kalabalık olur.
Geri dönmek istemezseniz eve, 2-3 günlük tatilden kastım balayı tarzı değil. Çünkü Aynı şehirde kalıp 1 günden fazla otelde kalamazsınız sanırım.
Sadece kafanızı dinleyebileceğiniz bir yer bile olabilir
Eğer Evimizede gideriz sorun olmaz derseniz, Evinize kafa dinlemek için geçebilirsiniz

Son düzenleme:

Valla maddi imkanlarımız elverirse ozaman seve seve kalırız tabi 2-3 gün ama pek sanmıyorum 1 gece kalırız sonra evimize döneriz aslında düğün sonrası evimize dönmek isterdim ama düğün geç biter bizim yolumuz 4saat kadar

Kesinliklee, özellikle bazı adetlerde ertesi sabah gidiliyor ya...
Düğünden 1-2 hafta sonra yemeğe davet etmeyi düşünüyorum, o kadar... :)

Bizim ordada öyle ertesi sabah gidip el öpüyosun çok kötü bişiy biz yaptık geldik der gibi çok itici ya çokta saçma

Biz ayrı şehirlerde oldugumuz için yemege davet etme gibi bi şeyimde zor olur bilemiyom ki şimdi nasıl olur

Son düzenleme:

Hayırlısı canım.
Mutluluğunuz daim olsun, herşey olur...
Gerçi bende o konuda aynısını düşüyorum, :)
Canım bu arada sohbet etmek için gelmek istersen 2014/2015 Gelinlerinin Sohbet Topiğine bekleriz

2012 de iki yerde düğün yapmış biri olarak yorucu bir düğün telaşı seni bekliyor:2: ben 16 haziran 2012 ve 19 haziran 2012 tarihlerinde yapmıştım istanbul da 16 haziranda nikahım, bir gün önce kına gecem, akşamına direk otobüs ve 19 hazirandaki düğünüme :) giresunda kayınvalidemde kaldım iki gün boyunca biraz sıkıcı olabiliyor gelen gidende ben çok fazla kalmamak ve iznimi düğün telaşında geçirmemek için 3 gün arayla yapmak istemiştim seninki beş gün nereden baksan, oyüzden düğünden sonra nişanlının ailesinin yanında vakit geçirebilirsin.yada ailenle otelde kalabilirsin bir ev seçeneğin yoksa çünkü daha yeni bir akrabamız gene istanbul ve giresunda düğün yaptı bir hafta önceden ailesiyle bir yakınlarının evinde kaldı ,durumlar müsaitse sizde oteli tercih edin derim

Gerçekten zormuş bu işler ya farklı şehirlerde omasıda işi iyice zorlaştırıryor Aslında sizinki daha iyi olmuş 3gün arayla olması hem izin açısındanda çok iyi yani ama her halukarda biri haftaiçine denk gelmiştir bizim çevremiz şehirdışında ve çalışan oldukları için böyle bişiy seçtik yoksa bana kalsa bende 2-3gün sonra diğer tarafta yapmayı seçerdim
çok yorgunluk cidden hem aileler için hem bizim için

peki o tarafta koaför de fln sıkıntı yaşamadın mı ben onlardanda tırsıyorum ya hiç tanımadığım bilmediğim bi şehir

off cok zor iş ya benimkisi de öyle olcaktı ama ben istanbulda kına olsun, onların memleketinde de düğün olsun istedim :) en azından iki defa o yorgunlugu cekmemis oluruz.cok zorr yaaa iki düğün :26:

:) evet giresundaki çarşamba günü olmuştu ama zaten yerde yoktu salonlarda :) kuaför olarak giresun da zaten bir bilindik bora vardı bende oraya gittim tabiki istanbul kadar güzel olmuyorsun ama çok da berbat olmadım:) kolay gelsin sana şimdiden iyi planla iyi organize et ben bir hafta ara olursa nikahla düğün arasında tatile giderim demiştim kabul görmemişti kayınvalidem tarafından öyleyse üç gün arayla yapalım ozaman demiştim:):) bi anda çıksın gitsin mantığı:)

ben de iki yerde düğünü olanlardanım.
ama senin ki gibi arası uzun değil iki gün..
ben nikahtan burda bir akrabaya gidip gelinliğimi çıkartacağım ve yola çıkaağız orada bir aile yakınları bize ev açacak orda kalacağım kadeşim bir kaç akrabam ile sonra düğünden sonra kendi evimizde olacağız.
senin bir beraber kalıp sonra da düğün olması bana biraz farklı geldi..

benim bir yakınımda bu süre zarfında en son düğün olana kadar bir yerlerde kaldılar ayrıydılar. bilmiyorum sen nasıl düşünürsün ama öğle özel geceden sonra ben kimseyle bir süre karşılaşmak istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…