- 4 Şubat 2025
- 7
- 8
- 1
- Konu Sahibi ddeenniizzz
Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi yumruk ? Müstakbel kayınvalide, konu sahibini nişandan sonra bi gün evinden kovmuş. Hadi konu sahibi 25 yaşında da ailesi bu işin hangi kısmını olumlu gördüler acaba.Asla asla asla . Fırsat bu fırsat yer edinecek . Allah bilir hangi düşünceyle ilk gecenizde yanınızda kalmak istiyorlar . Evınız küçükse otele gitsinler . Yumrugu şimdi vurun masaya ki nişanlıyı da iyice tanıyın .
Evden kovan kadına gelin olmazdım kovuluşuma aldırmadan annemler kalsın Senın evın küçük diyen yüzsüz nişanlıya eş hiç olmazdım zaten de , şuan konu sahibide ayrılmamış düğüne doğru gidiyor yapacak bisey yokHangi yumruk ? Müstakbel kayınvalide, konu sahibini nişandan sonra bi gün evinden kovmuş. Hadi konu sahibi 25 yaşında da ailesi bu işin hangi kısmını olumlu gördüler acaba.
Farklı kültürler, eski tip kaynana yani ortada tam bi sebep de yoktu. Evden birlikte çıktık 1 yıldır görüşmüyorduk.Neden; nişanlınızın bu duruma tepkisi ne oldu ?
Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi.
Kayınvalideniz de o memlekette değil mi ? Neden onun evinde kalmıyorsunuzKendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Ya sizin ağzınız yok mu? Ne demek kınadan sonra bizle gelip gelin evinde kalacaksın? İradesiz misiniz? Sizin daha benim kalmadığım evimde ne işiniz var. Hadi onu da geçtim daha düğün var, Anamın babamın evi dururken niye onlarla kalayım?Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Es kisisi söylesin bi zahmet öyle sacma sey mi olur?Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
En son olan düğünden sonra çift evlerine geçer. Diğerleri de kendi evlerine.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
2 ev varken sizin evlenince yaşayacağınız evde kalınmak istenmesi ne alaka ya. eğer bunu kabul ederseniz ileride kendi evinizden bile kovulursunuz benden söylemesiŞuan yaşadığımız yerde ailemin iki evi var birinde ben tek kalıyorum nişanlım da bekar evinde kalıyor. Evlendikten sonra bu iki evden ayrı evimiz olacak zaten. Yani kalmak isteseler benim ailemin evi de var. Yazılanları da okuduktan sonra gidip anneme de anlattım gelinle damat evlenip evinde kalmadan kimse o evde kalamaz dedi. Kadın zaten sürekli sorun çıkartıyor. Yakın zamana kadar konuşmuyorduk da beni nişandan sonra bi gün evinden kovdu yakın zamanda özür diledi (bakti ki ayrılmıyoruz zorunda kaldı bence). Ailem her şeye çözüm bulur da... neyse.. teşekkür ederim herkese
İki tane boş eşyalı ev varmış sigmazlarsa iki gruba ayrılırlar bir kısım sizin evde,bir kisim nişanlınin evinde sizde ailenizle kalırsiniz.Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi.
Aç ağzını konuş canım buraya yazdığın gibi. Daha şimdiden ota çöpe susarsan ohoooKendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Bana her şey gayet normal geldi, iki yerde düğün yapılıyorsa böyle oluyor, benimki de böyle oldu. Ne yapsın insanlar, düğün günü bütün hazırlığı misafir ağırlamayı bırakıp size gelin alıcı yapmaya sizin şehre mi gelsinler.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Kendi memleketlerinde niye yeni gelin evinde cumbur cemaat kaliniyorki. Ne kadar sacma. 1 gun once kendi cekirdek ailenizle gelirsiniz, k.aile isterse kendi misafir eder veya otel tutarsiniz. Sizi alip goturmek nedir ya.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum