Iki yerde düğün yapacağım

ddeenniizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
7
8
1
Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün

Son düzenleme:
Hangi yumruk ? Müstakbel kayınvalide, konu sahibini nişandan sonra bi gün evinden kovmuş. Hadi konu sahibi 25 yaşında da ailesi bu işin hangi kısmını olumlu gördüler acaba.

Hangi yumruk ? Müstakbel kayınvalide, konu sahibini nişandan sonra bi gün evinden kovmuş. Hadi konu sahibi 25 yaşında da ailesi bu işin hangi kısmını olumlu gördüler acaba.
Evden kovan kadına gelin olmazdım kovuluşuma aldırmadan annemler kalsın Senın evın küçük diyen yüzsüz nişanlıya eş hiç olmazdım zaten de , şuan konu sahibide ayrılmamış düğüne doğru gidiyor yapacak bisey yok

Aynı şeyi eşimin ailesi yaptı asla izin vermedim verseydim evim benim evim olmayacaktı . Asla buna müsaade etme seni evden kovmasindan belli ne amaçladığı . O eve girer senden önce kalırsa o evin hakimi olduğunu sanacak . Gidip otel tutsunlar ne münasebet nişanlınla açıkça konuş . Bu daha fragman belli baştan ailen ve sen önünü kesmezseniz hayatın burnundan gelir bu kadınla

Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi.

Kınadan sonra sizi de alıp gelin evinizde cümbür cemaat kalınması kadar gereksiz ve saçma bir şey olamaz.
Sizin ve nişanlınızın bekar evleri var o evlerde kalabilirler, o evleri küçük bulmaları bahane zira gönüllerini eğlendirmeye değil çocuk evlendirmeye geliyorlar, ya otelde kalırlar veya sizin ve oğullarının bekar evinde kalırlar, böyle özel zamanlarda konfor aranmaz.

Böyle yapacaklarını sizden önce nişanlınız biliyordur, bu mesele size aktarılmadan pekala önünü kesip “Ne münasebet, kalabileceğiniz evler var ya o evlerde kalırsınız ya da otel ayarlarsınız” dememiş, o da sığmazlar bahanesine sığınıyor ailesinin gelin evinde kalmasını istiyor, ailesinden önce nişanlınız sıkıntı maalesef, bu yüzden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin mi diyeyim yoksa moralinizi bozmak gibi olacak ama geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim.

Son düzenleme:
Kayınvalideniz de o memlekette değil mi ? Neden onun evinde kalmıyorsunuz

Ya sizin ağzınız yok mu? Ne demek kınadan sonra bizle gelip gelin evinde kalacaksın? İradesiz misiniz? Sizin daha benim kalmadığım evimde ne işiniz var. Hadi onu da geçtim daha düğün var, Anamın babamın evi dururken niye onlarla kalayım?

Es kisisi söylesin bi zahmet öyle sacma sey mi olur?

En son olan düğünden sonra çift evlerine geçer. Diğerleri de kendi evlerine.

2 ev varken sizin evlenince yaşayacağınız evde kalınmak istenmesi ne alaka ya. eğer bunu kabul ederseniz ileride kendi evinizden bile kovulursunuz benden söylemesi

Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi.
İki tane boş eşyalı ev varmış sigmazlarsa iki gruba ayrılırlar bir kısım sizin evde,bir kisim nişanlınin evinde sizde ailenizle kalırsiniz.

Aç ağzını konuş canım buraya yazdığın gibi. Daha şimdiden ota çöpe susarsan ohooo

Bana her şey gayet normal geldi, iki yerde düğün yapılıyorsa böyle oluyor, benimki de böyle oldu. Ne yapsın insanlar, düğün günü bütün hazırlığı misafir ağırlamayı bırakıp size gelin alıcı yapmaya sizin şehre mi gelsinler.

Ya oğullarının zaten evi varken niye yeni evet geçmek istiyorlar, üstelik bir de senin kendi evin ve babanın evi de aynı şehirde sen neden onlarla gidiyorsun bu ne saçma bir fikir derdi ne kaynananın anlamadım

Kendi memleketlerinde niye yeni gelin evinde cumbur cemaat kaliniyorki. Ne kadar sacma. 1 gun once kendi cekirdek ailenizle gelirsiniz, k.aile isterse kendi misafir eder veya otel tutarsiniz. Sizi alip goturmek nedir ya.
Benim esimin isi sebebiyle evlendigimiz evde benden 3 hafta once gidip yasamasi gerekti. Yatak odasina girmedi, kose koltukta yatak acti 3 hafta orada yatti. Tencere, tava bile kullanmadi ben hassasim bu konularda diye. Gunubirlik gittigimiz ceyiz yerlestirmede k.validem surada yemek yapayim dedi benim yeni cikarttigim tencere tabaklarla, daha ben kullanmamisken oyle baskasi kullanamaz dedim. Disarda yedik. Benim ki fazla takintili bir durum olabilir tabi herkes boyle olacak diye birsey yok ama zaten kendi evleri varken orada kalmalari asiri sinir bozucu.

Aileniz devreye girsin, biz kizimizi getiririz bu sekilde yollamayiz desin. Sizde nisanlinizla konusun kendiniz eve girmeden baskalarinin girip kalmasini istemediginizi soyleyin

Zamanında benimde başıma aynısı geldi.bir hafta önce burda bir hafta sonra eşimin memleketinde düğün yapacaktık.Annem düğünden sonra gelinlikle eve tekrar dönmen uygun olmaz dedi.kayinvalidemler annemin evinde kaldı bizde kendi evimizde kaldık.Bazi şeylerde diretmeniz lazım diretin birşey olacaksada şimdi olsun düğünden sonra değil.En uygunu bekar evinde kalsınlar.İnsanlari bu kadar sıkıntıya sokmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…