Selamlar kızlar
Uzun zamandır buraya bakmamışım
Düğün zamanlarımız kesinleşti salonlarıda tuttuk nasip olursa inşallah tarihler aynı ilk başta bizim tarafta 14 haziranda kına egede 15haziran egede nikah ve düğün , sonra erkek tarafında 21haziran karadenizde düğünümüz olcak Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla yapmak nasip etsin hepimize inşallah
kızlar benimde 2014 de mayıs haziran gibi 2 düğünüm olcak nasipse.. ilki istanbulda kına düğün küçük bi salonda olsun istiyorum.
2. si güney doğuda olcak. ama arası 2 gün falan olsun.. sonrasında tekrar istanbulda kuracağımız yuvamızda olcak.. tabi bu benim fikrim. aile büyükleri henüz konuşmadı..
canım hayırlısı olur inşallah
2 gün aralıklı zor olmıcak mı :44:
bende yeni evlendim canım ve aynı senin durumundaydım.ama düğünden sonra ailemin evine gelmek hiçte anormal olmadı.başka türlü olamazdı zaten bizim nikahımız aylar önce yapıldığı halde biz beraber kalmadık o gece eşimde bizde kaldı ama farklı odalarda kaldık.hatta anneme dedimki "anne düğünün biri olduk birazcık yaklaşalım ya bari aynı odada yatalım farklı yataklarda uyuyalım ikinci düğünden sora beraber yatarız"
dedim. Annem olmaz
dedi.tabi bizimki sadece aramızda geçen bir espriydi. ancak ikinci düğünden sonra biraraya geldik
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun canım, darısı başımıza inşallah
Düğünden sonra eve dönsek bizide aynı odada yatırmazlar zaten o garip olur
sizinki mantıklı olan olmuş bence zaten öle bişey olsa insan çok utanır heralde
Benim de iki şehirde düğün oldu. Zor ve yorucu oluyor ama gelinliğin tadını da iyi çıkarıyorsun. Bizim tarafta yani kız tarafında nikah ve düğün yaptık salonda sonra gleinliği çıkarıp bindallı giydim kına yakıldı ve öyle eve (baba evine) geldim. dört gün sonra yola çıktık 14 saatlik mesafe vardı bizim de. İkinci düğünüm daha güzel oldu sonra balayına çıktık bizim evde her iki tarafta da değil başka bir şehirdeydi. Bir hafta balayından sonra büyükleri ziyaret edip evimize geldik. İlk düğünde heyecan ve telaşını atıyorsun ikincisi daha rahat oluyor. İyi yönünden bakmak lazım
Hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah
Evet gerçekten öyle 2yerde düğün yapanlar olarak gelinliğin tadına varıcaz iyice
Bizimde sizin gibi 2 ailede farklı yerde bizde farklı yerde oturuyoruz zor olcak biraz ama Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı nasip eder inşallah
Peki bişey sorıcam sana nikah işlemlerini nasıl hallettiniz çok mu zor oldu şuara stresim buda
nişanlımında benimde ikametimiz oturcağımız ilde ama biz nikahı farklı yerde yapıcaz :44:
benım kuzenımde dugunu ıkı yerde olacak..ıkı dugun arası 1 hafta..ılk dugun ıstanbulda dıgerı egede nısanlısı ıstanbuldakı dugunden sonra balayı yapalım dıyor..ne kadarmantıklı olur acaba dıger dugun olmadan
Bizimde 2 düğün arasında 1 hafta var ama ben hiç düşünmüyorum bile o aradaki hafta balayı yapmayı
çünkü o ara stresim hala bitmemiş olcak iki ara bi dereye balayı sıkıştırmış gibi istemiyorum bütün stres bitsin kafam rahat olsun 2.düğünden sonra yaparız
Benim yerimde tam olarak burasi:)
hoşgeldin tatlımm
selam tatlım, hepimiz için hayırlısı olur inşallah
2düğün olmıcaksa bence mantıklı
nikahtan önce kına gecesini biraz büyük ve kadın erkek karışık yapabilirsin
ahh ahhh benimde 4 Ağustosta Bilecikte haft sonu da malatya da olacak
ve biz farklı yerde yaşayacağız düğünden sonra kendi evimize geçsek bi kaç gün sonra malatyaya geçsek diye düşünüyoruz ama karar veremedik daha ve beni aldı bi stres bi telaş :18::18::18::18::18::18::18:
selam tatlım, eger eviniz yakınsa bence olabilir ama düğünden sonra yol gitmek zor olabilirde bizde düşündük açıkçası onu ama düğünden sonra zor olur diye 1 gece bi otelde kalıp ertesi gün evimize geçmeyi düşünüyorum açıkçası ben:44:
bizim de iki yerde olacak. ama ben arası uzun olsun istemedim herkesin perti çıksın düğünden sonra dinlenir herkes dedim.
arası uzun olduğunda kız tarafına gelenleri ağırlayacak yer vs gerekiyor uzaktan gelince. masraflar kat kat artıyor. biraz da bunları düşünerek 1 gün aralı yapıcaz o 1 gün de yolda geçecek zaten.
bursada cuma günü kına düğün karışık bi şey yapıcaz kınadan hemen sonra yola çıkılacak erkek tarafına gidilecek. baba evine tekrar girmemiş olucam böylece. benim yanımda akrabalarımdan büyüklerden bir çift gelecek. erkek tarafından gelenlerin hepsi dönecek.
bizim tarafımız da ertesi akşam yola çıkacak pazar sabah erkek tarafına gelecekler. akşam da düğün yapıcaz. düğün bitiminde bizim taraftan gelenler tekrar dönecek.
bayaaa yorucu olacak ama bir çırpıda bitecek her şey :)
hayırlısı olur inşallah canım
sizin baya yorucu olcağa benziyor gerçekten ama tatlı telaşlar sonuçta bunlar
merhaba kızlar =)
benim de düğünüm 2 yerde birden olacak. 2 ağustosta izmirde,9 ağustosta mardinde. izmirdeki düğünde kına düğün bi arada olacak. mardindeki kına da büyük olacak... allah hepimizin gönlünden geçenleri versin inşallah. çok çok da mutlu olalım :)
Aminn canımm inşallahh
Sizinde baya uzakmış erkek tarafımı mardinde siz mi?
Buarada erkek tarafındada mı kına yapıcaksınız ben onu hiç duymamıştım:44:
canlarrrrrr benimde iki yerde olacak düğünümnmm, ben antalyalıyımmm sevdiceğimde bolulu
26 nisanda antalyamdaaa ve 3 mayıstaa boluda düğünümm olacakk kızlar biraz yardımm daha hiç bişey yapmaya başlamadım nerden başlamalıyım bilemed,mmmm kiii :26:
Selam canımm,
hiçbişeye başlamadım derken çeyizine başladın mı canımm :44: bende sadece çeyizimi tamamladım sayılır onun dışında henüz bişeyim yok ama anladım ki en kolayı çeyizmiş diğerleri mobilya ev döşeme fln gözümde çok büyüyo inşallah hayırlısıyla hallederizz hepimiz