- 5 Şubat 2012
- 4.053
- 2.741
- 373
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Merhabalar,
Kısmet olursa 2014 haziran ayında evlenmeye karar verdik

Fakat sevgilimin ailesi karadenizli bizse egeliyiz birbirine uzak şehirlerimiz
15haziranda bizim yaşadığımız şehirde nikah ve düğün 21 haziranda onların yaşadığı şehirde düğün yapmayı düşünüyoruz
Aldı beni bi stres şölede bi durum var biz 2 ailedende farklı bi şehirde yaşıyaz benim stresim o 2 düğün arasında biz napcaz ya :26: balayı desen yapılmaz, düğün sonrası eve dönmek desen gelinlikle çıktıgım evime düğünden sonra tekrar dönmek istemem
Ben şöle düşündüm sizce saçma mı düşüncem sizlerden yardım istiyorum
İlk düğünümüzü yaparız düğün gecesi benim ailemin yaşadığı şehirde bi otelde kalırız ertesi gün kendi evimize gideriz 4saat yol sürüyor 3gün sonra çarş günü sevgilimin tarafına yola çıkarız 10saat sürüyor yol ertesi gün orda oluruz off ben utanırım düğünden sonra biyerde kalmaya

ama napcan onlarda kalırız 2gün sonra düğün gecesi gene bi otelde kalırız bu sefer orda ertesi gün evimize yola çıkarız bize baya bi masraf olcak böle ama bilemedim ki napsak ben şimdi
ya aranızda 2 yerde düğün yapan yokmu bi söleseniz bana naptınız bu aralıklarda

Kısmet olursa 2014 haziran ayında evlenmeye karar verdik

Fakat sevgilimin ailesi karadenizli bizse egeliyiz birbirine uzak şehirlerimiz

15haziranda bizim yaşadığımız şehirde nikah ve düğün 21 haziranda onların yaşadığı şehirde düğün yapmayı düşünüyoruz

Aldı beni bi stres şölede bi durum var biz 2 ailedende farklı bi şehirde yaşıyaz benim stresim o 2 düğün arasında biz napcaz ya :26: balayı desen yapılmaz, düğün sonrası eve dönmek desen gelinlikle çıktıgım evime düğünden sonra tekrar dönmek istemem

Ben şöle düşündüm sizce saçma mı düşüncem sizlerden yardım istiyorum

İlk düğünümüzü yaparız düğün gecesi benim ailemin yaşadığı şehirde bi otelde kalırız ertesi gün kendi evimize gideriz 4saat yol sürüyor 3gün sonra çarş günü sevgilimin tarafına yola çıkarız 10saat sürüyor yol ertesi gün orda oluruz off ben utanırım düğünden sonra biyerde kalmaya

ya aranızda 2 yerde düğün yapan yokmu bi söleseniz bana naptınız bu aralıklarda

Son düzenleme: